Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ..

Με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου ασχολείται σήμερα η «ΩΡΑΣ των σπορ», η οποία τονίζει ότι «στην ΑΕΚ υπάρχει απόφαση για τουλάχιστον τρεις μεταγραφές τον Γενάρη, με την «Ένωση» να ενισχύεται στη θέση του αμυντικού χαφ, του σέντερ φορ και του αριστερού μπακ». Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ: «Η αγορά που εξετάζει ο Δικέφαλος είναι κυρίως αυτή του εξωτερικού, με συγκεκριμένα ονόματα να βρίσκονται στο μπλοκάκι των υπευθύνων της και να περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι εντός του μήνα να έχουν προχωρήσει οι περιπτώσεις που θα ξεχωρίσουν, με την «Ένωση» να κάνει μέσα στον Νοέμβριο και τις κινήσεις για να κλείσει τους ποδοσφαιριστές που θέλει. Οι τρεις θέσεις που αναφέραμε παραπάνω πάντως, ίσως να μην είναι οι μοναδικές για τις οποίες θα υπάρξουν προσθήκες, αφού εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για την απόκτηση μεσοεπιθετικού. Είναι ένα ζήτημα για το οποίο έχει γίνει κουβέντα στα Σπάτα και που είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί, με τις μεταγραφικές κινήσεις της «Ένωσης» για τον Γενάρη να γίνονται έτσι τέσσερις!
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον σέντερ φορ που δεδομένα θα αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι», στην ΑΕΚ ξέρουν πως τα... λαβράκια της αγοράς, δύσκολα μπορεί να αποκτηθούν τον Γενάρη, με την «Ένωση» να κινείται για την μεταγραφή σέντερ φορ που θα υπολογίζεται και για του χρόνου, όχι όμως ως η βασική λύση. Να είναι δηλαδή ένας παίκτης που φέτος σίγουρα θα κάνει τη διαφορά, αλλά του χρόνου θα είναι πιθανότατα η εναλλακτική, του «κανονιού» που θα πάρει για τη γραμμή κρούσης η ομάδα. Άλλωστε στην ΑΕΚ που γυρίζει στην Σούπερ Λιγκ για να πρωταγωνιστήσει το επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό, με την «Ένωση» να κάνει πάρα πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι, όπου οι προϋποθέσεις για μεταγραφές... αεροδρομίου, είναι ευνοϊκότερες.
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα του, που έχει θέσει υπόψιν των επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος και άμεσα ετοιμάζεται για... σαφάρι στην ξένη αγορά, ξεκινώντας ταξίδια στο εξωτερικό. Ο «Μίλο» θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Ουγγαρία, ώστε να δει παίκτη ή παίκτες που είναι στην λίστα του, κυρίως στα πλαίσια του σκάουτινγκ, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Λατινική Αμερική, με προορισμό την Βραζιλία! Αυτό το ταξίδι στην «χώρα του καφέ» είναι πιθανό να γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να ταξιδεύει εκεί για να «τσεκάρει» συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που πιθανότατα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας.
Αν και υπήρχαν σκέψεις να γίνει ένα ταξίδι και στην Αργεντινή, φαίνεται πως αυτό τελικά δεν θα συμβεί, τουλάχιστον τώρα, με τον Μιλοβάνοβιτς σε πρώτη φάση να πηγαίνει στην Ουγγαρία και εν συνεχεία στη Βραζιλία. Στην ΑΕΚ θέλουν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την χειμερινή ενίσχυση της ομάδας, ενώ παράλληλα δεν σταματούν το «σκανάρισμα» περιπτώσεων που θα υπολογίζονται για το καλοκαίρι, είτε αυτές έχουν να κάνουν με παίκτες που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο, είτε με ποδοσφαιριστές που θα γίνει κίνηση να αποκτηθούν, μέσω μεταγραφής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002