Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

O AΘΛΗΤΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "48ώρο - φωτιά για επιθετικό", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα, τονίζοντας επίσης:
"Την Τρίτη απαντά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ. Αν αποφασίσει... λάθος (για τον ίδιο, όχι για την ΑΕΚ), αμέσως η Ένωση στρέφεται στον Ντάνκο Λάζοβιτς που περιμένει πώς και πως το τηλεφώνημα για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει.
Κι άλλες δύο κινήσεις άμεσα μία για αριστερό εξτρέμ και μία για αμυντικό χαφ".

SPORTDAY
Για τον Σοϊλέδη και τον Κουρμπέλη (για τον οποίο "φορτσάρει η ΑΕΚ) γράφει η SD. Συγκεκριμένα τονίζει:
"Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση απόκτησης του Άρη Σοϊλέδη, η ΑΕΚ κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας και μετρά πλέον 12 μεταγραφές για την ερχόμενη περίοδο. Η «Ένωση» μένει να αποκτήσει πλέον έναν ή δύο επιθετικούς, έναν αριστερό ακραίο μεσοεπιθετικό, έναν κεντρικό αμυντικό κι έναν μεσοαμυντικό.
Για τη θέση του φορ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Την Τρίτη αναμένεται η απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην πρόταση που του έχει γίνει και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα πει το «ναι». Σε περίπτωση που η κατάληξη δεν είναι θετική με τον 32χρονο άσο, στο προσκήνιο θα περάσει ο συνομήλικός του, Ντάνκο Λάζοβιτς, που πάντως για την ώρα είναι δεύτερη επιλογή των «κιτρινόμαυρων».
Όσον αφορά το κέντρο άμυνας, διακαής πόθος είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο 21χρονος άσος θέλει να μετακομίσει στην «Ένωση», ενώ η πρώτη κρούση στον Αστέρα έχει γίνει. Οι Αρκάδες φέρονται να αξιώνουν ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, χρήματα που δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει η ΑΕΚ. Εφόσον η τιμή πέσει στις 300-400 χιλιάδες, το θέμα θα προχωρήσει, ειδάλλως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα στραφεί σε άλλες λύσεις.
Το θέμα του Κώστα Κατσουράνη, που είναι πρώτη επιλογή για τη θέση του μεσοαμυντικού, δύσκολα θα έχει εξέλιξη πριν τελειώσει το Μουντιάλ, ενώ εξετάζονται αμυντικά χαφ κι από το εξωτερικό. Σχετικά με τον δεύτερο επιθετικό που αναμένεται να αποκτηθεί, ο Στεφάν Μουγκόσα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο 22χρονος Μαυροβούνιος έχει στοιχεία που καλύπτουν την ΑΕΚ και το κόστος απόκτησής του από τη Μλάντοστ δεν είναι μεγάλο".
LIVE SPORT
"Σοϊλέδης τριετίας", γράφει η LS: "Ήρθα σε μεγάλη ομάδα με πολύ βαριά φανέλα", δήλωσε ο 23χρονος, τον οποίο καλωσόρισε ο Τίγρης".
GOAL
Για τον Λάζοβιτς και τον "χρόνο που πιέζει" κάνει λόγο με τη σειρά του το Goal. Αναλυτικά αναφέρει:
" Η είδηση του αποκλεισμού του Ερυθρού Αστέρα από το επερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ από τη FIFA εξαιτίας πολλών παραπτωμάτων αναφορικά με τις καθυστερήσεις πληρωμών σε παίκτες, μεταγραφές και φόρους και η μη αδειοδότηση φαίνεται πως επηρεάζει άμεσα τις εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Αν και ο Ερυθρός Αστέρας έχει περιθώριο 10 ημερών για να εφεσιβάλει την απόφαση στο CAS, ωστόσο αυτή θεωρείται απίθανο να αλλάξει και έτσι τη θέση του στα προκριματικά θα πάρει η Παρτιζάν. Οπερ μεθερμηνευόμενον, το εγχείρημα της Ενωσης να «αρπάξει» τον Ντάνκο Λάζοβιτς συναντά ξαφνικά ένα σοβαρό ζήτημα.
Αν η Παρτιζάν αγωνιστεί στον β' προκριματικό γύρο (15/16 Ιουλίου), τότε θα αναγκαστεί να ξεκινήσει την προετοιμασία της ένα μήνα πριν. Δηλαδή σε μία εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται μέσα στην εβδομάδα να κάνουν την τελική τους κίνηση για την απόκτηση του 31χρονου φορ. Και εδώ τίθεται το ζήτημα αν θα μπορέσει η Ενωση να πείσει τον Λάζοβιτς να αφήσει την Παρτιζάν και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για να μετακομίσει στην ΑΕΚ της football league.
Πριν από μερικές ημέρες, βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης είχε τονίσει με δηλώσεις του ότι θα περιμένει την ΑΕΚ μέχρι τις 14 Ιουνίου. «Για να είμαι ειλικρινής, μόλις επέστρεψα από τις σύντομες διακοπές μου και δεν μπορώ να απαντήσω για την ΑΕΚ. Ολα είναι όπως πριν. Εάν τίποτα δεν γίνει μέχρι τις 14 Ιουνίου, θα επιστρέψω στην ομάδα. Το συμβόλαιό μου είναι ακόμα σε ισχύ, ανεξάρτητα από τη ρήτρα. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει» είχε πει τότε, χωρίς να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις.
Με τα νέα δεδομένα, είναι λογικό ο Λάζοβιτς να αλλάξει στάση και να συζητήσει υπό νέα βάση ενδεχόμενη συνεργασία με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά, το έργο της Ενωσης για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Γι' αυτό και ο Νίκος Λυμπερόπουλος περιμένει μέσα στην εβδομάδα την απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
Είναι προφανές πως οι «κιτρινόμαυροι» προτιμούν τη λύση του «Παπ», εκτιμούν τις δυσκολίες μιας τέτοιας συμφωνίας, αλλά γνωρίζουν ότι η εβδομάδα που θα τρέξει από αύριο θα είναι κρισιμότατη για την πορεία των δύο εκκρεμοτήτων τους που αφορά το επιθετικό κομμάτι.
Δεν προχωράει του Κουρμπέλη
Παγώνει όσο περνάει ο καιρός το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το οικονομικό σκέλος, καθώς η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της. Οι Αρκάδες επιμένουν να απαιτούν ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, χρήματα απλησίαστα για την αξία του νεαρού ποδοσφαιριστή, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η Ενωση θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη football league. Εξάλλου, υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002