Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα σε όλους και να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας για την βάφτιση της Αλεξάνδρας. Να είστε όλοι καλά και... σ' αλλωνών χαρές που λένε και στο χωριό. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν πρώτα ο Θεός ΠΑΝΤΑ.
@ Αυτό που θα γίνει σίγουρα αυτή την φορά είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Γιατί υπάρχουν τα λεφτά και η διάθεση και υπάρχει και η συνέναιση. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση έκανε ακόμη πιο ξεκάθαρο πως θα ψηφίσει το άρθρο 81 που ουσιαστικά είναι η άδεια της Αγιά Σοφιάς και έτσι η στήριξη από την Βουλή είναι η μεγαλύτερη δυνατή ενώ πιστεύω πως και από άλλα κόμματα αλλά και ανεξάρτητοι βουλευτές θα στηρίξουν αυτό το νόμο που «χτίζει» ένα γήπεδο καλό για όλους. Γιατί αυτό ακριβώς είναι. ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
@ Από εκεί και περα βέβαια υπάρχουν και οι αντιρρήσεις, οι ενστάσεις, οι επιφυλάξεις. Κάποιες βέβαια είναι απλά κακοπροαίρετες. Δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις αλλιώς. Δηλαδή για αυτόν τον Αποστόλου (photo), τον βουλευτή Ευβοίας τι να πεις; Ούτε μισή ώρα μετά την ανακοίνωση του κόμματος του πως θα ψηφίσει το 81 ο κ. Αποστόλου ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής να το... αποσύρει. Και βέβαια με αυτά που είπε έκλεισε πονηρά το μάτι σε αυτούς που ελπίζουν πως πάλι το ΣΤΕ θα ακυρώσει τον νόμο ξεχνώντας πως αυτό το γήπεδο με το σχέδιο Γρανίτσα έχουν μοναδική σχέση το ότι γίνονται στον ίδιο χώρο. Καμία άλλη. Ας πάνε στο ΣΤΕ.  Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον πολίτη να διεκδικήσει ότι θέλει από την δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει κάτι που να το θέλει το 100%. Μόνο στη Βόρεια Κορέα με το πιστόλι στον κρόταφο. Μπορεί να είναι πολυδάπανες αυτές οι δίκες αλλά όλο και κάποιο... φίλος του δάσους που δεν θέλει να κάνει γήπεδο ΑΕΚ για να μην εκτοξευτεί αγωνιστικά και κατ επέκταση οικονομικά θα βρεθεί να καλύψει το ποσόν. Δεν το συζητάμε. Και για να τελειώνουμε με αυτό τον Αποστόλου που είναι βουλευτής Ευβοίας νομίζω πως αυτός που πρέπει να ψαχτεί είναι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό που έγινε. Είναι άλλο ένας βουλευτής να εκφράζει μια διαφωνία σε κάτι κι άλλο αυτό το πράγμα που έκανε ο Αποστόλου. Βέβαια εκφράζει τον εαυτό του και όσους έχουν συμφέρον να μην γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Ευτυχώς δεν εκφράζει το κόμμα του που με απόφαση της ηγεσίας του δεσμεύτηκε απέναντι στην ΑΕΚ και τον κόσμο της. Αλλά το κόμμα πρέπει να ψάξει ποιο είναι το κίνητρο του βουλευτή Ευβοίας που τον έφερε σε τόσο μεγάλη αντίθεση με το ίδιο του το κόμμα.
@ Σε ότι αφορά την κυρία Αυλωνίτου, αυτή είναι άλλη περίπτωση. Εχει ξεκαθαρίσει πως θέλει το γήπεδο. Βουλευτής Β Αθηνών είναι και έχει φίλους σε όλες τις γειτονιές. Σίγουρα έχει και στη Φιλαδέλφεια. Σίγουρα έχει και φίλους που θα ήθελαν να είναι αυτοί διοίκηση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά... δυστυχώς υπάρχουν εκλογές που έβγαλαν άλλους.  Από αυτά που είπε όλοι κατάλαβαν με ποιούς είχε μιλήσει και τι της είχαν πει. Οταν η... ΑΕΚ ζητήσει να μην την κατεβάσει ο Αλέξης στις επόμενες εκλογές σαν υποψήφια τότε κι αυτή θα έχει δικαίωμα να ανακατεύεται στα εσωτερικά της ΑΕΚ ενώ υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση που ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της. Μπορούμε να μιλήσουμε για το αν ευνοείται ή όχι η Ερασιτεχνική από την ιστορία αυτή αλλά όχι επειδή το θέλει η κυρία Αυλωνίτου και οι... ΑΕΚάρες που την δασκάλεψαν. Αυτά τα ολίγα. Και κάτι τελευταίο για τα αδέλφια της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κόψτε τις κακές παρέες γιατί ο πάτος του βαρελιού δεν είναι μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002