Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Προτεραιότητα σε ΠαπΚουρμπέλη και Κάλβο» είναι ο βασικός τίτλος της ΩΡΑΣ που συμπληρώνει ότι αυτούς τους τρεις παίκτες έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ και ετοιμάζουν άμεσα χτυπήματα. Αναλυτικά το βασικό θέμα της ΩΡΑΣ: Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Κάρλος Κάλβο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι με τα σημερινά δεδομένα οι πρώτοι στόχοι της ΑΕΚ σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η «Ένωση» θέλει και τους τρεις παίκτες για να ενισχυθεί σε επίθεση, άκρα και στο κέντρο και σύντομα θα κάνει τις τελικές κινήσεις της, για να προχωρήσουν οι εν λόγω υποθέσεις. Με τον «Παπ» έχει γίνει μια πρώτη επαφή, με το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών να είναι πολύ καλό και φαίνεται πως το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΑΕΚ με τον έμπειρο φορ, είναι πολύ πιθανό. Ο Παπαδόπουλος θα έχει μέσα στις μέρες συνάντηση με τη διοίκηση του Ατρόμητου (σ. σ. πιθανότατα αύριο) προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με την πρόθεση του παίκτη να είναι να μείνει ελεύθερος. Αυτό που έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι πως μόλις συμβεί αυτό, θα συζητήσει εκ νέου και σε επίσημη πλέον βάση μαζί τους, ώστε να φανεί αν μπορεί να επέλθει συμφωνία.
Για τον Κάλβο τώρα, που αποτελεί τον «εκλεκτό» για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του μόλις ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ξάνθη, μιας και υπάρχει το μπαράζ για την παραμονή. Η «Ένωση» θέλει τον παίκτη, ο ίδιος είναι θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της και όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα τελειώσει θετικά, με τον παίκτη να φορά από το καλοκαίρι τα κιτρινόμαυρα.
Ο τρίτος μεγάλος στόχος της ΑΕΚ από την εγχώρια αγορά δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον αμυντικό μέσο του Αστέρα Τρίπολης να αρέσει πολύ στους ανθρώπους της «Ένωσης», που πιστεύουν πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Στο προσεχές διάστημα η ΑΕΚ θα ξεκινήσει επαφές με την ομάδα του και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή ο Κουρμπέλης θα μετακομίσει στα Σπάτα, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του.Πάντα μέσα ο Λάζοβιτς, γράφει η Ωρα για τον Σέρβο σταρ και συμπληρώνει για τους παίκτες που αποχώρησαν "αντίο για 8 και βλέπουμε". Έτοιμο το καταστατικό της νέας ΠΑΕ είναι ένα άλλο χτύπημα και βέβαια δεν λείπει το γήπεδο: "Πήραν θέση υπέρ του νόμου για το γήπεδο της ΑΕΚ".
Goal
«Πέντε κρίσιμα ζητήματα» είναι ο τίτλος του Goal που  αναφέρεται στις περιπτώσεις των Κατσουράνη,  Παπαδόπουλου, Τσιρίλο, Λάζοβιτς, Κοροβέση προαναγγέλοντας πως το μέλλον τους θα κριθεί στην σύσκεψη που θα φίνει προς το τέλος της εβδομάδας. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ  της εφημερίδας είναι το εξής: Στα τέλη της εβδομάδας, μετά την ολοκλήρωση των «Ποσειδωνίων», φαίνεται πως μεταφέρεται η σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ με τη συμμετοχή των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου και Δέλλα. Σε αυτήν θα τεθούν επί τάπητος τα πέντε καυτά μεταγραφικά θέματα που μένουν ανοιχτά. Πρώτο και καλύτερο αυτό του Κατσουράνη, για τον οποίο φαίνεται πως θα υπάρξει και η μεγαλύτερη κουβέντα. Σε δεύτερο πλάνο το θέμα Παπαδόπουλου (λογικά αύριο θα υπάρξει συνάντηση του παίκτη με τον Ατρόμητο) και αν είναι η λύση για την επίθεση της ΑΕΚ. Θα αποφασιστεί εάν θα υπάρξει κίνηση για τον Ντάνκο Λάζοβιτς, ενώ θα κριθεί εάν θα γίνει πρόταση για τον Νίκο Κοροβέση και αν είναι η λύση που αναζητεί η Ενωση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επίσης, θα τεθεί επί τάπητος το θέμα Τσιρίλο και αν ο Ιταλός μπορεί να είναι λύση για την ΑΕΚ. Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις η εφημερίδα έχει τίτλο: «Αντίο» σε οκτώ παίκτες
Sportday
«Πιο κοντά!» είναι το χτύπημα της εφημερίδας με θέμα το  ότι ψηφίστηκε επί της αρχής στη Βουλή η κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς. Η  Sportday κάνει αναφορά και στα διαζύγια και στις αλλαγές στο ρόστερ.
Livesport
«Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο» είναι ο τίτλος και αναφέρεται στο ότι: "Υπέρ της Αγιάς Σοφιάς τάχθηκαν οι δύο εισηγητές του νομοσχεδίου. Αναφορά υπάρχει και στις αποδεσμεύσεις  : Παρελθόν από την ΑΕΚ οι Σταθάκης, Τσούπρος, Τσουκαλάς και Κάτσικας και έπεται συνέχεια σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002