Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Όψιμο και υποκριτικό αποδεικνύεται το ενδιαφέρον κάποιον για το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Δύο αυτοψίες στο σημερινό αθλητικό Τύπο δείχνουν την τραγική εικόνα και το μέγεθος της εγκατάλειψης. Κανείς απ' όσους "φωνάζουν" για το άλσος δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για την εικόνα του. Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι το κεντρικό πρόσωπο του "κιτρινόμαυρου" ρεπορτάζ με τους πάντες να συμφωνούν πως η μεταγραφή του είναι πλέον πολύ κοντά.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Άλσος εγκατάλειψης" γράφει στον βασικό της τίτλο η εφημερίδα. Κάνοντας αυτοψία στο άλσος αντίκρισε μια θλιβερή εικόνα. "Κομμένα δέντρα παντού, χτισίματα όπου να 'ναι, σκουπιδαριό και ό,τι άλλο θες που αποδεικνύει ότι κάποιοι ασχολούνται με το άλσος μόνο όταν υπάρχει θέμα επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια" γράφει η εφημερίδα και συνεχίζει: "Ψεύτες και υποκριτές. Μιλούν για 50 δέντρα που θα κοπούν και είναι εκτός του βασικού κορμού του άλσους και πέριξ του γηπέδου. Η ΑΕΚ σε ανταπόδοση φυτεύει 2.000 δέντρα και 1.000 θάμνους". Την ίδια ώρα η οικολογική ευαισθησία πάει περίπατο στη Νέα Φιλαδέλφεια που παραμένει πλημμυρισμένη από προεκλογικές αφίσες που κανείς δεν έκανε τον κόπο να μαζέψει. Στα μεταγραφικά η "Ώρα" τονίζει πως πλέον ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.
SPORTDAY
"Πιο κοντά" γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στο θέμα του Παπαδόπουλου τονίζοντας ότι πλέον "πέφτει στην αγκαλιά της Ένωσης". Όπως αναφέρει "μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος" με την ΑΕΚ να "προσφέρει στον «Παπ» περίπου 150.000 ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο και προβλέπονται κάποια σημαντικά μπόνους". Σύμφωνα με την Sportday η απόκτηση Παπαδόπουλου "διαγράφει οριστικά από τη λίστα της ΑΕΚ τον Ντάνκο Λάζοβιτς". Αναφερόμενη τώρα στις υπόλοιπες υποθέσεις γράφει: "Η ΑΕΚ φουλάρει και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα γίνει νέα κρούση στον Αστέρα για τον 21χρονο αμυντικό και σε περίπτωση που οι απαιτήσεις των Αρκάδων δεν κριθούν υπερβολικές, το θέμα θα κλείσει θετικά. Από εκεί κι έπειτα, πάντα παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της επιστροφής του στην «Ένωση», ενώ θα γίνει κίνηση για έναν αριστερό μπακ κι έναν αριστερό εξτρέμ. Ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ και ο Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης είναι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά, αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές".
GOAL NEWS
"Άνοιξε ο δρόμος για Παπαδόπολου" τονίζει η εφημερίδα. Γράφει πως το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο δρομολογεί και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα κάνει αναφορά στις πληροφορίες που θέλουν την Ένωση να κινείται και για τον Φορτούνη. Τέλος το "Goal" μιλάει για αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως τονίζει στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρατεί αναβρασμός για το θέμα καθώς υπάρχουν δύο στρατόπεδα και πολλές θέσεις για το τι πρέπει να γίνει.
LIVE SPORT
Για "μεγάλη υποκρισία" μιλάει η εφημερίδα η οποία επίσης έχει κάνει αυτοψία στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Η "Live Sport" πήγε στο χώρο και αντίκρισε θλιβερές εικόνες που αποτελούν απόδειξη για το αν υπήρχε ενδιαφέρον τόσα χρόνια. "Δήθεν κάποιοι φωνάζουν για την προστασία του" τονίζει η εφημερίδα. Από εκεί και πέρα υπάρχει και εδώ το θέμα του Παπαδόπουλου και τις επικείμενης μετακίνησης του στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002