Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τι να κανουμε στην ΕΠΟ? Να παρακαλαμε να γινουν αυτα για τα οποια κατηγορουσαμε τους αλλους? Πρεπει να πεσουμε περηφανοι. ΣΑΝ ΑΕΚ. Φαντασου να μη μας αφαιρεθουν οι βαθμοι, αλλα την Κυριακη να πεσουμε(το πιθανοτερο). Και θα εχουμε κανει οσα εκαναν οι αλλοι και θα χουμε πεσει. Ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ και αυτο πρεπει να το κανουμε πραξη
@ Φυσικά δεν γράψει εγώ τα παραπάνω. Τα έχει γράψει ένας φίλος σε μήνυμα στα προηγούμενα ΣΦΗΝΑΚΙΑ. Δεν θέλω να τον κατηγορήσω. Πρώτον γιατί περίπου τα ίδια έχω ακούσει κι από άλλους και δεύτερον μετά από αυτό που έχουμε πάθει και με όλα αυτά που λέγονται και γράφονται δεξιά κι αριστερά είναι φυσιολογικό να έχει χαθεί λίγο η μπάλα. Για αρχή να πω ότι δεν δικάζει η ΕΠΟ αλλά ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ που εδρεύει στο Μαρούσι, στην οδό Αστροναυτών. Και πάμε παρακάτω. Γράφει ο φίλος και το έχω ακούσει κι από πολλούς πως η ΑΕΚ πάει να σωθεί στα χαρτιά. Υπάρχει μια... μικρή διαφορά. Η ΑΕΚ πάει να πέσει στα χαρτιά. Η ΑΕΚ έχει μια τελευταία ελπίδα να νικήσει στο Περιστέρι και να περιμένει ένα έστω φυσιολογικό αποτέλεσμα, το δικό της θα είναι αφού πρόσφατα στο Περιστέρι νίκησε ο Αρης με 10 παίκτες πρώτη φορά εκτός έδρας, για να μείνει στην κατηγορία. Να νικήσει ο ΠΑΟ την Βέροια ή ο Αστέρας Τρίπολης τον ΟΦΗ. Η Ξάνθη που σαρώνει δεν περιμένω να νικήσει τον Αρη γιατί ο Αρης του Σούλη είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην... Ευρώπη αυτή την εποχή όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Αν γίνουν αυτά η ΑΕΚ σώζεται στην βαθμολογία και πέφτει στα χαρτιά με την αφαίρεση τριών βαθμών που κέρδισε με αίμα στο γήπεδο. Πέφτει επειδή στην Ελλάδα οι δικοί της καμένοι της αφαιρούν τρεις βαθμούς επειδή ο Τριτσώνης ήταν διαιτητής ενώ οι καμένοι του Αρη δεν του αφαιρούν τρεις βαθμούς επειδή διαιτητής ήταν ο Παππάς σε εκείνο τον αγώνα. Ετσι απλά είναι τα πράγματα. Επίσης η ΑΕΚ δεν ζητάει να αφαιρεθούν βαθμοί από κανέναν ή να πάρει βαθμούς που έχασε στο γήπεδο. Ζητάει να γίνει ότι ΕΓΙΝΕ με τον βασικό της ανταγωνιστή, που θα είχε πέσει από τότε, λίγες αγωνιστικές πριν. Ας αφήσουμε λοιπόν έστω και τώρα το αυτομαστίγωμα που γουστάρουμε, ας θυμηθούμε πως μόνο έχουμε χάσει στα χαρτιά, ολόκληρο πρωτάθλημα που θα σήμαινε και οικονομική εξυγίανση, κι ας εξαντλήσουμε με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ την  τελευταία πιθανότητα. Επίσης δεν αθωώνουμε κανένα από όσους ευθύνονται για το ότι η ΑΕΚ έφτασε σε αυτή την θέση. Ομως μέχρι να πεθάνει και η τελευταία υποψία ελπίδας θα ασχολούμαστε με αυτό. Μετά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα πρέπει να ειπωθούν πολλά. Και, το κυριότερο, να αλλάξουν τα πάντα.
 
@ Με λίγες ώρες καθυστέρηση σε σχέση με τον πρόεδρο του... ΠΑΟ έβγαλε και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωση. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το ότι ο Αλαφούζος τους πρόλαβε όλους.  Οχι στο να κλάψει για την ΑΕΚ, εκεί είχαμε πιο γρήγορους, αλλά για να την υπερασπιστεί με σκληρά λόγια για ένα σύστημα που αποδείχτηκε ικανό και για τα πιο ανίερα πράγματα. Και δεν μιλάω μόνο για την διοίκηση που αγνοείται από το 65ο λεπτό της Κυριακής αλλά και για πρώην προέδρους μεγάλης αποδοχής και ιστορίας που δεν έχουν κάνει κιχ από την Δευτέρα το πρωί. Μόνο ο Λάκης ο Νικολάου βγήκε να μας πει για λευκή σελίδα. Εννοεί Γ Εθνική και διαγραφή χρεών κτλ από ότι καταλαβαίνω. Χωρίς βέβαια να μας πει ποιος θα την γράψει. Εκεί σε θέλω Λάκη. Τέλος πάντων. Ούτως ή άλλως το να υπάρξεί κάθαρση και ενότητα είναι η μόνη λύση για την ΑΕΚ. Μέχρι τότε όμως ας δώσουμε αυτή την τελευταία μάχη. Οπως μπορούμε. Οπου μπορούμε. Και επιτέλους όσοι έγιναν μάγκες λίγο ή πολύ από την ΑΕΚ ας... λερωθούν και λίγο. Η ζωή μας παίζεται. Ας γίνουν και λόγο γραφικοί. Δεν τρέχει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002