Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Επειδή είναι πιο φρέσκο να γράψω δυο λόγια για το μπαράζ. Για αρχή ότι είναι μεγάλη τιμή για τον δήμαρχο Βόλου που η Ιστορική και προσφυγική Νίκη θα είναι η ομάδα της πόλης του στα μεγάλα σαλόνια.  Η δεύτερη ομάδα θα ήταν υπερβολή. Ας κάνει λίγη υπομονή. Από εκεί και πέρα... Ο Κάλβο πολύ καλός παίκτης.  Σε τέτοιο αγώνα ήταν καθοριστικός και έχει και κάτι πολύ σημαντικό που έλειπε κι ακόμη λείπει από την ΑΕΚ. Φοβερά στημένα. Βέβαια κλασικός αριστερός εξτρέμ δεν είναι ο άνθρωπος, δεν είναι καν αριστεροπόδαρος, αλλά είναι καλός και επαναλαμβάνω ότι σε τέτοιο ματς για να ξεχωρίσεις πρέπει να το λέει η καρδιά σου. Επίσης παικταράς και με τρομερά περιθώρια εξέλιξης είναι ο Γούτας. Παίδαρος, αμυντικάρα και ψυχή. Σίγουρα πάντως η ΑΕΚ τώρα που τελείωσαν και μάλιστα ευχάριστα όλα για την ομάδα της Ξάνθης θα πάρει κάποιον παίκτη από εκεί. Εχει ήδη έναν. Τον Μάνταλο. Δεν μου άρεσε. Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να πάρει την ομάδα πάνω του και δεν το έκανε. Η αποβολή ήταν τραβηγμένη για μένα αλλά μέχρι τότε δεν είχε ξεχωρίσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να γίνει πολύ πιο ηγετικός και δυναμικός για να παίξει στην ΑΕΚ. Τα προσόντα τα έχει σίγουρα και δεν περιμέναμε χθες για να το δούμε αυτό. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του χωρίς αμφιβολία.
@ Από τον Βόλο ένας παίκτης μου έμεινε και μια... απορία. Πόσο χειρότερος φάνηκε στον Δέλλα, στον Λύμπε, στον Μπάγεβιτς, σε όσους αποφάσιζαν πέρυσι το καλοκαίρι τέλος πάντων, ο Νικολιάς από τόσους και τόσους που έμειναν  ή ήρθαν στην ομάδα στην Γ Εθνική; Να είναι καλά το παιδί, χθες ήταν κανονικός ποδοσφαιριστής πολύ μακριά από τα παιδάκια που δεν ακούμπησαν στην ΑΕΚ αλλά προτιμήθηκαν από αυτόν το καλοκαίρι.  Για κάντε μια δοκιμή... Αν τους δώσουμε Γροντή, Δημγιόγκα, Κάτσικα κτλ για τον Νικολιά  θα τον δώσει ο... δήμος; Χλωμό ε;
@ Πάμε όμως στο μεγάλο θέμα της χθεσινής ημέρας και μάλλον όλου του καλοκαιριού. Το διαζύγιο ΑΕΚ - Λυμπερόπουλου. Δεν ήταν αναμενόμενο για χθες σε καμία περίπτωση. Το ότι είχε δρομολογηθεί να γίνει κάποια στιγμή ίσως να ειχε γίνει αντιληπτό σε κάποιους. Σίγουρα κάποιοι χειρισμοί στα τελευταία θέματα, όχι μόνο του Παπαδόπουλου αλλά και του Λάζοβιτς, ακόμη και του... Κέζου επίσπευσαν τα πράγματα. Δεν έχει νόημα αυτή την στιγμή να αρχίσουμε να λέμε για λάθη και αστοχίες που έγιναν από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι χθες. Ούτε να λέμε για συγκεκριμένα περιστατικά ή περιπτώσεις παικτών. Σημασία έχει πως μεταξύ Μελισσανίδη - Λύμπε δεν υπήρξε η απαραίτητη χημεία που πρέπει να έχει ο πρόεδρος με τον τεχνικό διευθυντή. Παρότι η σχέση τους μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση αγάπης... Παρότι ο ηγέτης της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ακόμη περισσότερο αυτό τον χρόνο το ότι ο Λύμπε είναι ένας ηθικός και έντιμος άνθρωπος που αγαπάει την ΑΕΚ αλλά και τον ίδιο, γινόταν όλο και περισσότερο φανερό με την πάροδο του χρόνου πως δεν θα έχει πολύ μέλλον η συγκεκριμένη επαγγελματική συνεργασία. Για όσους ξέρουν αυτή η απόφαση του Μελισσανίδη ήταν τρομερά δύσκολη και μαζί η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο ηγέτης της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά σε αυτό που έχει στο μυαλό του σαν καλό για την ΑΕΚ. Ο χρόνος θα δείξει. Ομολογώ βέβαια πως ο Τσιάρτας που ακούστηκε πρώτος για αντικαταστάτης δεν με ψήνει καθόλου για πολλούς λόγους και όχι μόνο επειδή ήταν βασικό στέλεχος  στην... κατασκευή της χειρότερης ΑΕΚ της ιστορίας. Είτε αυτός έρθει είτε οποιοσδήποτε άλλος βέβαια το αποτέλεσμα θα κρίνει αν ήταν σωστή επιλογή. Σε ότι αφορά τον ΛΥΜΠΕ. Ως τεχνικός διευθυντής δεν αφήνει κάποιο μεγάλο κενό. Αφήνει όμως σαν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που πέρασαν από την ΑΕΚ και αγαπήθηκαν από τον κόσμο της. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Και βέβαια δεν χανόμαστε. Πάντα εδώ θα είναι, ένα παιδί που ξεχάσαμε πως ήταν 7 χρόνια στον... ΠΑΟ. Είναι κατάδικος μας και πάντα έκανε για την ΑΕΚ το καλύτερο που μπορούσε. Καλή συνέχεια αδερφέ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002