Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

O IBAN MIΛΗΣΕ..

Ο Ιβάν μίλησε στο aek365 για το νικητήριο γκολ του στη Ριζούπολη, την πίστη που υπήρχε στην ομάδα για την ανατροπή, αλλά και τα συναισθήματά του για το... εντυπωσιακό comeback του



Έγινε για ακόμη μια φορά ο... άνθρωπος που έσωσε τη μέρα, όπως λένε οι Αμερικάνοι. Συν τοις άλλοις, οι τελευταίοι μήνες της ζωής του θα μπορούσαν να αποτελούν υλικό για σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ. Ο τραυματισμός του ανάγκασε τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να... παλέψει όλο το καλοκαίρι για την επιστροφή του και η προσπάθειά του δεν ήταν εύκολη. Ωστόσο, χθες, στη Ριζούπολη, γράφτηκε ένα... happy end. Με τον Κροάτη να μπαίνει στο ματς με τον Αχαρναϊκό ως αλλαγή και να δίνει με δικό του γκολ τη νίκη στην ΑΕΚ. Ο «Μπρέλε» μίλησε στο aek365 για το εντυπωσιακό comeback του, αλλά και το παιχνίδι με... έντονο σασπένς, που κατάφερε τελικά η Ένωση να πάρει στις καθυστερήσεις.
-Ήταν η ιδανική επιστροφή για σένα, μετά από τόσους μήνες σκληρής προσπάθειας;
«Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη επιστροφή, από το να μπω σε ένα παιχνίδι και να πετύχω το γκολ που έδωσε την νίκη στην ομάδα. Με έκανε πολύ χαρούμενο αυτό. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα, γιατί όλοι προσπαθήσαμε πολύ. Μπορεί να μην ήμασταν σε καλή μέρα, όμως είμαστε καλύτερη ομάδα και αξίζαμε να κερδίσουμε».
-Ο δρόμος της επιστροφής σου στην ενεργό δράση ήταν και μακρύς και δύσκολος. Τη στιγμή που μπήκε αυτό το γκολ τα ξέχασες όλα;
«Φυσικά τα ξέχασα όλα. Ήταν αυτό που ήθελα, αυτό για το οποίο προσπαθούσα όλους αυτούς τους μήνες. Στάθηκα τυχερός, ήμουν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, σκόραρα και η ομάδα πήρε τη νίκη. Τώρα έχουμε τη διακοπή, κάτι που είναι καλό για μένα, γιατί θα συνεχίσω τη δουλειά στις προπονήσεις για να είμαι ακόμη πιο έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι».
-Το πιστεύατε όταν έφτασε το ματς στο 90', με το σκορ στο 1-0, ότι μπορεί η ΑΕΚ να κερδίσει;
«Γι' αυτό προσπαθούμε πάντα, είτε είμαστε σε καλή μέρα, είτε όχι. Είμαστε μια ομάδα που θέλει πάντα να κερδίζει. Και το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μετά την ισοφάριση, αμέσως πήγαμε στη σέντρα για να κυνηγήσουμε το δεύτερο γκολ. Λέγαμε ο ένας στον άλλο «πάμε, πάμε». Όλο το δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε μέσα στην περιοχή του Αχαρναϊκού. Γιατί να μην το πιστεύουμε; Πόσα παιχνίδια έχουν κριθεί στις καθυστερήσεις; Αν έχεις ένα δύο λεπτά, μπορεί να γίνει. Να έρθει η μπάλα στην περιοχή, να βγει η φάση, όπως έγινε. Όταν αρχίζει ένα παιχνίδι, πρέπει να παλέψεις 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις...».
-Έχεις πετύχει ένα ακόμη ιδιαίτερο γκολ, πέρσι, στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, στην εκπνοή, που επίσης έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ. Σε ποιο από τα δύο τα συναισθήματά σου ήταν πιο έντονα;
«Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Στο χθεσινό ματς επέστρεψα μετά από μήνες, μπήκα στο παιχνίδι ως αλλαγή σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα είχε ανάγκη να σκοράρει και να πάρει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε. Γιατί πέρσι κάναμε τη μισή δουλειά, φέτος πρέπει να την τελειώσουμε. Όμως, και εκείνο το παιχνίδι, στο Αιγάλεω, ήταν ιδιαίτερο. Έμοιαζε με... πόλεμο και θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε. Ωστόσο, σημασία δεν έχουν τα γκολ που πετυχαίνω εγώ, αλλά να κερδίζει η ομάδα και να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Γι' αυτό είμαστε όλοι εδώ, αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Οπότε, ίσως το καλύτερο γκολ μου να είναι το... πρώτο μου στη Σούπερ Λίγκα (σ.σ. γέλια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002