Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η οικογένεια Σπάθα συνεχίζει το ρεσιτάλ της. Και η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ακούγοντας τους σκέφτεσαι πόσο γλυκιά θα είναι εκείνη η ώρα. Αυτή η ατιμωρησία που τόσα χρόνια έχει θρέψει το τέρας δεν μπορεί να είναι ισόβια. Οταν ακούς άτομα που έχουν κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο να μην σιωπούν, αλλά να βγαίνουν και στην... επίθεση και να ζητούν και τον λόγο από τα... θύματα, πραγματικά παρανοείς. Και το μόνο που ζητάς είναι επιτέλους την τιμωρία. Και την κάθαρση. Για όσους τυχόν έχασαν τις δηλώσεις νομίζω πως αυτό το μικρό απόσπασμα δεν πρέπει να χαθεί. Εστω αυτό. Μιλάει ο μπαμπάς Σπάθας: " Μόλις γίνουν λάθη που είναι υπέρ του Ολυμπιακού, συγκεκριμένα κανάλια και εφημερίδες ξεσηκώνονται. Όταν είναι εις βάρος του Ολυμπιακού, δεν μιλάει κανένας. Πέρυσι νίκησε ο Αστέρας με γκολ οφσάιντ και δεν μίλησε κανένας. Ο Ολυμπιακός δεν είπε τίποτα και έφυγε. Γαμώ την προκατάληψη που υπάρχει για τον Ολυμπιακό και την οικογένεια Σπάθα"!
@ Ετσι ακριβώς. Ο Ολυμπιακός και η οικογένεια Σπάθα. Ενα σώμα, μια ψυχή... Θύματα προκατάληψης. Αδικημένοι. Και εξοργισμένοι. Ετσι και χθες. Την επομένη της ήττας του Ολυμπιακού στο Τορίνο. Που μετά από χρόνια προσπαθειών ομάδων στην Ευρώπη, και του Ολυμπιακού, επιστρέψαμε στο ότι πρέπει να νιώθουμε... περηφάνια όταν αντίπαλος Ελληνικής ομάδας κάνει... καθυστερήσεις. Και νικάει την Ελληνική ομάδα μόνο με ένα γκολ διαφορά. Μιλάμε για... γαμώ τις περηφάνιες. Δεν ξέρω αν πράγματι οι Ολυμπιακοί ένιωσαν περηφάνια, αλλά εγώ εκείνο το δίλεπτο της ανατροπής ένιωσα ηδονή. Είχε στόχο, όμως, όπως φάνηκε την επόμενη μέρα το πρωί η παρότρυνση σε... περηφάνια και όχι στεναχώρια για την ήττα του Ολυμπιακού. Γιατί αυτή η περηφάνια, η παραλίγο ισοπαλία και η κατ' αυτούς καλή εμφάνιση ήταν η απάντηση σε όσους μίλησαν για τον... Σπάθα. Ακριβώς έτσι. Το να χάνεις μόνο με ένα γκολ διαφορά στην Ευρώπη σημαίνει κατά την λογική αυτών που έχουν βιάσει κάθε έννοια δικαίου και λογικής πως δικαιούσαι στην Ελλάδα πέντε λάθος οφσάιντ και μία μαϊμού αποβολή σε βάρος του αντιπάλου. Δεν θα έπρεπε να μιλάμε, λοιπόν, γιατί ήρθε ο Ολυμπιακός και μας... ξεφτίλισε επειδή έχασε μόνο με ένα γκολ διαφορά από την Γιουβέντους. Αν έχανε με τρία λέω εγώ ή με έφτα που είχε χάσει στην προηγούμενη συνάντηση με την ίδια ομάδα, θα δικαιούμασταν να πούμε ότι ο Σπάθας τους έπαιξε 100-0 στην Τρίπολη. Τώρα μας... ξεφτιλίσανε. Α ρε Πογκμπά, άρχοντα. Τους χάζεψες.
@ Στα δικά μας δεν έχουμε συνταρακτικά γεγονότα. Χθες, όμως, ήταν ημέρα χαράς γιατί συνειδητοποιήσαμε για άλλη μια φορά πως τα πάντα έχουν αλλάξει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εγινε γενική συνέλευση χθες με το 100% των μετόχων να συμμετέχει και το μάθαμε από την επίσημη ανακοίνωση. Οι μικρομέτοχοι της μισής μετοχής της παλιάς ΠΑΕ που το έπαιζαν αφεντικά για ένα λεπτό και μια γραμμή δημοσιότητας, έμειναν σπίτια τους. Η ΑΕΚ δεν τους χρειαζόταν ποτέ και βέβαια δεν τους χρειάζεται τώρα. Η ΑΕΚ έχει επιτέλους αφεντικό και όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Ετσι και οι γενικές συνελεύσεις της είναι και πάλι τυπικές διαδικασίες όπως πρέπει να είναι και όπως είναι και σε όλες τις υγιείς ΠΑΕ. Στις άρρωστες και φτωχές μπορεί ο κάθε περίεργος τηλεμαϊντανός και ψωνισμένος να κάνει ότι γουστάρει και να το παίζει αφεντικό με μια μετοχή του ενός ευρώ. Στην ΑΕΚ αυτά τελειώσανε και χθες το πήραν χαμπάρι και τυπικά τα κάθε λογής νούμερα. Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002