Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ωρα των σπορ

«Στην Αθήνα ο Μιλοβάνοβιτς » είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας που έχει αποκλειστική την άφιξη του, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.
Παραλληλα αναφέρει πως είναι πιθανό ο Μπράνκο να ταξιδέψει ο ίδιος ο Σέρβος στο Βελιγράδι για τον Μρτζα αλλά και για την συμμετοχη του από εδώ και πέρα και στις περιπτώσεις των Κρισάντους και Τζιμπούρ.
«Δεμένο» του Κάλβο από την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση περιμένει και κάτι ακόμα μέσα στο προσεχή 24ωρα, πριν πέσουν οι υπογραφές, είναι το χτύπημα για τον Ισπανό άσο της Ξάνθης που απασχολει.
Καφφάτος : «Ο Λαζόπουλος πήγε να κάνει ομάδα με τα ψέματα», είναι ο τίτλος της αποκαλυπτικής συνέντευξης του τερματοφυλακα της ομάδας χαντμπολ της ΑΕΚ.
Τέλος με τίτλο "Νέο φιάσκο Βασιλόπουλου" η ΩΡΑ αναφέρεται στην... τραγωδία του εν δυνάμει δημάρχου στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ που συγκάλεσε ο ίδιος και ματαιώθηκε σε... 2 λεπτά.

Goal«Τα άκουσε πάλι ο Βασιλόπουλος» είναι το βασικό χτύπημα της εφημεριδας που στο μεταγραφικό της ρεπορτάζ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
Είναι δεδομένη η μεγάλη επιθυμία του Ράφικ Τζιμπούρ να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Η διαδικασία λύσης της συνεργασίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είναι μία απλή υπόθεση και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία. Ο Αλγερινός φορ δεν τα έχει βρει ακόμα με τους Αγγλους στο οικονομικό σκέλος, αναζητά την κατάλληλη φόρμουλα για να σπάσει το συμβόλαιό του και έπειτα να έχει το ελεύθερο να υπογράψει στην Ενωση.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι σκληρές και βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ της Αγγλίας, το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τζιμπούρ τον περασμένο Γενάρη προβλέπει αμοιβή 30 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, δηλαδή 120 χιλιάδες λίρες τον μήνα. Με δεδομένο πως ο Τζιμπούρ έχει ακόμα συμβόλαιο δύο ετών με τη Νότιγχαμ, το ποσό που θα πρέπει να εισπράξει αγγίζει τα 2,8 εκατομμύρια.
Ο Αλγερινός φέρεται πως απαιτεί ένα σημαντικό ποσό για να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει. Αντίθετα, η διοίκηση της Φόρεστ δεν συμφωνεί με τα χρήματα, αλλά επιθυμεί να δώσει στον Τζιμπούρ την ελευθέρας του με ένα πολύ χαμηλό ποσό. Εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα και δεν λύνεται προς το παρόν η συνεργασία των δύο πλευρών.
«Με δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, θα ήταν ένα πολύ ακριβό λάθος αν τον πληρώναμε για να φύγει. Αλλά από την άλλη αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, ας ελπίσουμε πως θα πληρώσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα» γράφει ένα σάιτ οπαδών της Νότιγχαμ.
Παράλληλα, χθεσινό δημοσίευμα της «Nottingham Post» έκανε αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ανέλυσε τα δεδομένα. Από κει και πέρα, στην Ενωση περιμένουν τις εξελίξεις από δύο ακόμα περιπτώσεις φορ. Αυτή του Μρτζα, που όπως έχουμε αναφέρει εξ αρχής υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και αυτή του Λάζοβιτς, με τις πιθανότητες να είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.
Ο 31χρονος Σέρβος, πάντως, με χθεσινές του δηλώσεις άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: «Δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά. Το να φύγω είναι μια πιθανότητα που θα προκύψει, μόνο αν έρθει μια πλούσια προσφορά, μια προσφορά που δεν μπορώ να αρνηθώ. Εχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Παρτιζάν. Είμαι εδώ, δουλεύω και προετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί πάντα κάτι αναπάντεχο, αλλά προς το παρόν λειτουργώ ως παίκτης της Παρτιζάν και το πιθανότερο είναι πως θα μείνω».
Τέλος, όσον αφορά τον Κάρλος Κάλβο, η συμφωνία είναι και πάλι στον αέρα. Ο Ισπανός μέσος δεν συμφώνησε με τη νέα πρόταση των «κιτρινόμαυρων», απαιτεί περισσότερα χρήματα και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και εντός της εβδομάδας. Είναι δεδομένο, πάντως, πως στην Ενωση θέλουν τον ακραίο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης για να κλείσουν ακόμα μία τρύπα στο έμψυχο δυναμικό.

SportdayΣτην πρώτη σελίδα δεν υπάρχει θέμα ΑΕΚ. Εσωτερικά η εφημεριδα αναφερει: Η «Ένωση» αναζητεί ακόμη κατά βάση έναν σέντερ φορ κι έναν αριστερό χαφ, μεταγραφές που θα είναι δεδομένα «ηχηρές», μιας κι επίκειται και η ανακοίνωση για τα νέα διαρκείας. Τρεις παίκτες «παίζουν» για τη θέση του σέντερ φορ: α) ο Ντράγκαν Μρτζα, που έχει ζητήσει διορία για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε και για τον οποίο πιθανώς να κάνει άμεσα ταξίδι στο Βελιγράδι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, β) ο Ράφικ Τζεμπούρ, που βρίσκεται σε επαφές με τη Νότιγχαμ για τη λύση του συμβολαίου του διεκδικώντας αποζημίωση και που αν αποδείξει πως είναι ελεύθερος θα γίνει αυτόματα το πρώτο φαβορί, και γ) ο Μακόλεϊ Κρισάντους, τον οποίο ο νέος (;) τεχνικός διευθυντής γνωρίζει άριστα από τη συνύπαρξή τους στη Λας Πάλμας.
Όσο για το θέμα του αριστερού χαφ, η ΑΕΚ έχει στο... χέρι τον Κάρλος Κάλβο της Skoda Ξάνθης και περιμένει να κλείσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής.
Δεν αποκλείεται ο τεχνικός διευθυντής να φέρει και δικές του προτάσεις για παίκτες, πιθανώς και από τη Λας Πάλμας, η οποία από τη στιγμή που δεν ανέβηκε στην Primera Division μπορεί να χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που πιθανώς να ενδιέφεραν την ΑΕΚ.
Livesport«Υπέρβαση για Τζιμπούρ» είναι το χτυπημα της εφημερίδας η οποία τονίζει ότι η ΑΕΚ δίνει, σύμφωνα με τους Άγγλους, στον Αλγερινό 1, 2 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια, αρκεί να μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ. Πάντα μέσα για Κουρμπέλη συμπληρώνει.
«Κανονίστε να μην γίνει το γήπεδο», γράφει για τον Βασιλόπουλο και τονίζει πως αποδοκιμάστηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας από οπαδούς. Βαριά ήττα του η ματαίωση του έκτακτου Δ.Σ ελλείψει απαρτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002