Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 28, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Για άλλη μια φορά βλέπουμε πώς αλλάζουν τα πράγματα και πόσο άσχημη τροπή μπορούν να πάρουν όταν μια ομάδα γίνεται μέσα σε μια νύχτα νεόπλουτη, στηριζόμενη σε ένα και μόνο άτομο, που μάλιστα δείχνει από την πρώτη στιγμή πως αν μη τι άλλο βιάζεται να κάνει πράγματα. Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν πήρε τυχαία ούτε χαριστικά την ονομασία "ΜΑΓΚΕΣ". Δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα σε σεζόν με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και με αντιπάλους που θεωρητικά είχαν ίσο, μπορεί και καλύτερο υλικό.
@ Εμφανίστηκε λοιπόν ο Λαζόπουλος και έφερε την ελπίδα, διαβάζεται και ανάποδα αυτό, και ανεβάζοντας το μπάτζετ σε δυσθεώρατα ύψη ξεκίνησε για το ευκολότερο νταμπλ και διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα χρόνο μετά έχει κατακτηθεί μόνο το κύπελλο, το πρωτάθλημα χάθηκε με κόντρα διαιτησία, κόντρα... ομοσπονδία και αντί για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα δεν βγαίνει ούτε Ευρώπη επειδή δεν είχε 10.000 σε δόσεις για το πρόστιμο της Ευρωπαίκής ομοσπονδίας. Κατά τα άλλα ο Λαζόπουλος έχει τάξει πως θα πληρώσει όλα τα χρέη παρότι αποχώρησε... αηδιασμένος. Μιλάμε για χρέη που μόνο για την δική του σεζόν είναι κοντά στις 300.000 ευρώ και αντί για αυτό βλέπουμε πως με το πρώτο χρέος που εμφανίστηκε και ήταν άμεσα απαιτητό εξαφανίστηκε ο... πληρών. Οπως είχε εξαφανιστεί και όταν ήταν σειρά του να δώσει το πεντοχίλιαρο για το ενοίκιο των γραφείων όπως είχαν κάνει οι άλλοι νωρίτερα με τους οποίους είχε μοιραστεί, στα λόγια όπως αποδείχτηκε, το κόστος του χρέους στον ιδιοκτήτη.
@ Η ΑΕΚ έχει μπλέξει λοιπόν και είναι φως φανάρι. Αξιέπαινη η προσπάθεια των παικτών (Μπάκα, Τσαούση, Παπαδόπουλου, Καφφάτου) να μπουν μπροστά για μια λύση, αλλά επειδή έχω μάθει πως ποντάρουν στο να εξοφλήσει τα πάντα ο Λαζόπουλος και να ενισχύσει και την δική τους προσπάθεια για την επόμενη σεζόν. Γνώμη μου είναι τώρα που προλαβαίνουν να κάνουν πίσω και να περιμένουν. Συγκινητική η προσπάθεια τους αλλά καλύτερα θα ήταν να περιμένουν λίγο πριν βγουν μπροστά και εκτεθούν χωρίς λόγο. Αν ξεκαθαρίσει το οικονομικό με τα παλιά χρέη, μακάρι να μπουν τα παιδιά, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο. Βλέπω πάντως πως αυτό θα είναι το τμήμα με το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μακάρι να βγω ψεύτης. Εγώ πάντως τον Λαζόπουλο μετά και το χθεσινό το ξεχνάω.
@ Στο μπάσκετ μαθαίνω πιο ευχάριστα νέα παρότι η εξαφάνιση του Κοτσάτου αγγίζει επίπεδα... silver alert. Είναι κρίμα γιατί πραγματικά ο άνθρωπος μπήκε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και η ομάδα έστω και με τα προβλήματα του τελευταίου εξαμήνου πέτυχε τον αντικειμενικό της στόχο που ήταν δύο άνοδοι σε δύο σεζόν. Η ΑΕΚ δεν μπορεί όμως να περιμένει κανέναν και ούτε να παίζει. Ταλαιπωρήθηκε πολύ για να φτάσει ως εδώ, ταλαιπωρείται ακόμη από τα υπολείματα της εποχής Φιλίππου που για κάποιο λόγο θέλουν την ΚΑΕ που άφησαν να βουλιάξει με τα... σωληνάκια, δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Εχει βρεθεί μια λύση και πρέπει να προχωρήσει γιατί ήδη η ομάδα έχει αργήσει και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Η επιστροφή πρέπει να είναι με αξιοπρέπεια και τιμή στην ομάδα που έμαθε το μπάσκετ στους Ελληνες. Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002