Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


Τον Σπάθα και τα όσα (απίθανα) φέρεται να τονίζει έχει στο πρώτο της θέμα η Ώρα σήμερα: "Χτυπάνε εμένα με στόχο τον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ!" Απίθανος Ηλίας Σπάθας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε στο ποδόσφαιρο του Σαρρή και των Κινεζο-Πακιστανικών κινητών. Σοκαριστική δημόσια ταύτιση του διαιτητή με ΕΠΟ - ΟΣΦΠ και των δύο τελευταίων μεταξύ τους".
Όσον αφορά στην ΑΕΚ η εφημερίδα γράφει πως "ο Μελισσανίδης, είναι πολύ ενοχλημένος και ταυτόχρονα αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συμβούν ξανά σκηνικά που γελοιοποιούν την ΑΕΚ σαν αυτά με τον Αχαρναϊκό".

LIVE SPORT
Για την "καμπάνα" που κινδυνεύει να δεχθεί η ΑΕΚ γράφει η LS: "Στο σκαμνί η Ένωση για "εκτεταμένα επεισόδια" στη Ριζούπολη, βαρύ πρόστιμο ή αποκλεισμός έδρας για 1-2 αγωνιστικές τα σενάρια".

GOAL
Για ταξίδι που ετοιμάζει ο Μιλοβάνοβιτς στην Αργεντινή γράφει το Goal. Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"Αν και βρισκόμαστε ακόμα μακριά από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (πολλώ δε μάλλον από το επόμενο καλοκαίρι της επιστροφής για την ΑΕΚ), οι μεταγραφικές αναζητήσεις βρίσκονται σε πρώτη γραμμή.
Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να προχωρήσουν γρήγορα σε σκάουτινγκ, επαφές και κλείσιμο ποδοσφαιριστών, όπως είχε συμβεί εν πολλοίς και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Τότε η ΑΕΚ είχε κλείσει τις βασικές επιλογές της κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το καλοκαίρι είχαν απομείνει μόνο κάποιες έξτρα επιλογές (αριστερό εξτρέμ και σέντερ φορ, που τελικά δεν αποκτήθηκε).
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Goal, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει βαλίτσες ώστε τις αμέσως επόμενες ημέρες να ταξιδέψει για την Αργεντινή. Στη Λατινική Αμερική, σε μια αγορά που θεωρείται χρυσάφι για τις ελληνικές ομάδες, εκτιμάται πως μπορεί να βρεθούν σημαντικές ευκαιρίες σε προσιτές τιμές. Κατά τις ίδιες πηγές, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης έχει στην ατζέντα του κάποια ματς της πρώτης εθνικής, αλλά θα δει και παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών. Αλλωστε, η ΑΕΚ πρέπει να βρει παίκτες που δεν έχουν εντοπιστεί από τις μεγάλες ομάδες της χώρας ή κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.
Ο Μιλοβάνοβιτς δεν θα περιοριστεί στην αγορά της Αργεντινής. Ηδη έχει στα χέρια του προσκλήσεις από διάφορες ομάδες και χώρες και βέβαια σκάουτερ και ατζέντηδες που του προτείνουν παίκτες από κάθε πλευρά του πλανήτη. Την περασμένη εβδομάδα το Goal σάς ανέδειξε τις επαφές και το σκάουτινγκ στη σερβική αγορά -οι Σέρβοι επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ και στάθηκαν στην περίπτωση του Σλάβκο Πέροβιτς- αλλά δεν θα κινηθεί μόνο εκεί. Αξιόπιστες πληροφορίες ανέφεραν πως ο «Μίλο» έχει προσκλήσεις για να επισκεφθεί τόσο τη Ρουμανία όσο και την Ουγγαρία.
Χώρες με παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο, δυνατές στις μικρές εθνικές ομάδες, που φαίνεται πως μπορεί κάποιος να βρει ταλέντα εκεί. Η ΑΕΚ είχε πάρει πριν από χρόνια τον Ντάνιελ Τόζερ, παίκτη με ξεχωριστά τεχνικά χαρίσματα. Η Ρουμανία έχει και αυτή εξελίξιμους παίκτες και ενδεχομένως ο Μιλοβάνοβιτς να πάει και εκεί, ώστε να έχει άμεση και προσωπική άποψη για κάποιους ποδοσφαιριστές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002