Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Μόνο όσοι μπορούν» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις αποδεσμεύσεις που πέφτουν βροχή και είναι ένα δείγμα ότι η ΑΕΚ δεν χαρίζεται. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του βασικού θέματος: Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ των τελευταίων ημερών αποδεικνύει περίτρανα πως στην «Ένωση» τα πράγματα έχουν αλλάξει για τα καλά και η ομάδα λειτουργεί σε εντελώς διαφορετική βάση. Η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έχει αλλάξει επίπεδο με την έλευσή του στα διοικητικά δρώμενα, λειτουργεί πλέον με πλάνο και οι αποφάσεις παίρνονται καθαρά με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Κάτι που αποδεικνύεται και με τις μαζικές αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών.
Στον «Δικέφαλο» θα συνεχίσουν μόνο όσοι αξίζουν και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, στην πορεία προς την «αναγέννηση» και όσοι απλά δεν μπορούν θα αποχωρούν. Πλέον δεν γίνεται κανένα... χατίρι και όσων οι ενέργειας ή η συμπεριφορά δεν συμβαδίζει με αυτή του συλλόγου θα τίθενται εκτός ομάδας και θα συνεχίζουν όσοι έχουν τα... άντερα να σταθούν στο επίπεδο της «Ένωσης». Αυτοί που αποχώρησαν ήταν αρκετοί, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι, καθώς τα λάθη του περυσινού καλοκαιριού ήταν αρκετά και πάρθηκαν οι κατάλληλες αποφάσεις προκειμένου να διορθωθούν. Οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι, φάνηκε περίτρανα πως δεν μπορούσαν οι «κιτρινόμαυροι» να βασιστούν πάνω για τη νέα περίοδο.
Γι' αυτό άλλωστε έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν επίπεδο την ΑΕΚ, οι οποίοι επίσης θα κριθούν φέτος και όσοι εξ αυτών (αν υπάρξουν τέτοιοι) αποδειχθούν... λίγοι, του χρόνου θα ακολουθήσουν τον δρόμο αυτών που αποχώρησαν τώρα.
Τα πράγματα στην ΑΕΚ έχουν αλλάξει ριζικά, με τον «Δικέφαλο» να μην... χαρίζει κάστανο σε κανέναν και να στελεχώνει το ρόστερ της μόνο με παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται.
Σε ΄'οτι αφορά τα μεταγραφικά η εφημερίδα αναφέρει πως σήμερα κρίνεται η μεταγραφή του Παπαδόπουλου στο ραντεβού του παίκτη με τον Ατρόμητο ενώ φιλοξενεί και τις δηλώσεις του Λάζοβιτς που είπε χθες: «ΑΕΚ ή Παρτιζάν».
Sportday
«Φουλάρει για Παπ, Κουρμπέλη και Κοροβέση» είναι το χτύπημα για την ΑΕΚ της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν μόνο αποχωρήσεις στην ΑΕΚ και όχι κάποιο μεταγραφικό νέο. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να σημειωθεί κάποια εξέλιξη εντός της εβδομάδας, ενώ στο επίκεντρο για τους «κιτρινόμαυρους» βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Κοροβέσης, Κουρμπέλης.
Πιο γρήγορα είναι πιθανόν να προχωρήσει το θέμα του έμπειρου επιθετικού. Ο «Παπ» θα έχει άμεσα επαφή με τη διοίκηση του Ατρόμητου, για να λύσει το συμβόλαιο του και από την Τετάρτη ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Στην Ένωση παρακολουθούν το θέμα και εφόσον αποτελέσει παρελθόν από τους Περιστεριώτες ο έμπειρος επιθετικός, θα «φορτσάρουν» για τον κλείσουν.
Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι υπήρξε συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη για τον Νίκο Κοροβέση. Στην ΑΕΚ έβαλαν στο τραπέζι το θέμα και κατέληξαν πως θα κινηθούν για την απόκτηση του. Πρόκειται για παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά, αλλά κυρίως από το κέντρο και μπροστά. Δεν αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως αριστερό μπακ. Έχει χρησιμοποιηθεί εκεί, αλλά είναι «δυνατός» κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.
Το «φλερτ» με τον Δημήτρη Κουρμπέλη διατηρείται από τα μέσα της σεζόν και αποτελεί ειλημμένη απόφαση πως θα δραστηριοποιηθούν στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. Το θέμα πάντως αναμένεται να το αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αν ρίξει τις απαιτήσεις του ο Αστέρας, ο νεαρός μεσοαμυντικός θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Livesport
«Έκλεισε η Βουλή, πάει πιο πίσω η Αγιά Σοφιά» είναι το χτύπημα της εφημερίδας που αναφέρεται στην μία εβδομάδα καθυστέρηση που προέκυψε.


GOAL
Την βεβαιότητα πως το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει εκφράζει η εφημερίδα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Πρόκειται για ένα έργο-σταθμός, που ενώνει ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ. Και φαίνεται πως όσα εμπόδια και αν προκύπτουν στη διαδικασία τόσο περισσότερο πεισμώνει η Ενωση για να αποκτήσει ξανά το «σπίτι» της στην ιστορική έδρα της Νέας Φιλαδέλφειας. Γι' αυτό και χθες, μέρα κατά την οποία γεννήθηκαν νέα ερωτήματα από τη στάση του εν δυνάμει δημάρχου της πόλης, Αρη Βασιλόπουλου, στην ΑΕΚ τόνιζαν με βεβαιότητα πως το γήπεδο θα γίνει κανονικά. Πως όσα εμπόδια και αν προκύψουν, θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων Ενωσιτών. Και πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που να μη βρίσκει λύση.
Βέβαια, είναι γεγονός πως υπήρξε εκνευρισμός. Διότι μοιάζει απίστευτο μόλις λίγες ημέρες έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας με τον Βασιλόπουλο και την κεντρική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (που επιβεβαιώθηκε και με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση) να προκύπτει ανακοίνωση που προαναγγέλλει... ανένδοτο για το θέμα του άλσους. Και ας είχε προηγηθεί συμφωνία -την οποία είχε αποδεχθεί ο Βασιλόπουλος- με την οποία η ΑΕΚ αποδεχόταν να δενδροφυτεύσει μεγαλύτερο ποσοστό έκτασης σε άλλη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας από αυτήν που καταλαμβάνει.
Λίγες ημέρες πριν, την επομένη των εκλογών, ο Βασιλόπουλος υποστήριζε στον αέρα του Sentra... «Αν αποδειχθεί ότι δεν γίνεται στα 26,5 στρέμματα το γήπεδο, αλλά στα 28,5, να το συζητήσουμε, να το δούμε τεχνικά και αν χρειαστεί ν' αναδασώσει η ΑΕΚ άλλον χώρο». Και χθες, μέσω της ανακοίνωσης του συνδυασμού του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Απόλυτη προστασία του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, του δασικού και αναδασωτέου χαρακτήρα του, αξιοποιώντας κάθε δυνατό μέσο». Μπλέκοντας την ΑΕΚ σε νέες ατέρμονες κουβέντες, δίχως ουσία.
Την ίδια στιγμή προέκυψε και ζήτημα καθυστέρησης από τη Βουλή. Οχι σημαντικό, αλλά τέτοιο που προκαλεί νέα καθυστέρηση. Βλέπετε, υπήρξε απόφαση για λήξη των εργασιών της Βουλής και το Κοινοβούλιο θα παραμείνει κλειστό για τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Το νομοσχέδιο που αφορά την ΑΕΚ, με δεδομένο πως επρόκειτο να πάει στην ολομέλεια την προσεχή εβδομάδα, θα πάρει σειρά προτεραιότητας για να συζητηθεί και να τεθεί προς ψήφιση στο πρώτο θερινό τμήμα, κάτι που αναμένεται να γίνει προς το τέλος του μηνός. Βέβαια, αυτό σημαίνει αυτόματα πως ΦΕΚ και οικοδομική άδεια δεν μπορεί να αποκτηθούν πριν από τον Ιούλιο, άρα πάει πιο πίσω και η έναρξη των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002