Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Μια υπέροχη Κυριακή γιατί απόψε η μπέμπα μας αποκτά όνομα. Αλεξάνδρα. Το πιο ωραίο όνομα του κόσμου. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή, αυτή είναι λίγο παραπάνω. Επειδή έχω γίνει νονός πριν 10 χρόνια μια μέρα που ο λαός της ΑΕΚ κατέλαβε την Αθήνα στην πορεία για το 44 θεωρώ την συγκεκριμένη τελετή την πιο ιερή της δικής μας θρησκείας. Και ανυπομονώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Να είναι καλά τα παιδιά σας και όσοι δεν έχετε σας εύχομαι όταν νιώσετε έτοιμοι να αποκτήσετε.

@ Πάμε στα καθημερινά μας γιατί η ΑΕΚ δεν τελειώνει ποτέ, όπως και η ζωή μαζί της. Χθες ήταν τόσο μεγάλο το σοκ από την εγκληματική αμέλεια της αστυνομικής δύναμης στην  Κυψέλη που δεν είχα μυαλό να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο. Και πραγματικά θέλω όσο τίποτε άλλο να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αστυνομικοί που παραλίγο να κάνουν το γήπεδο... τάφο. Δεν πρέπει να αφεθεί αυτό το θέμα μέχρι να υπάρξει μια πραγματική έρευνα και τιμωρία. Να γίνει μια αρχή για πιο σωστή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν. Η ευθύνη της αστυνομίας είναι δεδομένη και διαβάζοντας τις δηλώσεις προπονητή και αθλητών της ΑΕΚ, που σε παρόμοιες περιπτώσεις όπου υπήρχε ευθύνη των οπαδών μας το είχαν παραδεχτεί και καταδικάσει, δεν έχω καμία αμφιβολία. Και η δικαιολογία που κάποιοι  ψελίζουν για την αστυνομία λέγοντας πως προσπάθησαν να εμποδίσουν καμιά 50αριά άτομα με εισιτήρια στα χέρια από το να μπουν στο γήπεδο αρά δεν φταίνε θεωρώ πως αυτό έχει την ίδια λογική με το να πυροβολείς και να σκοτώνεις κάποιον άοπλο επειδή έκλεψε ένα... κοτόπουλο. Είναι εκπληκτικό το ότι αν έλειπαν το βράδυ της Παρασκευής τα όργανα της τάξης δεν θα γινόταν τίποτα. Αλλά μην ασχοληθούμε πάλι μόνο με αυτό. Αποτελέσματα θέλουμε. Να γίνει έρευνα, να βρεθούν οι υπεύθυνοι, να υπάρξουν ποινές. Και κυρίως να υπάρξει βελτίωση των υπηρεσιών. Πληρώνουμε τους αστυνομικούς για να μας φυλάνε. Οχι για να θέτουν αυτοί με τις ενέργειες του ανθρώπους που δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα σε κίνδυνο.

@ Αν δεν υπήρχε την Παρασκευή αυτό το πράγμα εκτός από τα διθυραμβικά σχόλια για τους πρωταθλητές Ελλάδος που θα ήταν οι Μάγκες, θα αναφερόμουν σίγουρα και στις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Θεωρώ πάρα πολύ θετική εξέλιξη το ότι έγινε πρόεδρος ο Αλέξης Αλεξίου και ότι θα έχει πολύ κοντά τους τον Βαγγέλη Ασλανίδη και τον Μάκη Αγγελόπουλο. Δεν είναι αργά για να γίνουν αυτό το καλοκαίρι αυτά που έπρεπε να γίνουν από πέρυσι αρχής γεννομένης από την επόμενη μέρα των εκλογών. Μπορεί να πονέσουν λίγο αλλά είναι απαραίτητα. Η έξωση δεν ήρθε μόνη της. Με ανύπαρκτα έσοδα από το ποδόσφαιρο, λόγω του ότι δεν υπήρχε ΠΑΕ και 10%, και με συσωρευμένα χρέη σχεδόν δύο ετών στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν φυσικό μόλις ένας δεν τήρησε την υπόσχεση - υποχρέωση του για τα 5 χιλιάρικα στον ιδιοκτήτη να γίνει ότι έγινε. Σε κάθε περίπτωση οι οικονομικές περικοπές και η κεντρική διαχείριση των οικονομικών είναι απαραίτητες κινήσεις για να έχει μέλλον το σωματείο. Ταυτίζομαι και με την άποψη πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα, ακολουθεί το μπάσκετ και το αντρικό βόλεϊ. Σε αυτά η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί. Και κακά τα ψέμματα από την αναγέννηση του ποδοσφαίρου και το νέο μας γήπεδο θα αναστηθεί όλος ο σύλλογος. Στα υπόλοιπα όπως είπε κι ο Αλεξίου σε σε δυο τρία χρόνια αν έχει γίνει εξυγίανση  θα μπορέσει σιγά σιγά η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Αυτά. Σε όποιον αρέσει βέβαια. Γιατί αν κάποιος, μέσα από το σωματείο εννοώ, δεν μπορεί να λειτουργήσει με τις συνθήκες όπως θα διαμορφωθούν υπάρχει και η παραίτηση. Αλλά και η απομάκρυνση. Αυτά που δεν υπάρχουν σιγουρα είναι περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις.  Το σημαντικότερο είναι πως η Ερασιτεχνική και η ΠΑΕ είναι μία γροθιά.  Και στο γήπεδο υπάρχει πλήρη ταύτιση η οποία θα φανεί και αύριο πανηγυρικά στη Βουλή των Ελλήνων όπου ο Αλεξίου θα εκπροσωπήσει ουσιαστικά όλη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002