Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ομολογώ πως ο τίτλος ειναι λίγο παραπλανητικός. Περισσότερο θέλω να διαβάσουν το παρακάτω κείμενο αυτοί που πιστεύουν ότι η λύση για την ΑΕΚ είναι να πέσει στην Γ Εθνική, που αντικαθιστά την Δ Εθνική σαν πρώτο τη τάξει Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, να σβήσει όλα της τα χρέη και να επιστρέψει καθαρή στην Α Εθνική για να τα σαρώσει όλα. Απευθύνεται κυρίως σε αδέρφια Ενωσίτες που μέσα στην απελπισία τους βλέπουν διέξοδο σε αυτό το σενάριο αλλά και σε δημοσιογράφους που αρθρογραφούν επικαλούμενοι μάλιστα και τις αρχές και τα ιδανικά της ΑΕΚ. Αφιερώσετε λίγο χρόνο και διαβάστε. Το ν.1 είναι η απόφαση που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2011, το δεύτερο είναι δηλώσεις αμέσως μετά την απόφαση και το ν.3 είναι η σημερινή κατάσταση του σωματείου που έπεσε στην Δ Εθνική για να... σβήσει τα χρέη του και να επιστρέψει καθαρό κάπου:
1) "Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ' Εθνικής ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή της από 13 Σεπτεμβρίου 2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA (υποβιβασμός του Μακεδονικού Α.Σ. στην αμέσως επόμενη κατηγορία, λόγω μη εκπλήρωσης οφειλών του στον ποδοσφαιριστή Tzvetomir Tchipev, βάσει τελεσίδικων αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων της FIFA), δεν θα ορίζονται πλέον οι αγώνες του εν λόγω σωματείου στο Πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012".
 
2) Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μιλώντας στο acadimies.gr εξέφρασε την αγανάκτησή του για την συγκεκριμένη απόφαση και δήλωσε:
"Δεν είναι δυνατό να τιμωρείται ο ΑΣ Μακεδονικός για οτιδήποτε αφορά στην ΠΑΕ Μακεδονικός η οποία και ασφαλώς δεν υφίσταται πλέον.
Η ΠΑΕ Μακεδονικός έχει διακανονίσει τις οφειλές της, για τις οποίες έχει ήδη τιμωρηθεί με υποβιβασμό. Δεν γίνεται να τιμωρηθεί ξανά ένας σύλλογος για τις ίδιες οφειλές!
Ο Μακεδονικός ποτέ δεν απασχόλησε τα όργανα της ΕΠΟ και όλες τις Αρχές για "στημένα" παιχνίδια, όπως και θέματα δικαίου.
Συζητήσαμε με τους νομικούς μας συμβούλους, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για νέο υποβιβασμό. Από αύριο το πρωί θα κινηθούμε νομικά ως ΑΣ Μακεδονικός για να προσβάλλουμε την εξωφρενική απόφαση της Επιτροπής, για την οποία δεν λάβαμε καμία γνώση ή προειδοποίηση.
Θεωρώ όπως ό,τι αποφασίστηκε από την Επιτροπή είναι εκ παραδρομής και θα αναγνωριστεί το λάθος. Το κλίμα της ομάδας μας είναι εξαιρετικό και είμαστε ικανοποιημένοι για την απόδοση των παικτών μας. Για μας δεν υπάρχει κανένα θέμα υποβιβασμού και δεν υπάρχει ζήτημα να χαλάσει η ηρεμία του συλλόγου μας", κατέληξε ο κ . Ανδρώνης
 
3) Κατόπιν απόφασης της FIFA για υποβιβασμό του Μακεδονικού στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, ο σύλλογος έμεινε εκτός διοργανώσεων και για την περίοδο 2012-13.[1]. Η τελεσίδικη απόφαση της τιμωρίας της ομάδας για την ανεξόφλητη οφειλή στον παίκτη της, Τσίπεφ, ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2011, ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες να αγωνιστεί η ομάδα στη Δ' Εθνική για την σαιζόν 2012-2013. Όταν έφτασε όμως το σχετικό έγγραφο της FIFA στην Ε.Π.Ο. στο οποίο επέμενε στην απόφασή της, ο Μακεδονικός δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στην Α1 Κατηγορία Μακεδονίας και πλέον το πρωτάθλημα είχε ήδη ξεκινήσει.[1]
@ Αυτά ήταν. Είχα κάνει αναφορά στην περίπτωση του Μακεδονικού και σε ανύποπτο χρόνο όταν πάλι άκουγα  από δημοσιογράφους που πρεσβεύουν ένα διαφορετικό ήθος από εμάς τους οπαδούς - δημοσιογράφους πως η λύση για την ΑΕΚ είναι η αυτοδιάλυση, η Δ Εθνική και η επιστροφή με... καθαρότητα. Το είχε δηλώσει μάλιστα και ο εκ των χορηγών και βασικό στέλεχος της ομάδας Μαύρου ο κύριος Σταυρόπουλος πως η Δ Εθνική. σημερίνη Γ, είναι η καλύτερη λύση. Είδαμε λοιπόν πως ο Μακεδονικός για ένα χρέος της πλάκας σε έναν παίκτη τον οποίο είχε στο ρόστερ του στην Β Εθνική έπεσε στο τοπικό. Και επειδή ήταν μάγκες προφανώς και δεν ανησυχούσαν έμειναν και άλλη μια χρονιά εκτός πρωταθλημάτων επειδή η ΦΙΦΑ δεν μάσησε. Περίμεναν δηλαδή να κολώσει η παγκόσμια ομοσπονδία και να δεχτεί τους Ελληνικούς νόμους. Το αποτέλεσμα το διαβάσατε. Να υπενθυμίσω απλά πως η ΑΕΚ χρωστάει σε πρώην και νυν παίκτες και προπονητές το ποσό των 7.000.000 ευρώ που με την εφορία φτάνει στα 10.000.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα ποσό που είναι περίπου 20πλασιο από το μπάτζετ μιας ομάδας Γ Εθνικής, στην ουσία Δ γιατί μιλάμε για πρωτάθλημα με έξι ομίλους όπου η ΑΕΚ θα παίζει στον όμιλο της Αθήνας με Τράχωνες κτλ. Ακόμη και να μην υπήρχε αυτό πάλι η Γ Εθνική δεν μπορεί να είναι καλύτερη από την Α κυρίως επειδή δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως θα βρεθεί ο σοβαρός και με λεφτά άνθρωπος ή η σοβαρή διοικητική ομάδα, που θα χρηματοδοτεί κιόλας, ώστε να ξέρουμε με σιγουριά πως η ΑΕΚ θα γυρίσει σε δύο χρόνια πεντακάθαρη και δυνατή στην φυσική της θέση. Καθόλου δεν αποκλείω η ΑΕΚ να ξεμείνει στην Ερασιτεχνική και στους μικρομετόχους χωρίς... μετοχές και να σβήσει αργά και βασανιστικά.
 
@  Επίσης για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω η ρομαντική πρόταση για υποβιβασμό και επιστροφή της καθαρής ΑΕΚ συνοδεύεται και από το ότι στο μεταξύ, στα δύο χρόνια δηλαδή, θα φτιαχτεί και το γήπεδο! Προφανώς πιστεύουν πως επειδή θα είμαστε Ερασιτεχνικό σωματείο θα τραβήξουμε πανεύκολα τους μεγάλους χορηγούς που απαιτούνται ή πως θα μαζευτούν 4-5 μεγάλοι ΑΕΚτζήδες, θα βάλουν από 10.000.000 ο καθένας και θα το χτίσουν. Δεν είναι κακό να κάνεις όνειρα αλλά εδώ μιλάμε για την κρισιμότερη καμπή στην ιστορία της ΑΕΚ. Πάντως πιθανότερο είναι αυτό, δηλαδή να χτιστε
ί το γήπεδο που είναι μια δεκαετία γκρεμισμένο και δεν έγινε με την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα και σταθερά στην Ευρώπη τώρα που θα πέσει στην Γ Εθνική από τα λεφτά των χορηγών και των μεγάλων ΑΕΚτζήδων παραγόντων, παρά το άλλο που ακούω ότι δηλαδή θα το χτίσει το κράτος επειδή θα είναι... Ερασιτεχνικό σωματείο η ΑΕΚ. Σε μια εποχή που η Ελλάδα δεν μπορεί χωρίς δανεικά να πληρώσει συντάξεις και νοσοκομεία θα πληρώσει 50.000.000 για να αποκτήσει γήπεδο η ΑΕΚ επειδή θα είναι... Ερασιτεχνικό σωματείο. Αυτές και άλλες πολλές βλακείες ακούγονται και αποπροσανατολίζουν από τον μοναδικό σκοπό που πρέπει να έχουμε μέχρι να βγει η... ψυχή. Το να σωθούμε ή να μας επιτραπεί να πέσουμε στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Από εκεί και πέρα δεν θέλω καν να σκέφτομαι. Είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να αναγκαστεί να πάει στην Γ Εθνική πτωχευμένη. Οχι όμως να λέμε εμείς οι ίδιοι πως αυτό είναι προτιμότερο από το να μείνουμε στην φυσική μας θέση έστω και στην κατάσταση που είμαστε. Και κάτι τελευταίο. Μην πει κανείς άλλο ΑΕΚ κι άλλο Μακεδονικός. Γιατί όπως είδαμε αυτό το καταραμένο "ΑΕΚ είσαι" δεν έπιασε στην Ελλάδα. Λέτε να πιάσει στην ΦΙΦΑ και να ανατρέψει τους κανόνες που παίζεται το ποδόσφαιρο σε όλο τον πλανήτη; Αυτά. Αντε να δούμε αύριο. Στην Αστροναυτών. Εκεί που η ΑΕΚ παλεύει μόνη της με τον κόσμο της. Μόνη της παλεύει η φανέλα και η ιστορία. Χωρίς βοήθεια από πουθενά. Για το αυτονόητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002