Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 17, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΖΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Κι αν θέλετε μια πρόβλεψη πιστεύω πως αυτή την εβδομάδα δεν θα... βαρεθούμε καθόλου. Όχι ότι βαριέσαι ποτέ με την ΑΕΚ αλλά λέμε τώρα. Χθες στο μπάσκετ πάντως δεν βαρεθήκαμε... δευτερόλεπτο. Όχι μόνο εμείς που έχουμε τον πόνο μας αλλά όποιος είδε το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε τρομερό μπάσκετ βέβαια αλλά ήταν δραματικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ένα παιχνίδι ορόσημο για τη νέα αρχή της ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου με την πρώτη επιλογή του αφεντικού της ΑΕΚ, τον Ντράγαν Σάκοτα στον πάγκο. Ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΚ δεν είχε άλλη επιλογή. ΜΟΝΟ τη νίκη. Και η νίκη ήρθε. Περνώντας μέσα από 40 κύματα, με τρομερές ανακατατάξεις, με πλοκή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κυριολεκτικά αν σκεφτούμε το αχρείαστο φάουλ του Νώντα που μας χάρισε την υπέροχη σκηνή με το πατρικό φιλί του Σάκοτα και την περίεργη φάση με το ριμπάουντ μετά την επίτηδες άστοχη βολή της Πάτρας και την σύγκρουση του Κασελάκη με τον Ντελινινκάιτις. Ένα ματς όπου τον δικό του καθοριστικό ρολο έπαιξε ο κόσμος της ΑΕΚ που δεν ήταν τόσο πολύς όπως στα πρώτα δύο εντός έδρας ματς αλλά έσπρωξε πάλι την ομάδα σε ένα ΟΑΚΑ που μια χαρά έδρα γίνεται αρκεί να παίζει η ΑΕΚ μέσα.

@ Ο Απόλλων Πατρών, μια παραδοσιακή ομάδα μπάσκετ, με ένα εξελίξιμο προπονητή και βέβαια με ξένους φτηνότερους από αυτούς που είχε η ΑΕΚ πριν τις αλλαγές αλλά πολύ πολύ καλύτερους. Αυτός ο Ελ Αμίν που παραλίγο να μας πάρει μόνος του ήρθε στην Πάτρα στις 9 Σεπτεμβρίου και ήταν μέχρι τότε στις επιλογές της ΑΕΚ που όμως προτίμησε με λίγα περισσότερα χρήματα τον... Ράιτ. Στο πρωτάθλημα... Ουγγαρίας έπαιζε την προηγούμενη χρονιά ο άνθρωπος. Αλλά και οι άλλοι ξένοι της Πατρινής ομάδας ήταν ουσιαστικά όλη η ομάδα μόνοι τους. Δεν καταλάβαινες ότι η ομάδα είχε και... Έλληνες παίκτες.

@ Ευτυχώς η δική μας είχε και Ελληνες. Εκτός από τον Σάκοτα που είναι Ελληνάρα και έχει πάει και στρατό, ήταν ο Παπαντωνίου που λόγω της ανυπαρξίας του Νίκολιτς και του ότι ο Ντελινκάιτις είναι κόμπο γκαρντ πήρε όλη την ευθύνη της οργάνωσης πανω του, με 31 λεπτά συμμετοχής, και με ψυχή και τσαμπουκά, παρά τα λάθη του, βοήθησε τρομερά την ΑΕΚ. Ο Κασελάκης έκανε το πιο κρίσιμο κλέψιμο και έβαλε τι δύο βολές τη νίκης και ο Σαρικόπουλος, ο Ελ Σιντ ψηλός μας, όσο άντεξε έδωσε τα πάντα. Εκαναν την δική τους διαφορά οι Έλληνες παίκτες μας κι ας μην είναι οι... καλύτεροι στην Ελλάδα.

@ Μέχρι κι ο Γουίλιαμσον βρήκε ρόλο χθες και πρόσφερε παίζοντας σκυλίσια άμυνα. Δεν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει διαφορά στην ΑΕΚ, αν και ως τέτοιος ήρθε υποτίθεται, αλλά είναι ένα παιδί που δειχνει κάθε δευτερόλεπτο που παίζει το πόσο θέλει να βοηθήσει. Για τον Ινγκλις τι να πούμε. Αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει το ποιος είναι. Σπάνιος παίκτης, τρομερή ποιότητα. Ο Ντελινικάιτις τα έσπασε αλλά όταν η μπάλα πήρε άλλα... 100 κιλά επιπλέον βάρος μας... τρέλανε με την ψυχραιμία του παίρνοντας σχεδόν όλες τις καθοριστικές επιθέσεις και βάζοντας πολύτιμους και καθοριστικούς πόντους. Σε 20 μέρες και οι δύο ξένοι διαφοράς που έφερε ο Αγγελόπουλος θα ειναι έτοιμοι και σίγουρα θα δώσουν πάρα πολλά. Όπως κι αυτός που... έρχεται. Αλλά μέχρι τοτε να πούμε και για τον Μιλόσεβιτς. Απλά ανακαλύψαμε χθες πως έχουμε άλλον έναν παίκτη. Τα έκανε όλα τα παιδί παίζοντας και 3 και 4 και 5. Όλα αυτά σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, ανάλογα την περίπτωση, οφείλοντας και στον Ντράγκαν. Και σίγουρα έρχονται και καλύτερα. Εμένα μου αρκεί, για αρχή, η συμπεριφορά της ομάδας στο τελευταίο διλεπτο. Όταν οι καρδιές είχαν σπάσει όλα έγιναν σωστά. Καλημέρα ΑΕΚάρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002