Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Γυρίζει με σέντερ φορ" γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα και αναφέρεται στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα:
"Στην τελική της ευθεία έχει μπει η απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχουν καταλήξει στους υποψήφιους και να προχωρούν στο επόμενο βήμα. Ο «Μίλο» από την πρώτη του συνάντηση με τους «Τίγρη» και «Ντούσκο» έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση η ΑΕΚ και είχε έτοιμες λύσεις για κάθε μία περίπτωση.
Ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ισπανία, ωστόσο έχει ήδη πιάσει δουλειά, προχωρώντας συγκεκριμένες υποθέσεις παικτών που βρίσκονταν στη λίστα του και που τέθηκαν υπόψη των Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής και οι δύο ισχυροί άνδρες του «Δικεφάλου» έχουν καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις επιθετικών από το εξωτερικό, τις οποίες και «δουλεύει» ο «Μίλο»!
Πρόκειται για παίκτες που γνωρίζει ο Μιλοβάνοβιτς, πρότεινε στους «Τίγρη» και «Ντούσκο» και αυτοί του άναψαν το «πράσινο φως» για να τις «τρέξει». Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ξεκίνησε άμεσα τις επαφές με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές και μάλιστα είχε και χθες το βράδυ συζητήσεις μαζί τους, ώστε οι υποθέσεις να προχωρήσουν!
Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη και είναι πολύ πιθανό να έρθει έχοντας στα χέρια του συμφωνία με κάποιον από τους τρεις επιθετικούς που απασχολούν αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ, κλείνοντας έτσι τον ποδοσφαιριστή που θέλει ο Σύλλογος για τη γραμμή κρούσης.
Τις επόμενες μέρες οι επαφές του Μιλοβάνοβιτς με τους παίκτες που αναφέραμε θα συνεχιστούν, με τον «Μίλο» να είναι φυσικά σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ηγέτη και τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, ενημερώνοντάς τους για την πορεία των συζητήσεων. Όπως φαίνεται λοιπόν με την επιστροφή του «Μίλο» στη χώρα μας είναι πολύ πιθανό να προκύψει και. μεταγραφή για την ΑΕΚ, αφού όπως αναφέραμε ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, τις διαπραγματεύσεις με τους τρεις φορ που έχουν στη λίστα τους οι «κιτρινόμαυροι»".

SPORTDAY
Με το θέμα Τζιμπούρ ασχολείται η SD. Χαρακτηριστικά γράφουν πως "στην «Ένωση» περιμένουν ο Αλγερινός φορ να πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι ελεύθερος και ο αγγλικός σύλλογος δεν δεσμεύεται με κάποια ρήτρα με από τον Ολυμπιακό, στην περίπτωση που ο παίκτης επιστρέψει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα.
Οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα με τον «τρομοκράτη», αλλά οι παραπάνω εκκρεμότητες δεν επιτρέπουν τη μεταγραφή να ολοκληρωθεί.
Ανθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει επικοινωνήσει με τον διεθνή άσο και μόλις φέρει τις «αποδείξεις», τότε θα συζητήσει με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας.
Μετά την εξέλιξη που είχαν οι υποθέσεις των Λάζοβιτς και Μρτζα, ο Τζεμπούρ αποτελεί το «Νο1» στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επίσης.
Από εκεί και πέρα, στο «Δικέφαλο» περιμένουν την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τις υπόλοιπες μεταγραφές υποθέσεις, ενώ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον Τραϊανό Δέλλα και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις".

LIVE SPORT
Τζιμπούρ συνέχειας και στη LIVE SPORT, η οποία τονίζει: "Πάει σε ραντεβού με... ελεύθερο τον Τζιμπούρ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002