Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Σε χρόνο ρεκόρ λύθηκε η συνεργασία με 8 παίκτες. Και είναι κι αυτό άλλο ένα δείγμα του πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο οι 11 μεταγραφές που έχουν γίνει ήδη. Είναι και ο τρόπος που η ΑΕΚ λύνει την συνεργασία της. Εχω ζήσει τα τελευταία χρόνια όταν τα λεφτά τέλειωσαν και άρχισε η... δημιουργική διοίκηση πολλές περιπτώσεις παικτών, και όχι μόνο, που έμεναν στην ΑΕΚ επειδή απλά η ομάδα τους χρωστούσε. Κι έτσι γινόταν μια συμφωνία, έμπαιναν σε αυτή τα χρωστούμενα, γινόταν και καμιά επέκταση συμβολαίου, για παίκτες και όχι μόνο που επαναλαμβάνω ήταν για να φεύγουν και απλά το... χρέος μεγάλωνε.
@ Επίσης η οικονομική αδυναμία ήταν πάντα το καλύτερο άλλοθι.  Ακόμη και οι παίκτες που στο τέλος έριξαν την ΑΕΚ, χωρίς βέβαια σε καμία περίπτωση να έχουν αυτή το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, είχαν πάντα την δικαιολογία των μην επαγγελματικών συνθηκών. Για μένα δεν δικαιολογεί τα πάντα αυτό γιατί έχω δει απλήρωτες ομάδες να μεγαλουργούν ουκ ολίγες φορές αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι εύκολο να φέρεις προ των ευθυνών τους επαγγελματίες που δεν πληρώνονται. Και όπως είπαμε δεν είναι και εύκολο να τους διώξεις. Τώρα με όλους τους παίκτες πληρωμένους και με άψογες επαγγελματικές συνθήκες όλη την χρονιά, και μάλιστα σε Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, η απόφαση είναι πολύ εύκολη και με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Από εκεί και πέρα το αν θα δικαιωθούν οι άνθρωποι που αποφασίζουν είναι άλλη δουλειά αλλά τουλάχιστον δεν αποφάσισαν με γνώμονα τα... χρέη. Προσωπικά αν έχω μια μικρή αμφιβολία για τους οκτώ που έφυγαν είναι μόνο για έναν και συγκεκριμένα τον Τσουμάγκα. Παρότι ήταν τραγικός από την μέρα που γύρισε από τον τραυματισμό μέχρι το τέλος δεν παύει να είναι ένα αριστερό μπακ που ήταν από τους λίγους που στάθηκε στην θλιβερή σαιζόν της πτώσης. Επίσης ένα αριστερό μπακ με πολύ καλή σέντρα πράγμα σπανιότατο για Ελληνα παίκτη από την εποχή Γεωργάτου. Βέβαια υστερούσε και υστερεί σε κάποια πράγματα αλλά ίσως να του έδινα μια ακόμη ευκαιρία. Ισως... Βέβαια η ΑΕΚ δείχνει πως  δεν θα εξαντλεί τις πιθανότητες να της βγει ένας παίκτης για να αποφασίσει να τον απομακρύνει.  Η πίστωση χρόνου μειώνεται και είναι καλύτερο για μένα να κάνεις και κάποιο λάθος παρά να κυνηγάς αουτσάιντερ σαν την... Ελλάδα στο Μουντιάλ. Ολοι οι άλλοι που φεύγουν δεν έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν στη Β Εθνική την ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του.
@ Δεν έχει τελειώσει βέβαια ακόμη τίποτα. Θα υπάρξει και συνέχεια. Να πω από πριν την άποψη μου. Δεν θα έδιωχνα κανένα τερματοφύλακα γιατί πιστεύω πως οι μόνοι παίκτες που πράγματι δεν μπορούσαν να δείξουν αν έχουν κάποια αξία είναι οι τερματοφύλακες. Δεν λέω αν είναι καλοί ή κακοί, μιλάω βέβαια για τους δύο και όχι τον Ντούνη που είναι αστεράκι, απλά θεωρώ πως δεν τους είδαμε ουσιαστικά γιατί έτσι ήταν το πρωτάθλημα που έπαιξε η ΑΕΚ. Υπήρξαν και ολόκληρα 90λεπτα που ο τερματοφύλακας δεν έκανε ούτε μία επέμβαση. Και μπορεί με μια λάθος πάσα με το πόδι π.χ. να έμπαινε στο μάτι της εξέδρας ως κακός.
@ Επίσης δεν θα κράταγα τον Ρόβα και θα έδινα τον Γροντή σε μια ομάδα που θα τον χρειάζεται και που θα μπορεί να τον σκληραγωγήσει. Για τον Ρόβα θα γίνω λίγο... κακός γράφοντας πως δεν μπορεί να παίζει στην ομάδα μας παίκτης που στο επίσημο match program δηλώνει πως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του ήταν το... φιλικό Αρης - Μπόκα στο οποίο μετά ανακαλύψαμε πως ήταν εκτός... αποστολής! Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος. Είναι η συνολική παρουσία ενός παίκτη για τον οποίο υπήρχαν απαιτήσεις και έμεινε στο μυαλό για τα... τσαφ και για τις, ομολογώ, καλά προετοιμασμένες δηλώσεις του. Δεν νομίζω πως έχει να δώσει κάτι και επίσης πιστεύω πως με τα λεφτά που παίρνει μπορεί να βρεθεί καλύτερος. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως αν μείνει θα είναι πρόβλημα για την ομάδα και επίσης να τονίσω ξανά πως δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με το παιδί. Γράφω για αυτά που έχω δει. Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλα τα παιδιά και καλά... μυαλά ιδίως στον Τσούπρο που καλό θα είναι πριν γράψει κάτι να το σκέπτεται και κυρίως να κάνει και την αυτοκριτική του. Δεν έβλαψε ποτέ κανέναν η... ρημάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002