Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Δέκα μέρες πέρασαν από τις εκλογές για να δούμε με την πρώτη ανακοίνωση του νικητή συνδυασμού της Νέας Φιλαδέλφειας τα πρώτα παρεπόμενα του αποτελέσματος της 25ης Μαϊου. Παρότι ενδιάμεσα το κόμμα που στήριξε τον συνδιασμό και ουσιαστικά εξέλεξε δήμαρχο τον Βασιλόπουλο, ο ΣΥΡΙΖΑ, συμφώνησε με την ΑΕΚ σε όλα και ανακοίνωσε επίσημα με απόφαση Αλέξη πως θα ψηφίσει το άρθρο 81, ο νέος δήμαρχος Φιλαδέλφειας επέλεξε γραμμή «οικοταλιμπάν».
@ Με την ανακοίνωση του, μέσα σε όσα λέει για την προστασία του άλσους, προαναγγέλει ευθέως «πόλεμο» στο σχέδιο που ένα χρόνο ετοίμαζαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και είναι τόσο άρτιο που εκτός από την έγκριση της κυβέρνησης κέρδισε ακόμη και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι γνωστή η στάση του σε παρόμοια έργα στο παρελθόν. Παρότι ο ίδιος ο Βασιλόπουλος ορκιζόταν όλη την την εβδομάδα ανάμεσα στις πρώτες και τις δεύτερες εκλογές πως θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ...
@ Παρότι ο ίδιος ο δήμαρχος την επομένη της νίκης του είπε στο ραδιόφωνο πως συζητάει την ανταλλαγή των απαραιτήτων 2,7 στρεμμάτων για να γίνει το γήπεδο με την δεντροφύτευση από την ίδιας και μεγαλύτερης έκτασης αλλού μέσα στην πόλη... Πράγμα που σε χρόνο ρεκόρ το συμφώνησαν ΑΕΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΥΠΕΚΑ.
@ Αντί λοιπόν να εκφράσει έστω την ικανοποίηση του και για αυτό και για το μειωμένο ύψος και για το πάρκινγκ που θα φτιάξει η ΑΕΚ για λογαριασμό του Δήμου, για όλα αυτά δηλαδή που συμφώνησε το κόμμα που τον έκανε δήμαρχο με την ΑΕΚ, δεν έκανε ούτε απλή αναφορά. Αντίθετα από την πρώτη γραμμή της ανακοίνωσης μιλώντας για απόλυτη προστασία του άλσους με κάθε μέσο ουσιαστικά αλλάζει αυτό που ο ίδιος είχε πει και που συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΕΚ, την ανταλλαγή δηλαδή του στρεμμάτων που χρειάζεται απαραιτήτως το σχέδιο για να γίνει γήπεδο,  και προαναγγέλει προσφυγές στο ΣΤΕ. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πως τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή οι απόψεις του ίδιου του δημάρχου είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΕΚ, άλλωστε στην προεργασία που έκανε το κόμμα πριν την συνάντηση ήταν εκεί και μίλησε, αλλά φαίνεται πως τελικά επικράτησαν οι απόψεις Μάλλιου και των «οικοταλιμπάν» που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να μην χτίσει η ΑΕΚ γήπεδο.
@ Οπως και να έχει θα προκύψουν πολύ μεγάλα προβλήματα αν δεν αλλάξουν μυαλά στη νέα δημοτική αρχή. Μοναδική μου ελπίδα όσο κι αν φαίνεται περίεργο είναι ο ίδιος ο Βασιλόπουλος που θα είναι και ο μεγάλος χαμένος αυτής της ιστορίας όπως συμβαίνει πάντα με αυτόν που υποστηρίζει την εμμονή εκατοντάδων απέναντι στα «θέλω» εκατοντάδων χιλιάδων αλλά και στο κόμμα που τον έκανε δήμαρχο σε τόσο μικρή ηλικία. Αυτός πρέπει να επιβάλει απλά τα πράγματα που συμφώνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ, και εμμέσως με την ΑΕΚ, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς προβλήματα. Εδειξε διάθεση συνενόησης και είναι κρίμα να άγεται και να φέρεται από άτομα που δεν τα χρειάζεται και που έχουν γράψει ιστορία... αποτυχίας παλαιότερα με την ίδια παράταξη. Αυτός νίκησε, αυτός πρέπει να διοικήσει. Επειδή κάποιοι ίσως παρεξηγήσουν δεν λέω πως η μοναδική ελπίδα να γίνει το γήπεδο είναι να κάνει το σωστό Βασιλόπουλος. Λέω πως αυτός είναι η ελπίδα είναι ο Βασιλόπουλος για να κυλήσουν όλα ομαλά στις σχέσεις ΑΕΚ - Δήμου επειδή δεν θέλουμε να έχουμε πρόβλημα με την πόλη που μας φιλοξενεί και το έχουμε δείξει εμπράκτως.
@ Τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ΣΤΕ όπου η προσφυγή πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Και όσοι λένε πως προσφυγή θα μπορούσε να κάνει κι ένας πολίτης μόνος του να πω απλά πως είναι τελείως διαφορετική η τύχη μια προσφυγής αν την κάνει μια παρέα «οικοταλιμπάν» και τελείως διαφορετική και βέβαια πολύ μεγαλύτερη αν την κάνει ο Δήμος της πόλης όπου γίνεται το έργο. Αλλά ακόμη κι αν η ΑΕΚ νικήσει στο ΣΤΕ σε αντίθεση με τον Γρανίτσα στα Ασφαλιστικά του 2003 πάλια θα είναι πρόβλημα να χτίζεις με την δημοτική αρχή κόντρα. Γιατί είναι πάρα πολλά πράγματα σε όλη αυτή την ιστορία που περνάνε από το χέρι του Δήμου. Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή ο Βασιλόπουλος θα αντιληφθεί πως δεν μπορεί να τους έχει όλους ευχαριστημένους και να επιλέξει να έχει τους πιο πολλούς. Εκτός αν πιστεύει αυτά που γράφουν εδώ κι εκεί κάτι νούμερα που εκλέχτηκαν με το συνδυασμό του, ότι δηλαδή η νίκη του ήταν «ΟΧΙ» στο γήπεδο από την πόλη. Γιατί ο ίδιος έσκιζε τα ρούχα του όλη την εβδομάδα πριν την δεύτερη Κυριακή πως αυτά τα λένε οι κακοί που τον πολεμάνε και στηρίζουν τον μνημονιακό ...Γεωργαμλή! Πίστεψε ο κόσμος πως πράγματι ήθελε το γήπεδο κι αυτός, τον ψήφισε και τώρα δεν τα βάζει με το σχέδιο του γηπέδου μόνο αλλά και με τον... ΣΥΡΙΖΑ. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Η φωτογραφία είναι από το... άλσος. Ούτε τα ξερά χόρτα ρε υποκριτές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002