Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ
«Τον πρώτο λόγο η ΑΕΚ για Μρτζα» είναι ο κεντρικός τίτλος της ΩΡΑΣ. Νέες επαφές χθες με συγκεκριμένη πολύ καλή πρόταση, συμππληρώνει η εφημερίδα που δίνει και την συνέχεια τονίζοντας:  Κρίσιμες διαπραγματεύσεις και σήμερα με τον μάνατζερ του.
«Δείξε μας ότι είσαι ελεύθερος και έλα να μιλήσουμε», το μήνυμα της ΑΕΚ στον Τζιμπούρ, αναφέρει η ΩΡΑ σε άλλο χτύπημα.  Έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα της Ένωσης, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ουσιαστική κουβέντα μαζί του όσο είναι θολο το τοπίο για το που ανήκει.
Επίσης: Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Τίγρης ενόψει της επανασύστασης της ΠΑΕ, Όλα ανοιχτά για τον τεχνικό διευθυντή, Και σήμερα και τη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια η Original.
Goal

Στροφή σε Μιλοβάνοβιτς,είναι το χτύπημα της εφημερίδας για την ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής το προβάδισμα. Ενώ στα μεταγραφικά τονίζει: Το παλεύει για Μρτζα. «Στη Φιλαδέλφεια θα το χτίσουμε» το σύνθημα της χθεσινής πορείας των οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Οι πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εξετάζουν πρόσωπα από την ξένη αγορά και ειδικότερα αυτήν της πρώην Γιουγκοσλαβίας επιβεβαιώθηκαν χθες. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των «κιτρινόμαυρων» για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την προσεχή Κυριακή. Στην Ενωση θεωρούν ότι ο παλαίμαχος άσος της ομάδας έχει όλα τα φόντα για να αντικαταστήσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά αναγνωρίζουν πως υπάρχουν δυσκολίες.
Στα συν για την ΑΕΚ το γεγονός ότι ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Διατηρεί δηλαδή καλές σχέσεις και με τους δύο. Επίσης, είναι πρόσωπο που γνωρίζει άριστα την ισπανική και την πορτογαλική αγορά, λόγω βέβαια της παρουσίας του στη Λας Πάλμας. Την ίδια ώρα, όμως, στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Κυριακή. Η Λας Πάλμας θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της απέναντι στην Κόρδοβα με την οποία μάχεται για την άνοδο στην Primera Division. Αν καταφέρει η Λας Πάλμας να πάρει την άνοδο, τότε σαφώς το έργο της ΑΕΚ να πείσει τον «Μίλο» θα είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι σε περίπτωση που η ομάδα του παραμείνει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας.
ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΒΟ
Είναι προφανές πως ο λόγος που καθυστερεί η μεταγραφή του Κάρλος Κάλβο στην ΑΕΚ αφορά το οικονομικό σκέλος. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα έχουν βρει με τον Ισπανό μέσο ακόμα, καθώς υπάρχει διαφορά στο ποσό του συμβολαίου που επιθυμεί ο παίκτης, με την Ενωση να μην ανεβάζει την προσφορά της και τον Κάλβο να μη ρίχνει τις απαιτήσεις του.
Επειδή, όμως, στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αποφάσισαν να τον δελεάσουν με τα μπόνους. Τόσο σε περίπτωση ανόδου όσο και με τα γκολ και τις ασίστ. Μέσω αυτής της νέας πρότασης στην Ενωση πιστεύουν πως ο Κάλβο θα πει τελικά το «ναι» και θα αποτελέσει τη 13η μεταγραφή για τη φετινή σεζόν. Ετσι θα κλείσουν ακόμα μία τρύπα.
Sportday
συγκεκριμένη Για τον Τζιμπούρ και τον Μρτζα γράφει η εφημερίδα στις εσωτερικές της σελίδες όπου παίζει και το θέμα Μιλοβάνοβιτς. Αναλυτικά: Η απόφαση για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα θα κάνει «γκελ» στον κόσμο είναι ειλημμένη, ειδικά μετά τις αρνητικές εξελίξεις στις υποθέσεις των Λάζοβιτς και Παπαδόπουλου. Η «Ένωση» δουλεύει ταυτόχρονα δύο υποθέσεις επιθετικών εγνωσμένης αξίας και ελπίζει σε αίσια κατάληξη. Η πρώτη είναι του Ντράγκαν Μρτζα, στον οποίο μετά την αρχική κρούση, έγινε χθες και βελτιωμένη προσφορά. Ο 30χρονος Σέρβος, που έχει κάνει προσφυγή κατά του Ερυθρού Αστέρα, δεν έμεινε αδιάφορος, αλλά ζήτησε κάποιες μέρες για να το σκεφτεί και με την επιστροφή του ατζέντη του από τη Μόσχα ίσως υπάρξουν εξελίξεις.
Την ίδια ώρα, συντηρείται το φλερτ με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Η ΑΕΚ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Αλγερινό φορ που αποχωρεί από τη Νότιγχαμ, ωστόσο δεν πρόκειται να προχωρήσει πιο «ζεστά» αν δεν λάβει αποδείξεις (κι όχι απλές διαβεβαιώσεις) πως είναι ελεύθερος. Κι αυτό γιατί φημολογείται έντονα πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει λόγο για το μέλλον του «τρομοκράτη».

Καμία συμφωνία ακόμη
Η αναζήτηση τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ συνεχίζεται. Χθες στα ονόματα υποψηφίων και δίπλα σε αυτά των Βασίλη Τσιάρτα και Τόνι Σαβέφσκι προστέθηκαν αυτά των Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. Ο προτελευταίος θα είχε προβάδισμα αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από την «Ένωση», ωστόσο έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας που είναι κοντά στην άνοδο στην Primera Division. Υπολογίζεται πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.
Livesport
«Μιλοβάνοβιτς για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ. Κλείνει ο Κάλβο. Συλλαλητήριο για το γήπεδο» είναι όλα όσα γράφει η εφημερίδα για την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002