Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η απόφαση για απομάκρυνση του Ζιάγκου από το πόστο του πρώτου προπονητή ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί γρήγορα. Έτσι και έγινε. Όπως είπαμε και χθες ήταν αναπόφευκτο και επιβεβλημένο το να αλλάξει η ΑΕΚ προπονητή... χθες! Ακόμη πιο δύσκολο όμως ήταν το να γίνει άμεσα και σωστά η αντικατάσταση χωρίς να χαθεί χρόνος ενόψει κι ενός κρίσιμου παιχνιδιού. Έγινε κι αυτό σε χρόνο πραγματικά ρεκόρ. Η επιλογή του Ντράγκαν Σάκοτα με τον Άγγελο Κορωνιό σαν άμεσα συνεργάτη από τους 4-5 υποψηφίους που "έπαιξαν", με κυριότερο μετά τον εκλεκτό Ντράγκαν τον Γιαννάκη, είναι η πιο ορθολογική. Έρχεται ένας προπονητής που έχει πετύχει τον μεγαλύτερο άθλο στην ιστορία της ΑΕΚ από τότε που διαλύθηκε η ομάδα που έμαθε το μπάσκετ στους Έλληνες σαρώνοντας τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν ήταν καλύτερος από τον Ιωαννίδη, ούτε από τον Ντούντα όμως το πρωτάθλημα αυτό το ξαναέφερε στον σύλλογο μετά από 32 χρόνια.
@ Είναι δεδομένη λοιπόν η αγάπη του κόσμου κι ας μην είναι ο Σάκοτα ο τύπος του... αγαπησιάρη προπονητή. Είναι μια επιλογή που στέκει όμως και μπασκετικά. Εμπειρία και γνώση της κατάστασης είναι τα δύο στοιχεία που θα έπρεπε να έχει ο προπονητής που θα αναλάβει στη μέση της σεζόν και με παίκτες που δεν έχει διαλέξει. Για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση και να παρουσιάσει άμεσα αποτελέσματα. Αγωνιστική βελτίωση και βέβαια νίκες. Ο Σάκοτα έχει και τα δύο στοιχεία. Εμπειρία που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και γνώση τόσο της ΑΕΚ όσο και γενικά του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η ηλικία του δεν λέει τίποτα, δεκάδες προπονητές σε όλα τα αθλήματα έχουν πετυχημένη πορεία σε τέτοια και μεγαλύτερη ηλικία και καλύτερο παράδειγμα από τον συμπατριώτη του Ιβκοβιτς δεν υπάρχει. Την ομάδα την ξέρει πολύ καλά, την παρακολουθεί από την αρχή, γνωρίζει το υλικό και το πρωτάθλημα της Α1 βέβαια. Θα έχει μαζί του και τον Άγγελο Κορωνιό, ένα παιδί με πολύ ωραίο πέρασμα από την ΑΕΚ σαν παίκτης που έχει εμπειρία σαν προπονητής παρότι δεν έχει μέχρι τώρα δείξει τα δείγματα που είχε δείξει σαν παίκτης. Είχε τραυματικές εμπειρίες στα δύο περάσματα του σαν προπονητής από την ΑΕΚ αλλά τουλάχιστον για βοηθός είναι μια πολύ καλή περίπτωση δίπλα σε έναν έμπειρο άνθρωπο με τον οποίο έχει καταπληκτική σχέση. Θα συμπληρωθεί ένα τιμ με όποιον άλλον επιλέξει ο Σάλε και μετά δουλειά. Και αποτελέσματα. Κάποια πράγματα που έλειψαν όπως η πειθαρχία είναι δεδομένο πως θα εγκατασταθούν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ σε χρόνο ρεκόρ. Ο καθένας θα παρει το ρολο του και όλοι θα υπηρετούν την ομάδα. Όσοι μπορούν. Όσο για το θέμα της παρουσίας του Ντουσαν Σάκοτα στην ομάδα του πατέρα του προσωπικά το μόνο που φοβάμαι ειναι μην τον... αδικήσει. Καμία εύνοια δεν χρειάζεται ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Καλύτερη αξιοποίηση πρέπει να έχει όπως όλα τα παιδιά. Κι ας παίζουν κάποιοι λιγότερο. Θα νιώθουν χρησιμότεροι.
@ Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χαιρέτησε λοιπόν. Η ΑΕΚ και προσωπικά ο Μάκης Αγγελόπουλος έδειξε για άλλη μια φορά το πρόσωπο που έχει κάνει αυτή την ομάδα να έχει πάντα τον τίτλο της οικογένειας. Μπορεί η αλλαγή προπονητή να ήταν επιβεβλημένη αλλά η ΑΕΚ δεν πετάει τον Ζιάγκο, Αντίθετα του δείχνει τον δρόμο για να συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας και να συνεχίσει να προσφέρει αλλά και να παίρνει από την ομάδα που υπηρετεί 18 χρόνια. Στο επανιδείν λοιπόν Βαγγέλη. Στο χέρι σου είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002