Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Λίγες ώρες έμειναν για την μεγάλη στιγμή της Ελλάδας μας και η ώρα είναι κατάλληλη για να αναφερθούμε σε κάτι πολύ σημαντικό. Ακούγοντας τον εν δυνάμει δήμαρχο Βασιλόπουλο στον σταθμό "στο Κόκκινο" να λέει μεταξύ άλλων ψεμμάτων περί νεο - ναζί οπαδών της ΑΕΚ κτλ κάτι και για την επίσημη θέση της ΑΕΚ απέναντι στο ρυθμιστικό δεν έδωσα τόση σημασία. Συγκεκριμένα είπε πως η ΑΕΚ άλλαξε θέση για το ρυθμιστικό. Βέβαια η ΑΕΚ ποτέ δεν πήρε καμία θέση για το ρυθμιστικό οπότε δεν την άλλαξε. Μετά από σκέψη και αφού είδα πως αυτό που έλεγε ο Βασιλόπουλος έγινε... φωτοτυπία από εφημερίδες και σάιτ της Αριστεράς μέχρι οικολογικά και αναρχικά κατάλαβα πως ο εν δυνάμει δήμαρχος είχε θεωρήσει ως αρχική επίσημη θέση της ΑΕΚ την ανακοίνωση της... ORIGINALπου έλεγε για το άρθρο 82 και σαν αλλαγή θέση της ΑΕΚ τα... ΣΦΗΝΑΚΙΑ της προηγούμενης Κυριακής. Αναδημοσιεύω αυτά που είχα γράψει την προηγούμενη Κυριακή:
"Σε ότι αφορά το γήπεδο νομίζω πως τα πράγματα που έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο έκαναν την εικόνα ξεκάθαρη. Ακόμη και οι πιο ρομαντικοί, ακόμη κι αυτοί που βάζουν τα πολιτικά τους «πιστεύω» πάνω από την ΑΕΚ, ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι είναι σίγουροι πλέον για ένα πράγμα. Πως ο δήμαρχος Βασιλόπουλος απλά βαδίζει στον δρόμο που είχε χαράξει πριν τις εκλογές και πάει να κάνει αυτό για το οποίο προειδοποιούσαμε όχι βασισμένοι σε φήμες αλλά σε δικές του δηλώσεις. Κι ας έλεγε ένα γενικόλογο ότι είναι υπέρ του γηπέδου γενικά και αόριστα, το οποίο κάλυπτε όσους ήθελαν να καλυφθούν. Εμείς ερμηνεύαμε τις δηλώσεις του. Όπως πάνω σε δηλώσεις βασιστήκαμε για να γράψουμε ότι γράψαμε για την Δούρου που ακόμη δεν την έχουμε δει στην πράξη. Απλά ο δημαρχάκος βιάζεται. Χθες λοιπόν είχε το θράσος να καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Τσίπρα, στον οποίο οφείλει και το ότι είναι δήμαρχος, αφού μιλάμε για συνδυασμό που όλες τις προηγούμενες εκλογές έβγαινε τελευταίος, να αλλάξει θέση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Με πολιτική οικοταλιμπάν ταυτίστηκε με τους 15 γραφικούς που μαζεύτηκαν την Παρασκευή να κάνουν τους... διαδηλωτές κατά του γηπέδου. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω ότι θα δείξει το κύρος του ως πρώτο κόμμα και εν δυνάμει κυβέρνηση και θα τιμήσει την συμφωνία που έκαναν δύο βουλευτές του και το δεξί χέρι του Τσίπρα με την ΑΕΚ. Αυτό όμως έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα λίγη σημασία έχει. Πλέον αυτό που έχει την τεράστια σημασία είναι να περάσουν τα άρθρα 81, το 82, το 18 και το 19 του Ρυθμιστικού ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Όπως κατατέθηκαν. Η ΑΕΚ έδειξε καλή θέληση για αλλαγές αλλά δυστυχώς εισέπραξε κοροϊδία και αχαριστία από την επίσημη αρχή της πόλης. Αυτό είναι το σημαντικό, το ότι ο δήμαρχος είναι απέναντι, γιατί με τους 15 γραφικούς δεν ασχολείται κανείς εκτός του Βασιλόπουλου. Όπως είναι να περάσει λοιπόν το ρυθμιστικό, να πάει και το άλσος σε ένα φορέα που να το σώσει και να το αξιοποιήσει, αφού ο Δήμος αποδείχτηκε ανίκανος να το κάνει και ο καθένας να πάρει ότι του αξίζει. Και μετά ας πάει ο δημαρχάκος με τους οικοταλιμπάν στο ΣΤΕ να χαλάσει τα πολύτιμα λεφτά του Δήμου σε δικηγόρους, χωρίς αντίκρισμα."

@ Το σημείο στο οποίο αναφέρεται ο δήμαρχος και πάρα πολλοί άλλοι εχθροί του γηπέδου, προπαγάνδα που δυστυχώς έχει περάσει και σε μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ σαν αμφιβολία, είναι αυτό που γράφω για τα άρθρα του ρυθμιστικού, αλλά έβαλα ξανά όλη την παράγραφο για να φανεί από που προήλθε. Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Θα αναφερθώ σε όλα και μαζί θα καταρρίψω για μία ακόμη φορά την αισχρή προπαγάνδα κάποιων γραφικών που δυστυχώς, ίσως και από κακούς χειρισμούς και δικούς μας, φαίνεται πως έχει περάσει και σε ένα μέρος οπαδών της ΑΕΚ που φοβούνται πως μαζί με το γήπεδο θα γίνει εμπορικό κέντρο το... άλσος. Πάμε λοιπόν.

@ Το άρθρο 81 είναι αυτό που δίνει δικαίωμα στην ΑΕΚ να χτίσει το γήπεδο της με λιγότερα από τρία στρέμματα επιπλέον από αυτά που είχε, από τα οποία κτίσμα θα είναι περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα. Εκεί μέσα ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ το οικόπεδο στο οποίο θα χτιστεί το γήπεδο. Είναι 29 στρέμματα και 121 τ.μ. Τα επιπλέον 22 ή 26 ή 1006 στρέμματα που δήθεν θα πάρει η ΑΕΚ ή μάλλον ο Μελισσανίδης, που τους αρέσει περισσότερο για να έχει δράκο το παραμύθι, υπάρχουν μόνο στην προπαγάνδα κάποιων οικοταλιμπάν της Φιλαδέλφειας και άλλων περιοχών. Το αν γίνονται πιστευτοί οι οικοταλιμπάν και σε κάποιους Ενωσίτες είναι θέμα πληροφόρησης, κυρίως, κατά την άποψη μου που δεν υπήρχε όσο θα έπρεπε ίσως επειδή είναι τόσο γελοία τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Τα στρέμματα της ΑΕΚ λοιπόν είναι ΑΥΤΑ. 29 στρέμματα και 121 τ.μ. Ούτε πόντος παραπάνω. Είναι αυτά που είχε από το 1926 και επίσημα από το 1930, όταν δεν υπήρχε άλσος δίπλα όπως φαίνεται στην φωτογραφία, μαζί με τα κάτω από 3 που δίδονται τώρα για να μπορεί να είναι λειτουργικό το γήπεδο και να μην είναι ακριβώς δίπλα από τα σπίτια. Για να έπαιρνε, αν έπαιρνε, η ΑΕΚ και πόντο παραπάνω θα έπρεπε ή θα πρέπει να γίνει στο μέλλον νέος νόμος. Που και πάλι δεν θα μπορούσε να γίνει, γιατί δεν θα ήταν για αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά λέμε τώρα. Στο άρθρο 81 επίσης αναφέρεται ρητά ότι δεν μπορεί να γίνει στον χώρο της ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ. Το λέει το 81. Έτσι καταρρίπτεται και το γελοίο επιχείρημα πως ο Μελισσανίδης θα φτιάξει Mall στο άλσος. Λες και ένας επιχειρηματίας σαν τον Μελισσανίδη θα είχε ανάγκη ένα εμπορικό κέντρο μέσα σε δάσος που θα ξεσήκωνε όλη την Ελλάδα εναντίον του για να... κονομήσει. Αστειότητες. Επίσης αναφέρεται ρητά στο 81 και το ότι θα πλουτίσει το άλσος από χιλιάδες δέντρα (2.112 δέντρα και 1.000 θάμνους) που θα φυτεύσει η ΑΕΚ. Επίσης για να φανεί η γελοιότητα των επιχειρημάτων που οι γραφικοί οικοταλιμπάν χρησιμοποιούν να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο. Το άρθρο 81 αναφέρει πως για να φτιάξει η ΑΕΚ το μουσείο της Προσφυγιάς και τα ελάχιστα ΔΙΚΑ ΤΗΣ καταστήματα μπορεί να χρησιμοποιήσει συντελεστή εώς και 15% του ανώτερου της περιοχής που ορίζεται στο 1,2. Από αυτό το 1,2 λοιπόν η ΑΕΚ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το 0,18! Οσο φτάνει δηλαδή για το μουσείο, για το κουρείο, το χαμάμ, την μπουτίκ κτλ. Αυτό λοιπόν το πήραν και το διαστρέβλωσαν αυτοί που κοροϊδεύουν τον κόσμο και λένε πως ο νόμος δίνει στην ΑΕΚ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 15% συντελεστή! Δηλαδή ότι θα έχει ειδικά η ΑΕΚ 1,38 συντελεστή για να χτίσει... εμπορικά κέντρα όπως λέει το παραμυθάκι τους. ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. Αυτοί είναι και αυτά είναι τα επιχειρήματα τους αδέρφια μου.

@ Πάμε στο 82. Εκεί έχει γίνει μια παρεξήγηση για την οποία έχουν ευθύνη και κάποιοι που έχουν γράψει με καλή πρόθεση απέναντι στην ΑΕΚ πως η ΑΕΚ δεν χρειάζεται κανένα 82 αφού έχει το 81. Τα ίδια έλεγε και ο... Γρανίτσας το 2003. Το άρθρο 82 δεν είναι φωτογραφικό για την ΑΕΚ. Το άρθρο 82, που προστίθεται σε ήδη ισχύοντα νόμο του 1979, που ορίζει μεταξύ άλλων τα της μετατροπή χρήσεων γης σε δασικές εκτάσεις, αναφέρει πως μπορεί να δοθεί μέρος άλσους για επέκταση αθλητικών εγκαταστάσεων!  Επαναλαμβάνω ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Παντού, σε όλη την Ελλάδα εκτός από τους Δημους Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Είναι το άρθρο που κάνει ΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ και ισχυρό απέναντι στο ΣΤΕ το άρθρο 81. Χωρίς το άρθρο 82, το άρθρο 81 θα μπορούσε να το προσβάλει στο ΣΤΕ ακόμη και... ένας απλός οπαδός του Ολυμπιακού, χωρίς καν δικηγόρο. Και αυτό το ξέρουν καλά οι... οικοταλιμπάν. Και για αυτό θέλουν να μην περάσει στο 82 ώστε να πάνε στο ΣΤΕ και χωρις καν... δικηγόρο να καταστρεψουν μία για πάντα το ονειρο της ΑΕΚ για γήπεδο. Και έτσι προσπάθησαν μέσω της προπαγάνδας τους και επηρέασαν και οπαδούς της ΑΕΚ. Με ΨΕΜΜΑΤΑ.

@ Η ΑΕΚ λοιπόν με τα άρθρα 81 και 82 κάνει χρήση νόμου που θα ισχύει για όλους για τα στρέμματα που παίρνει, τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ από 3. Σε ότι αφορά την προπαγάνδα που λέει πως μέσω του 82 η ΑΕΚ θα πάρει 22 ή 26 ή 1006 στρέμματα δεν απαντάω εγώ, όπως έκανα νωρίτερα. Θα αναδημοσιεύσω την απάντηση του αντιδημάρχου Φιλαδέλφειας Μιχάλη Κουτσάκη. Δύο απαντήσεις είναι καλύτερες από μία. Απλή και ελπίζω κατανοητή: "Στα άρθρα 81 και 82 του Ρυθμιστικού αναφέρεται η έκταση που χρειάζεται για την ΑΕΚ και για τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Τίποτε άλλο! Στο άρθρο 81 αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι απαγορεύονται μέσα στο Άλσος εμπορικά κέντρα, συνεδριακά κέντρα κλπ. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι πρέπει να παραχωρηθούν επιπλέον 22 στρέμματα του άλσους. Αυτό που λέει είναι ότι τα συνολικά κτίσματα δεν μπορεί να υπερβαίνουν το 5%. Συνολικά κτίσματα σημαίνει ο Κένταυρος, το πρώην τσιπουράδικο και ό,τι άλλο κτίσμα υπάρχει σήμερα μέσα στο άλσος, πρέπει να συνυπολογιστεί".


@ Να συμπληρώσω τον αντιδημαρχο λέγοντας ΞΑΝΑ ότι για να πάρει, αν υποτίθεται ότι θα έπαιρνε, κι άλλο άλσος η ΑΕΚ, θα έπρεπε να περάσει ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ. Αυτός ορίζει ρητά τι δικαιούται η ΑΕΚ, 29,2 στρέμματα, και έχει εγκριθεί και από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Αν ποτέ η ΑΕΚ ζητήσει επιπλέον στρέμματα για να φτιάξει κι ένα κλειστό π.χ., το συζητάμε. Τώρα αυτό που παίρνει είναι για να κάνει γήπεδο ποδοσφαίρου. Αυτό το γήπεδο που πολεμάνε με αισχρή προπαγάνδα κάποιοι που είναι άγνωστο τι συμφέροντα εξυπηρετούν.

@ Πάμε στο 18 και το 19. Η αναφορά που υπάρχει για την ΑΕΚ είναι η εξής στα προσαρτήματα και όχι στα κύρια άρθρα: "«VII. Μητροπολιτικό Πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας: Προωθείται η ανάπτυξή του με χρήσεις πολιτισμού, αθλητισμού μητροπολιτικής εμβέλειας και αναψυχής. Η ανάδειξη του άλσους Φιλαδέλφειας σε μητροπολιτικό πάρκο συνδυάζεται με την κατασκευή και λειτουργία του Κέντρου  Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ, καθώς και τις αναγκαίες  και προβλεπόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, χώρους και υποδομές στάθμευσης αλλά και την ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή»".

@ Αυτά είναι τα δύο άρθρα που κλήθηκε η ORIGINAL να καταδικάσει από την συντονιστική κατοίκων στην γεμάτη ειρωνεία ανακοίνωση που εξέδωσε σαν απάντηση στην ανακοίνωση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ με την οποία η ORIGINAL δήλωνε πως είναι κατά του άρθρου 82. Με τα άρθρα 18 και 19 το άλσος γίνεται Μητροπολιτικό πάρκο και φεύγει από την κυριότητα του Δήμου που το έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια, όπως έχει φανεί σε απανωτά και πρόσφατα ρεπορτάζ δεκάδων ΜΜΕ όχι της ΑΕΚ μόνο αλλά και τοπικών της Φιλαδέλφειας. Δεν γίνεται φυσικά ιδιωτικό, όπως λένε, αλλά περνάει σε δημόσιο οργανισμό που θα το αξιοποιήσει και το πρώτο μέρος της αξιοποίησης θα είναι τα επιπλέον δέντρα που θα φυτεύσει η ΑΕΚ. Σε ότι αφορά την ΑΕΚ η μετατροπή σε Μητροπολιτικό πάρκο κάνει ακόμη πιο απρόσβλητη στο ΣΤΕ την Αγιά Σοφιά. Επειδή όμως αυτό που έγραψα είναι προσωπική άποψη θα πω πως προσωπικά θέλω να γίνει Μητροπολιτικό πάρκο το άλσος για να μπορεί να το χαρεί πολύ περισσότερος κόσμος από ότι τώρα. Από εκεί και πέρα όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως το άλσος θα εξαφανιστεί. Μητροπολιτικό πάρκο θα γίνει. Δεν είναι κακό το Μητροπολιτικό. Τόσα χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που σκίζουν τα ρούχα τους ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ μητροπολιτικό πάρκο η Φιλαδέλφεια πάλευαν για ΝΑ ΓΙΝΕΙ μητροπολιτικό πάρκο το Ελληνικό χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα. Δεν πάλευαν να γίνει άλσος ή δάσος. Μητροπολιτικό πάρκο ήθελαν να γίνει όπως αυτό της Φιλαδέλφειας που παρουσιάζεται τώρα σαν καταστροφή. Διαβάστε ΕΔΩ ένα από τα πολλά λινκ. Κοιτάξτε τις υπογραφές, σίγουρα οι ελληνικές κάτι σας θυμίζουν. Πολλές θα τις βρείτε σίγουρα και στην μάχη... εναντίον του μητροπολιτικού πάρκου Νέας Φιλαδέλφειας.

@ Μεταξύ των επιχειρημάτων υπέρ της μετατροπής του Ελληνικού σε Μητροπολιτικό πάρκο είναι ότι έπρεπε να γίνει Μητροπολιτικό πάρκο για να διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα του. Πως γίνεται λοιπόν στο Ελληνικό να λένε πως σαν Μητροπολιτικό πάρκο θα μείνει δημόσιο και στη Φιλαδέλφεια να λένε πως και καλά με πρόσχημα την ΑΕΚ ιδιωτικοποιούν το άλσος μετατρέποντας το σε... Μητροπολιτικό πάρκο. Επίσης τεράστιο ψέμα είναι βέβαια και το ότι το Αλσος θα δοθεί στο... ΤΑΙΠΕΔ. Δεν υπάρχει πουθενά ΤΑΙΠΕΔ στο ρυθμιστικό παρά μόνο στις παρόλες του Βασιλόπουλου. Το μητροπολιτικό πάρκο της Φιλαδέλφειας όπως και τα υπόλοιπα που προβλέπει το ρυθμιστικό θα ανήκουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Αυτά και βέβαια υπάρχουν κι άλλα. Εδώ να συμπληρώσω επειδή υπάρχουν και πονηροί η μάλλον κουτοπόνηροι. Το ξέρω πολύ καλά πως πάλευαν να γίνει Μητροπολιτικό πάρκο για να μην περάσει στα χεριά ιδιωτών, στην περίπτωση αυτή του Λάτση, το Ελληνικό. Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Μητροπολιτικό πάρκο και το ένα και το άλλο. Δεν μπορεί όπου μας συμφέρει να είναι καλό και όπου δεν μας συμφέρει κακό. Οπου μας συμφέρει να εξασφαλίζει τον δημόσιο χαρακτήρα και όπου δεν μας συμφέρει να ξεπουλιέται σε ιδιωτικά συμφέροντα.

@ Κάπου εδώ θέλω να ζητήσω  συγνώμη επειδή δεν γράψαμε ακόμη περισσότερες φορές την αλήθεια τις προηγούμενες μέρες επειδή πολύ απλά θεωρούσαμε γελοία τα επιχειρήματα των οικοταλιμπάν και του εν δυνάμει δημάρχου που με καθέναν που μιλάει του λέει κι άλλη άποψη. Δεν περίμενα πως θα εκμεταλλευτούν τόσο αισχρά κάτι που έγραψα, ομολογώ και σαν απάντηση - πικάρισμα στο μένος μιας ελάχιστης μειοψηφίας κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Ποιος ξέρει τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτούς που πολεμούν το γήπεδο της ΑΕΚ; Μακάρι να μην χρειαστεί να αποκαλυφθούν και να πάνε τα πράγματα όπως πρέπει. Πολύ σημαντικό πλέον είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενόψει της Πέμπτης με την πορεία των αναρχικών και των αντιεξουσιαστών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί πάνω από όλα είναι οι ανθρωπινές ζωές. Και το να μένουν οι πολιτικές ή απολίτικες απόψεις όλων μας εκτός ΑΕΚ. Όλοι ΑΕΚ είμαστε και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ. Και η ORIGINAL είναι από τις ελάχιστες οργανώσεις οπαδών που δεν έχει ανάγκη να απαντήσει σε κανένα γελοίο που την συνδέει για λόγους συμφέροντος με νεοναζί, φασίστες και οτιδήποτε άλλο. Απαντάει εδώ και χρόνια με έργα. Το έξω ο φασισμός από την ΑΕΚ βέβαια είναι διαχρονικό και ισχύει πάντα. Δεν είναι πολιτική άποψη. Είναι απλά ανθρώπινη. Το να είσαι αντιφασίστας απέναντι σε πραγματικούς φασίστες είναι διαχρονική αξία που στην ΑΕΚ έχει διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού εδώ και χρόνια και συνεχίζει παρά την προπαγάνδα που ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες.

@ Αυτά. Σας ευχαριστώ πολύ όσους φτάσατε ως εδώ, καλή συνέχεια και φόρτσα Ελλαδάρα. Για όποιον αμφιβάλει για το παραμικρό από όσα έγραψα μπορεί να δει τους νόμους στις φωτογραφίες αμέσως κάτω από το κείμενο. Επίσης το ρυθμιστικό υπάρχει ΕΔΩ από τον... Φεβρουάριο όταν κανείς δεν έλεγε τίποτα εναντίον του γηπέδου. Από εδώ και πέρα ελπίζω πως όσοι διαβάσουν το κείμενο μπορούν ανα απαντήσουν σε όλη την γελοία προπαγάνδα που σε κάποιες περιπτώσεις πέτυχε να μας κάνει να διαφωνούμε και μεταξύ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002