Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μια εβδομάδα με πολύ ενδιαφέρον παρότι μετά και το πικρό τέλος της σεζόν στο χάντμπολ δεν υπάρχει πια καμία αγωνιστική δραστηριότητα. Εχουμε τις διάφορες συγκεντρώσεις κατά του γηπέδου, μία κάθε μέρα, έχουμε το θέμα του τεχνικού διευθυντή που πιθανότατα θα τελειώσει αισίως με τον ερχομό μέσα στην εβδομάδα του Μιλοβάνοβιτς, έχουμε τα μεταγραφικά μέτωπα με κυριότερα αυτά τα Μρτζα και του Κάλβο και βέβαια υπάρχει και η ομάδα μπάσκετ που πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να γίνει ΚΑΕ αλλά και να κλείσει τις εκρεμότητες της περυσινής σαιζόν. Σίγουρα θα έχουμε νέα και για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ κι ελπίζω να μάθουμε επιτέλους και τίποτα θετικό.
@ Σε ότι αφορά τις συγκεντρώσεις κατά της Αγιά Σοφιάς, πλέον έπεσαν οι μάσκες των υποκριτών που έλεγαν πως τους νοιάζει το άλσος και θέλουν η ΑΕΚ να κάνει γήπεδο, είπαμε και χθες πως πλέον η ΑΕΚ δεν μπορεί ούτε διάλογο να κάνει, με εχθρούς της, ούτε να νοιαστεί για τα κέρδη που θέλει να έχει ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας. Ούτως ή άλλως  σούπερ κερδισμένος θα είναι ο δήμος κι ας μην το καταλαβαίνει ο ίδιος ο... δήμαρχος. Η ΑΕΚ το μόνο που μπορεί είναι να περιμένει να ψηφιστεί το ρυθμιστικό και να ξεκινήσει την διαδικασία για την έκδοση της άδειας της. Και να αρχίζει να κτίσει το γήπεδο της με το σχέδιο που πήρε μήνες να ετοιμαστει για να είναι όπως πρέπει και να μην μπορεί κανείς να το αγγίξει. Μακάρι τα έργα να αρχίσουν πριν την 1η Σεπτεμβρίου ώστε να γραφτεί στην ιστορία πως το ωραιότερο γήπεδο της χώρας ξεκίνησε με την απερχόμενη δημοτική αρχή που πράγματι συνεργάστηκε άψογα με την ΑΕΚ όποτε χρειάστηκε και ψήφισε οτιδήποτε χρειάστηκε στα δημοτικά συμβούλια με τεράστιες πλειοψηφίες. Ετσι έχουν τα πράγματα λοιπόν. Απλά με την ευκαιρία η ΑΕΚ μετράει φίλους και εχθρούς. Ενα ξεσκαρτάρισμα δεν έβλαψε ποτέ. Να δούμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο τι θα κάνει πάλι εναντίον του γηπέδου ο Βασιλόπουλος και κυρίως αν θα τον ανεχτεί η πλειοψηφία του συμβουλίου. Επίσης ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και πόσος κόσμος θα πάει να του συμπαρασταθεί από την στιγμή που διάλεξε στρατόπεδο την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο με την ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
@ Σε ότι αφορά τον τεχνικό διευθυντή νομίζω πως με την άφιξη του Μιλοβάνοβιτς στην Ελλάδα θα τελειώσουν όλα και τυπικά. Είναι μια θαυμάσια λύση. Δείγματα γραφής έχει δείξει σε υψηλό επίπεδο, εμπειρία έχει, γνώση της αγοράς έχει, μέλλον και φιλοδοξίες έχει και σίγουρα θα έχει όρεξη για δουλειά και πρόοδο.  Για να παίρνει την απόφαση να αφήσει την Λας Πάλμας, που χθες έχασε στο 93 μια συγκλονιστική επιτυχία αφού μόνο φαβορί για άνοδο στην Πριμέρα δεν ήταν, για να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως βλέπει προοπτική και πιστεύει πάρα πολύ στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.  Εχω ξαναγράψει πως πιστεύω σε αυτή την λύση και πως ο Μιλοβάνοβιτς έχει τα χαρακτηριστικά που πίστευα πως πρέπει να έχει ο τεχνικός διευθυντής που θα πάρει την θέση του Λύμπε. Κυρίως την εμπειρία της θέσης. Γιατί όσο πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή τα περιθώρια λάθους στενεύουν.
Υ.Γ: Η φωτογραφία δείχνει τα αγριόχορτα του άλσους. Πιο χρήσιμη θα ήταν μια συγκέντρωση εκεί των φανατικών οικολόγων με επικεφαλή τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να καθαρίσει το τοπίο. Θα ήταν μια πραγματική προσφορά στο άλσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002