Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και την επιθυμία του να έρθει στην ΑΕΚ είναι αφιερωμένο το πρώτο θέμα σήμερα της εφημερίδα: "Ξεκαθάρο το μήνυμα του Παπ στο στενό του περιβάλλον: Θέλω ΑΕΚ! Η ΑΕΚ θέλει τον διεθνή επιθετικό, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό του με την ομάδα του Περιστερίου και δεν ανακατεύεται στην υπόθεση. Ο Ατρόμητος προσπαθεί να ρίξει γέφυρες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπαδόπουλος εξακολουθεί να κοιτάει μόνο προς την πόρτα της εξόδου".

SPORTDAY
Μεταγραφικά είναι τα θέματα και της SD στο ρεπορτάζ της Ένωσης. Αναλυτικά:
"Για πέντε ακόμη μεταγραφές τουλάχιστον θα κινηθεί η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα, ώστε να σχηματιστεί το ρόστερ με το οποίο θα αγωνιστεί στη Football League.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψουν στη δράση Ντ' Ακόλ και Μπρέτσεβιτς, με τους κ.κ. Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα να έχουν προκρίνει τις περιπτώσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς και του Δημήτρη Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης.
Η διαφορά με τον Σέρβο επιθετικό δεν είναι μεγάλη, ενώ για τον Έλληνα άσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο.
Παράλληλα, στην «Ένωση» εξετάζουν και την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, ο οποίος βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στον Αρη για να αποφασίσει για το μέλλον του.
Στον «Δικέφαλο» παρακολουθούν διακριτικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ενδέχεται να «ζεσταθεί» περισσότερο το ενδιαφέρον, αν κάτι δεν πάει καλά με τους άλλους δύο φορ.
Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην επίθεση, καθώς καθημερινά φτάνουν διάφορες προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.
Αναμονή για Κουρμπέλη και Κοροβέση
Δεδομένη είναι η επιθυμία της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όμως το θέμα δεν είναι τόσο λεπτό.
Ο 21χρονος μεσοαμυντικός θα ήθελε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αλλά οι απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρησή του κρίνονται υπερβολικές.
Πάντως, στην «Ένωση» δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν, ενώ πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό άσο. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Νίκου Κοροβέση.
Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες ο 23χρονος μπακ-χαφ να γίνει παίκτης του «Δικεφάλου», στον οποίο σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για να τον αποκτήσουν".

LIVE SPORT
Mε τη σειρά της η Live Sport τονίζει πως η ΑΕΚ "αποφασίζει και φουλάρει για 4-5 μεταγραφές"

GOAL
"Έτοιμη για τη Βουλή", γράφει το Goal, ενώ για τα μεταγραφικά τονίζει:
"Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τη μεταγραφική περίοδο με μεγάλη ηρεμία, σημαντική αυτοπεποίθηση, αλλά και αρκετές εκκρεμότητες. Βλέπετε, μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν κινηθεί ήδη για 11 προσθήκες εν όψει της νέας σεζόν, να κρατούν πιθανότατα μια δεκάδα παικτών από το υπάρχον ρόστερ και να ψάχνουν για λίγες και καλές προσθήκες, αλλά τώρα είναι και τα σπουδαία.
Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά, να εκτοξεύσουν τον ενθουσιασμό του κόσμου, να επιβεβαιώσουν τη δυναμική αυτής της ομάδας. Και γι' αυτό προκαλούν πολλή κουβέντα, με αποτέλεσμα να απαιτείται σύσκεψη κορυφής, παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να ληφθούν τελικές αποφάσεις. Η ΑΕΚ αναζητεί αυτή τη στιγμή πέντε βασικές μεταγραφικές επιλογές: αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, δύο σέντερ φορ, κεντρικό μέσο. Αυτό δεν σημαίνει πως αν στην πορεία προκύψει κάτι εξαιρετικό ή αναδειχθεί κάποια νέα ανάγκη οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν αμέτοχοι στις μεταγραφές.
Ωστόσο, οι βασικές επιλογές για να κλείσουν τα κενά στο ρόστερ αφορούν τις συγκεκριμένες θέσεις. Με την απαραίτητη υποσημείωση πως ο ένας από τους δύο φορ θα είναι θεμιτό να μπορεί να καλύψει και θέση περιφερειακά, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τον Αραβίδη, από τις πρώτες μεταγραφικές προσθήκες.
Είναι εύλογο πως στην ΑΕΚ απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, δεδομένου πως αφορούν ονόματα όπως του Κατσουράνη, του Τζιμπούρ ή του Λάζοβιτς. Είναι σαφές πως κάθε περίπτωση συγκεντρώνει υπέρ και κατά, διαφορετικές προσεγγίσεις από τις κεφαλές του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιρικού τμήματος. Γιατί μπορεί ο Λυμπερόπουλος να είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος στις μεταγραφές, αλλά υπάρχει λόγος σε κομβικά θέματα και από τον Μπάγεβιτς αλλά και από τον ίδιο τον Μελισσανίδη.
Ολα δείχνουν πως η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και από το αποτέλεσμά της θα προκύψουν τα κομμάτια που υπολείπονται για τη συμπλήρωση του παζλ. Αλλωστε, στην ΑΕΚ ξέρουν τα δεδομένα της κάθε υπόθεσης και είναι στη δική τους ευχέρεια να προχωρήσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002