Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ !!

Αφού δεν γκέλαρε σήμερα, δεν θα γκελάρει ποτέ!
Παρά την κακή της εμφάνιση, η ΑΕΚ... κατάπιε τις αντιξοότητες που και η ίδια δημιούργησε απέναντι στον Αχαρναϊκό και έφτασε σε τεράστια ανατροπή στο τέλος (2-1)!
Ερχόμενοι από τον πάγκο, οι Ντακόλ και Μπρέσεβιτς δικαίωσαν τον Τραϊανό Δέλλα και σκοράροντας στο 92' και το 96', λύτρωσαν την «Ένωση» και τους οπαδούς της που βρέθηκαν στη Ριζούπολη.
Ένταση πέριξ του γηπέδου και επεισόδια με την Αστυνομία, είχαν ως αποτέλεσμα χρήση χημικών και διακοπή του αγώνα δυο φορές ώστε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.
Πώς έπαιξε
Μια επιστροφή και μια μίνι έκπληξη περιελάμβανε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας. Στο πρώτο ματς που τον είχε απόλυτα έτοιμο, ο «Κολοσσός» επανέφερε τον Ανάκογλου, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα έδωσε και στον Γεωργέα (αντί του Πεταυράκη). Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, το 4-2-3-1 διαμορφώθηκε ως εξής:
Κάτω απ' τα δοκάρια ο Ανέστης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Μπακάκης. Στα χαφ βρέθηκαν οι Κορδέρο-Ανάκογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Μπαρμπόσα (αριστερά), Μάνταλος (επιτελικός), Πλατέλλας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ξανά ο Αραβίδης.
Το ματς
Τα χημικά της Αστυνομίας έξω απ' τη Ριζούπολη έκαναν βαριά την ατμόσφαιρα. Ανάγκασαν τον διαιτητή να σταματήσει δυο φορές το ματς. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα μάτια των φίλων της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο δεν πόνεσαν μονάχα απ' τα δακρυγόνα. Αλλά και απ' την εικόνα της ομάδας τους. Χωρίς ρυθμό από τις διακοπές -αλλά και χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση- οι «κιτρινόμαυροι» έμοιαζαν κοιμισμένοι. Και πιάστηκαν τελικώς... στον ύπνο.
Διότι το φαινομενικά ακίνδυνο φάουλ του Γέσιτς μετατράπηκε σε επικίνδυνο απ' τον αγωνιστικό χώρο και την κακή εκτίμηση του Ανέστη. Και καταλήγοντας στα δίχτυα, άγχωσε για τα καλά την ομάδα του Δέλλα. Αφού λοιπόν ο γκολκίπερ τη γλίτωσε από μεγαλύτερο σοκ (ρεφάροντας με απόκρουση σε τετ-α-τετ του Ταμπάκη) επιτέθηκε μαζικά. Ωστόσο ο Κορδέρο σπατάλησε την καλύτερή της ευκαιρία. Και τα σουτ του Πλατέλλα παραήταν αδύναμα για να προβληματίσουν.
Όταν αυτό επιβεβαιώθηκε δε ΚΑΙ από κοντινή απόσταση (σε άψογο γύρισμα του Γεωργέα αμέσως μετά την ανάπαυλα) ο Δέλλας δεν το σκέφτηκε περισσότερο. Κι έβαλε άμεσα στη θέση του τον Ζόριτς. Ούτε αυτή η κίνηση όμως φάνηκε ν' αλλάζει δραστικά την κακή εικόνα της ΑΕΚ. Γι' αυτό ο προπονητής της έπαιξε από νωρίς τα ρέστα του: Ρίχνοντας μέσα σε λίγα λεπτά στο γήπεδο τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς και αλλάζοντας τη διάταξη σε 3-5-2.
Ακόμα κι ο ίδιος όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί πόσο εύστοχη επιλογή θα μπορούσε αυτή ν' αποδειχθεί. Γιατί σε όλα τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το 90' οι αγχωμένες επιλογές των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζονταν. Οι «γιόμες» άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Η πίστη τους όμως ότι μπορούν να γυρίσουν το ματς ποτέ δε μηδενίστηκε. Και τελικά δικαιώθηκε! Πρώτα λοιπόν ο Ντακόλ... τρομοκράτησε τους γηπεδούχους με την ισοφάριση. Για να 'ρθει έπειτα ο Μπρέσεβιτς να υλοποιήσει τους φόβους τους και να λυτρώσει την ΑΕΚ!

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Κολοβέτσιος (71' Μπρέσεβιτς), Λαμπρόπουλος, Μπακάκης Κορδέρο, Ανάκογλου (62' Ντακόλ), Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Πλατέλλας (56' Ζόριτς), Αραβίδης
Στον πάγκο έμειναν οι: Βούρας, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002