Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 28, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "αντεπίθεση" κάνει λόγο η εφημερίδα σήμερα στο πρώτο της θέμα τονίζοντας: "Η ΑΕΚ πλήρωσε και τις λάθος εκτιμήσεις στον αγωνιστικό σχεδιασμό μέχρι πρότινος, στις περιπτώσεις Λάζοβιτς και Παπαδόπουλου, αλλά η ρελάνς θα είναι εντυπωσιακή. Με μία ντουζίνα σημαντικές προσθήκες ήδη... στο τσουβάλι προχωράει για τις επόμενες κινήσεις σε νέα βάση και με τον Μιλοβάνοβιτς να ξέρει τι θέλει και πως θα το πετύχει. Μόνο η ΑΕΚ έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές μέχρι τώρα και θα συνεχίσει με ότι χρειάζεται, αλλά και για να... φτιάξει και τον κόσμο της ακόμη περισσότερο".
Σχετικά με το θέμα Τζιμπούρ η ΩΡΑ γράφει: "Έρχεται... πίσω ο "τρομοκράτης". Εξετάζονται άλλες επιλογές πάνω από τον Αλγερινό. Αν δεν προχωρήσει κάποια απ' αυτές κι αν φυσικά μείνει κάποια στιγμή ελεύθερος, μπορεί και να έρθει το θέμα στο προσκήνιο".

Xαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας για τα μεταγραφικά αναφέρει:
"Αν και βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη 12 μεταγραφές, αποκτώντας παίκτες πρώτης γραμμής που ενδιέφεραν μάλιστα σχεδόν όλες τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στη Σούπερ Λίγκ. Οι κινήσεις που έχει κάνει η «Ένωση» είναι κινήσεις ουσίας, που δείχνουν και το επίπεδο που βρίσκεται πλέον ο Σύλλογος, που μπορεί και παίρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει σοβαρές μεταγραφές μέχρι στιγμής στην Ελλάδα και παρά το γεγονός πως του χρόνου θα είναι στη Φούτμπολ Λιγκ, προχωρά με σχεδιασμό. Σούπερ Λιγκ. Το τελευταίο διάστημα κάποιοι λάθος χειρισμοί σε μεταγραφικές υποθέσεις, όπως αυτές του Λάζοβιτς και του Παπαδόπουλου, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθούν οι εν λόγω μεταγραφές και η ΑΕΚ να μην αποκτήσει τους παίκτες που εκείνη τη στιγμή επιθυμούσε.
Ωστόσο πλέον η «Ένωση» λειτουργεί σε διαφορετική βάση και είναι έτοιμη για μεγάλη μεταγραφική αντεπίθεση, κάνοντας διαδοχικά «χτυπήματα» που θα προκαλέσουν αίσθηση! Η παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο πόστο του τεχνικού διευθυντή παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς ο Σέρβος έχει τις διασυνδέσεις που απαιτούνται στην αγορά του εξωτερικού και παράλληλα και τον τρόπο, για να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις που θα αναλάβει.
Οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν αυτών που έχουν γίνει ήδη θα αφορούν παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, θα είναι φυσικά πρώτης γραμμής και θα έρθουν ώστε να κάνουν τη διαφορά όχι μόνο τη νέα σεζόν, αλλά και την επόμενη. Ήδη η ΑΕΚ έχει λίστα με συγκεκριμένα ονόματα που εξετάζει και με την επιστροφή του «Μίλο» στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και θα παρθούν και οι κατάλληλες αποφάσεις, με την ενίσχυση του «Δικεφάλου» να βρίσκεται στην κορύφωσή της".


SPORTDAY
Για τον Τζιμπούρ με τη σειρά της η SD αναφέρει πως είναι κοντά σε συμφωνία "με τον «Δικέφαλο» να είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό 300.000 ευρώ στον παίκτη. Στη λίστα των παικτών που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι» υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις φορ, εφόσον δεν υπάρξει κάποια θετική κατάληξη στην παραπάνω υπόθεση".

LIVE SPORT
Με τα μεταγραφικά ασχολείται η LS γράφοντας για την ΑΕΚ:
"Ζεστή η ΑΕΚ για Όσκαρ Ντίαζ, αντίστροφη μέτρηση για Τζιμπούρ".


GOAL
"Έχει τις λύσεις", γράφει με τη σειρα του το Goal τονίζοντας αναλυτικά:
" Από τη στιγμή που η ΑΕΚ περιμένει τον Ράφικ Τζιμπούρ για να κλείσει το θέμα του επιθετικού, η μοναδική εκκρεμότητα αφορά τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Οι διαπραγματεύσεις με τον Κάρλος Κάλβο οδηγούνται σε ναυάγιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ισπανός μέσος δεν αποδέχεται την τελευταία πρόταση της Ενωσης και φαίνεται πως το όνομά του μένει εκτός λίστας. Κάπου εδώ... πιάνει δουλειά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης έχει προτείνει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του αριστερού άκρου. Με την εμπειρία που έχει από την ισπανική και πορτογαλική αγορά, καθώς επίσης και από τις επαφές με σημαντικούς παράγοντες των ομάδων της ιβηρικής χερσονήσου τα τελευταία χρόνια, ο «Μίλο» μπορεί να κλείσει την τρύπα άμεσα και επιτυχημένα.
Μάλιστα, ο Μιλοβάνοβιτς έχει ενημερώσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να φέρει στην Ενωση. Είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να δώσει τη λύση, με την προϋπόθεση ότι στο οικονομικό κομμάτι δεν θα γίνει η υπέρβαση. Εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να δώσουν τα περισσότερα χρήματα στον Τζιμπούρ ή στον επιθετικό που θα αποκτηθεί αν δεν προχωρήσει του Αλγερινού φορ.
Το θέμα της μεταγραφής του αριστερού εξτρέμ πάντως δεν θα τελειώσει άμεσα. Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να επιστρέψει από την Ισπανία μέσα στην επόμενη εβδομάδα και να έχει την καθοριστική συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα. Σ' αυτήν θα παρθούν οι ουσιαστικές αποφάσεις, οι οποίες εξαρτώνται πάντα από την υπόθεση του Τζιμπούρ.
Τζόγος με Τζιμπούρ
Εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκονται στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν και πάλι με τον Αλγερινό φορ, ο οποίος τους διεμήνυσε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του, αλλά πως είναι θέμα χρόνου να λύσει το συμβόλαιό του. Στην Ενωση, βέβαια, περιμένουν να δουν τα επίσημα χαρτιά από την πλευρά της Νότιγχαμ Φόρεστ για να προχωρήσουν στην τελική συμφωνία και να κλείσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ενίσχυση του ρόστερ.
Τα δημοσιεύματα, πάντως, από την Κύπρο συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομα του Τζιμπούρ με τον ΑΠΟΕΛ. Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος, όμως, έθεσε συγκεκριμένο όριο για τις διαπραγματεύσεις. «Είναι μία από τις περιπτώσεις ο Τζιμπούρ, με τον οποίον προσωπικά έχω πολύ καλή σχέση. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν έχουμε χρονικά περιθώρια και πρέπει μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη να τελειώσει το θέμα του επιθετικού» ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002