Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η προσπάθεια της Εθνικής μας δεσπόζει και στο πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ σήμερα. Στα θέματα της ΑΕΚ τονίζεται πως η Ένωση βλέπει την αγορά της Ισπανίας για τη θέση του φορ και του εξτρέμ, ενώ για την περίπτωση Τζιμπούρ η εφημερίδα γράφει:
"Ούτε χθες σημειώθηκε κάποια εξέλιξη σχετικά με τον Ραφίκ Τζιμπούρ και την αποχώρησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί. Μπορεί ο «τρομοκράτης» να επικοινωνεί πως ουσιαστικά είναι ήδη ελεύθερος, ωστόσο μέχρι να πάρει στα χέρια του κάποια έγγραφο που να το αποδεικνύει, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει καμία κουβέντα μαζί του.
Ο Αλγερινός τις τελευταίες μέρες μιλούσε για κλεισμένη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σήμερα ή αύριο, με την ΑΕΚ πάντως να δείχνει πως προχωρά τον σχεδιασμό της χωρίς να υπολογίζει στον Τζιμπούρ, με τον οποίο ενδεχομένως να κάνει μια κουβέντα, αν και εφόσον μπορέσει και αποδείξει ότι είναι ελεύθερος. Πάντως τη δεδομένη στιγμή οι επιθετικοί με τους οποίους είναι σε επαφή η «Ένωση» είναι άλλοι και όχι ο Τζιμπούρ, που το θέμα της απόκτησής του παραμένει ακόμα στον «αέρα»".
Παράλληλα, η ΩΡΑ γράφει πως το νομοσχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ θα πάει άμεσα στην Ολομέλεια προς ψήφιση μετά την τελευταία συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής την Πέμπτη.

GOAL
Με τις μεταγραφές ασχολείται στο ρεπορτάζ της το Goal. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Η εβδομάδα που θα κυλήσει από σήμερα περιλαμβάνει δύο καθοριστικά μεταγραφικά θέματα που κρίνουν σημαντικά το μέλλον της ΑΕΚ. Το πρώτο αφορά τη θέση του επιθετικού και του δεύτερο του αμυντικού μέσου. Στην Ενωση περιμένουν τα νέα από την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ, η οποία και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.
Αν, δηλαδή, ο Αλγερινός φορ καταφέρει και λύσει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα, τότε η συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» είναι δεδομένη και η υπογραφή των συμβολαίων τυπική. Ετσι θα κλείσει το πιο σημαντικό κεφάλαιο της φετινής σεζόν που αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού με μεγάλη πείρα και με έφεση στο σκοράρισμα.
Σε διαφορετική περίπτωση, στην Ενωση θα αναγκαστούν και στραφούν σε άλλες λύσεις. Ο Μιλοβάνοβιτς είναι ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του συγκεκριμένες περιπτώσεις επιθετικών από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, οι οποίες θα εξεταστούν προσεχτικά. Εξάλλου, στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να αποκτηθεί όνομα με μεγάλο «γκελ» στον κόσμο, παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και θα οδηγήσει την ομάδα σε μία άνετη επιστροφή στη Super League.
Οσον αφορά το θέμα του αμυντικού μέσου, στην Ενωση φαίνεται πως θα εμπιστευτούν τις προτάσεις του Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος έχει στη λίστα του 2-3 καλές περιπτώσεις, οι οποίες και θα συζητηθούν. Χθες, πάντως, υπήρξαν πληροφορίες για γέφυρες επαναπροσέγγισης που έριξε ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος δεν φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει στην Ανόρθωση.
Μοιρασμένο για Κάλβο
Το όνομα του Κάρλος Κάλβο συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ και, όπως έχει ενημερώσει το «Goal» από χθες, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση του εκπρόσωπου του με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Ισπανός φαίνεται πως επιθυμεί να συζητήσει ξανά με την Ενωση την πιθανότητα έλευσής του στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής προτίθεται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, όμως έχει στο μυαλό του και άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Γι' αυτό και είναι πιθανόν να προχωρήσει μία από τις δικές του επιλογές προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεαγραφική κίνηση από το νέο πόστο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002