Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Ανοίγει το παιχνίδι» είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία αποκαλύπτειι ότι με τεχνικό διευθυντή τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μπαίνουν νέα δεδομένα στο τραπέζι για τις μεταγραφικές επιλογές της ΑΕΚ.
Επίσης η εφημερίδα τονίζει πως υπάρχουν πλέον λόγω Μίλο "Τρεις επιλογές από Ισπανία για αριστερό εξτρέμ". Τέλος υπάρχει αναφορά στον Νικόλα με τίτλο Ανανέωση και αναγνώριση για Γεωργέα.
Αναλυτικά το βασικό θέμα της ΩΡΑΣ: Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι μια επιλογή των Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς που έγινε μετά από σκέψη και μελέτη και όχι... στο πόδι, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Ο «Μίλο» γνωρίζει το εν λόγω πόστο καλά, ενώ η θητεία του στην Λας Πάλμας και τα αποτελέσματα της δουλειάς του δείχνουν ότι πρόκειται για μια περίπτωση που αξίζει να επενδύσει και να ποντάρει πάνω της ο Σύλλογος.
Στη συνάντηση που είχε με τους «Τίγρη» και « Ντούσκο» ο Μιλοβάνοβιτς έδειξε... έτοιμος από καιρό, καθώς είχε γνώση για τις μεταγραφικές περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, είχε ξεκάθαρη εικόνα για το ελληνικό πρωτάθλημα και τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν σε αυτό, ενώ παράλληλα έκανε με τη μία τις δικές του προτάσεις-εισηγήσεις, ρίχνοντας συγκεκριμένα ονόματα στο τραπέζι.
Με την παρουσία του Μιλοβάνοβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή οι ορίζοντες της ΑΕΚ σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές διευρύνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, μιας και ο «Μίλο» έχει τις διασυνδέσεις που απαιτεί το πόστο και που μπορούν να αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την «Ένωση». Πλέον ο χάρτης σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους των «κιτρινόμαυρων» απλώνεται κατά πολύ και η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» παίκτες από οποιαδήποτε άκρη της Ευρώπης, αλλά και όχι μόνο.
Πάντως αυτό που αποφασίστηκε από τους τρεις ισχυρούς άνδρες της «Ένωσης» είναι να μην υπάρξει βιασύνη για τις επόμενες κινήσεις και όλα να γίνουν μετά από μελέτη και συντονισμένα, ώστε τα αποτελέσματα να είναι αυτά που περιμένουν στον Σύλλογο και η ενίσχυση της ομάδας να γίνει με τον τρόπο που πρέπει. Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς θα βρίσκονται αυτές τις μέρες σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας όταν και ο Σέρβος που αναχώρησε χθες για την Ισπανία, επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας.
Goal
Με τον Τζιμπούρ ασχολείται η εφημερίδα που γράφει στο ρεπορτάζ της: Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Ράφικ Τζιμπούρ και όλα τα σημάδια είναι άκρως ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο εκπρόσωπος του Αλγερινού φορ είχε νέα επαφή με την διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Από τη συνάντηση προέκυψε θετικό κλίμα, διάθεση για συνεναιτικό διαζύγιο και μάλιστα άμεσο, μέχρι το τέλος του μήνα.
Οι Αγγλοι ξεκινούν προετοιμασία την προσεχή Δευτέρα και επιθυμούν να ανοίξουν νέα σελίδα με στόχο την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τις βασικές προτεραιότητες είναι η λύση συμβολαίων με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, χωρίς μάλιστα να υπάρξουν αντεκλίσεις και διαμάχες.
Ο Τζιμπούρ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου και ότι ετοιμάζεται να υπογράψει στην ομάδα. Από την Ενωση του τόνισαν ότι θα τον περιμένουν και ελπίζουν ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν τελειώσει τα πάντα. Ουσιαστικά, ο 30χρονος επιθετικός περιμένει να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους» μετά από 3,5 χρόνια.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ελπίζει πως το θέμα θα έχει αίσιο τέλος και ο διακαής του πόθος για την έλευση του Τζιμπούρ θα γίνει πραγματικότητα. Εξάλλου, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης επιθυμεί εδώ και καιρό να κάνει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προκειμένου να ζεστάνει και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Sportday
Η απόκτηση εξτρέμ και σέντερ φορ αποτελούν προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας εμφανίστηκε διαβασμένος και προετοιμασμένος παρουσιάζοντας λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Ειδικότερα, για τη θέση του ακραίου επιθετικού έχει ξεχωρίσει τρεις λύσεις από την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει άριστα από τη θητεία του στη Λας Πάλμας. Πάντως δεν πρόκειται για παίκτες που παίζουν στην παλιά του ομάδα, ενώ παραμένει ως λύση και η περίπτωση του Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης.
Livesport
«Ανοίγει ο δρόμος στην ΑΕΚ για Τζιμπούρ που μένει ελεύθερος" είναι το χτύπημα της εφημερίδας. Ανανέωσε ο Γεωργέας συμπληρώνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002