Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Αναμένοντας την απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου και την απόφαση για τον Ντάνκο Λάζοβιτς αρχίζει η εβδομάδα για την ΑΕΚ. Με 12 νέους παίκτες να έχουν έρθει ήδη στην ΑΕΚ πλέον η ομάδα ψάχνει για παίκτες διαφοράς. Ο στόχος για το επόμενο πρωτάθλημα είναι διπλός και δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας. Η ΑΕΚ πρέπει να περάσει και το δεύτερο μέρος του εφιάλτη με άνεση επιστρέφοντας εκεί που ήταν και θα είναι ΠΑΝΤΑ και μαζί να φτιάξει κι ένα κορμό παικτών, ώστε με τις επιλεγμένες προσθήκες που θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή, να πάει κατευθείαν για πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ.


Σε μια μεταγραφική περίοδο μαμούθ που ξεκίνησε από τον ...Αύγουστο του 13 με Μάνταλο, Φαγέ και θα τελειώσει τον Αύγουστο του 14, η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη τις περισσότερες κινήσεις της. Και ανεξάρτητα από την απάντηση του Παπαδόπουλου και την απόφαση που θα παρθεί για τον Λάζοβιτς η ΑΕΚ αν πάρει ένα φορ, τον Παπαδόπουλο ή κάποιον άλλο, θα μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία της χτίζοντας μια πολύ καλή ομάδα και έτσι όπως είναι τώρα. Εχοντας τη δυνατότητα να περιμένει τις ευκαιρίες που πάντα προκύπτουν στα τέλη Αυγούστου όταν παίκτες που είναι ελεύθεροι βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν για να βρουν ομάδα.

Αν η προετοιμασία της ΑΕΚ άρχιζε σήμερα θα μπορούσε να έχει ήδη μια εντεκάδα που θα ήταν η καλύτερη στη Β΄ Εθνική. Τερματοφύλακας θα ήταν ο Ανέστης, ένας από τους καλύτερους πέρυσι στη Σούπερ Λιγκ. Δεξί μπακ ο Μπακάκης, αριστερό ο Σοϊλέδης και κεντρικοί αμυντικοί ο Κολοβέτσιος και ο Σαρρής ή ο Λαμπρόπουλος. Κεντρικά χαφ ο Κορδέρο με τον Μάνταλο, μπροστά τους ο Αραβίδης ή ο Ζόριτς. Δεξιά στην επίθεση ο Πλατέλλας ή ο Ντούνης, αριστερά ο Αραβίδης ή ο Ζόριτς και στην κορυφή ο Παπαδόπουλος ή όποιος άλλος αποκτηθεί και αυτό επειδή Μπρέσεβιτς και Ντακόλ προέρχονται από εγχειρήσεις. Και βέβαια υπάρχουν και πολλές άλλες λύσεις με παίκτες που τουλάχιστον για επίπεδο Β΄ Εθνικής είναι αποδεδειγμένα επαρκέστατοι σαν το Φαγέ π.χ.
Φυσικά δεν λέω πως η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της ούτε προς Θεού προετοιμάζω για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι βέβαιο πως μπορεί ακόμη κι αν μέχρι τα τέλη Ιουλίου έχει πάρει μόνο έναν φορ να αρχίσει το χτίσιμο με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και να έχει την άνεση να πάρει παίκτες διαφοράς μέχρι τις 31 Αυγούστου. Και βέβαια να έχει την άνεση να τους προετοιμάσει για σχεδόν ένα μήνα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Αν π.χ. η Ενωση αποφασίσει πως ο Λάζοβιτς δεν είναι τόσο κλασικός ακραίος επιθετικός, αν και προσωπική μου άποψη είναι πως αν μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο όνομα στη Β΄ Εθνική απλά το κάνεις, τότε δεν είναι ανάγκη να κλείσει άρον άρον τον Κάλβο της Ξάνθης π.χ. Μπορεί να βρεθεί σίγουρα καλύτερη περίπτωση, χωρίς να λέω πως ο Κάλβο δεν είναι καλός παίκτης με μεγάλο προσόν τα πολύ καλά στημένα, ιδίως από την ξένη αγορά αφού κι ο Κάλβο θέση ξένου πιάνει. Το μόνο που δεν χρειάζεται λοιπόν σε αυτή τη φάση των μεταγραφών η ΑΕΚ είναι βιασύνη. Πλέον το θέμα δεν είναι πότε θα έρθουν αλλά το ΠΟΙΟΙ θα έρθουν. Ομάδα έτοιμη υπάρχει ήδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002