Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL

Προχωράει δυνατά ο Μελισσανίδη το θέμα του γηπέδου και η εφημερίδα το τονίζει: "Φορτσάρει ο Τίγρης. Κλείνει τους συμπαίκτες, προχωράει με συναίνεση. Διαψεύδει το περιβάλλον του τη συνάντηση με Δέλλα, Ζήκο και Λυμπερόπουλο". Πιο αναλυτικά το Goal γράφει σήμερα:
"Πρόσω ολοταχώς για το θέμα του γηπέδου έχει βάλει την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εχοντας αναδείξει το θέμα της κατασκευής της νέας έδρας ως μείζον για το μέλλον της Ενωσης, ο πρώην μεγαλομέτοχος κινείται σταθερά και απαρέγκλιτα προς αυτήν την κατεύθυνση. Για να προχωρήσουν οι διαδικασίες, κρίνεται απαραίτητο να υπάρξει σημαντική δυναμική στον οικονομικό τομέα και ο Μελισσανίδης αναζητά κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προς αυτήν την κατεύθυνση.
Το κόστος του γηπέδου φαίνεται πως θα ανέρχεται σε ποσό 50-60 εκατ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως απαιτούνται έσοδα από πολλές πλευρές και με διάφορα ποσά. Είναι δεδομένο πως ο Μελισσανίδης θα επιχειρήσει να βρει μεγάλο στήριγμα μέσα από τον κατασκευαστή που θα επιλέξει για τη διαδικασία. Ωστόσο, κονδύλια αναζητούνται και σε άλλες πηγές, όπως μπορεί να είναι το θέμα της ονομασίας του νέου γηπέδου. Ακολουθώντας την πρακτική κορυφαίων κλαμπ του εξωτερικού (Μπάγερν με την «Αλιάνζ Αρίνα», Αρσεναλ με το «Εμιρεϊτς»), ο Μελισσανίδης ξέρει πως από την παραχώρηση του ονόματος μπορούν να προκύψουν σημαντικά έσοδα. Να εμφανιστεί εταιρεία που θα θέλει να συνδέσει το όνομά της με ένα έργο πνοής για ολόκληρη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Και είναι σημαντικό να βρει στηρίγματα ακόμα και πριν ξεκινήσει τη διαδικασία.
Οσον αφορά το σχέδιο του γηπέδου, ο Μελισσανίδης φαίνεται πως δίνει σαφές προβάδισμα στο μυαλό του στη λύση που είχε προκρίνει και κατά το παρελθόν ο Στέλιος Αγιοστρατίτης. Μπορεί το νέο γήπεδο να μην είναι στα πρότυπα της «Αγια-Σοφιάς» που είχε σχεδιάσει ο Αγιοστρατίτης το 2005, αλλά θα περιλαμβάνει κάποιους βασικούς άξονες, όπως είναι ο αμιγώς ποδοσφαιρικός χαρακτήρας του γηπέδου αλλά και η χωρητικότητα που δεν θα υπερβαίνει τις 28-30.000 θεατές.
Στόχος του Μελισσανίδη είναι το συντομότερο να δείξει προς κάθε κατεύθυνση πως είναι έτοιμος από κάθε πλευρά, γνωρίζοντας πως τα χρήματα που μπορούν να έχουν συγκεντρωθεί στη διαδικασία είναι καθοριστικός παράγοντας για να προχωρήσει το όλο εγχείρημα και να ξεπεραστούν προβλήματα του παρελθόντος.
Με συναίνεση και δυναμική για το γήπεδο
Το Α και το Ω στην προσπάθεια για την ΑΕΚ του μέλλοντος είναι το θέμα του νέου γηπέδου. Είναι η προοπτική μιας ομάδας που θα έχει το δικό της σπίτι, μέσα από το οποίο θα μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να αναπτύξει τη δυναμική του χρυσού παρελθόντος της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε τον δρόμο και προχωρά ακάθεκτος τα σχέδιά του. Μπορεί ακόμα να μη μιλά με ονόματα και διευθύνσεις, αλλά δύο βασικά στοιχεία αναδεικνύονται στη διαδικασία: η δυναμική αυτής της κίνησης μέσω της δημιουργίας πολύ δυνατής οικονομικά ομάδας και η μέγιστη δυνατή συναίνεση που επιχειρείται προς κάθε κατεύθυνση.
Το θέμα της ομάδας που θα στηρίξει την κατασκευή της νέας έδρας της ΑΕΚ είναι εξόχως σημαντικό. Ο Μελισσανίδης έχει ήδη τη συναίνεση του Παππά, την απόλυτη στήριξη του Χατζηιωάννου, τη θετική διάθεση του Κανελλόπουλου. Και το σημαντικό είναι πως σε επαφές που είχε κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο διαπίστωσε τεράστια απήχηση στην προσπάθειά του και διάθεση να συμμετάσχουν ενεργά κι άλλες δυνάμεις της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας που έμεναν εκτός το τελευταίο διάστημα. Κατά πληροφορίες από το περιβάλλον του Μελισσανίδη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τον ίδιο.
Επαφή αναμένεται να υπάρξει και με τη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Μελισσανίδης επιθυμεί τη συναίνεση του δήμου και να μην υπάρξει καμία κόντρα. Αλλωστε, είναι σαφές πως η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έχει αλλάξει στάση απέναντι στην ΑΕΚ. Αφενός γιατί το νέο σχέδιο για το γήπεδο δεν περιλαμβάνει διατάξεις που να θίγουν την περιοχή και αφετέρου επειδή υπήρξε τεράστια εμπορική ζημιά από την απώλεια της Ενωσης και του κόσμου της. Ολα δείχνουν πως η επαφή, όταν γίνει με τη δήμαρχο Εφη Αποστολάκη, θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση".
SPORTDAY
Πρώτο θέμα το γήπεδο έχει σήμερα η SD η οποια γράφει: "Το γήπεδο θα γίνει, έχω εξασφαλίσει τα πάντα", φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης που είναι σίγουρος, αποφασισμένος και έτοιμος για μπετά". Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα τονίζει: "Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται βέβαιος πως θα προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες για την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η σιγουριά του αυτή δεν βασίζεται μόνο στη δική του αποφασιστικότητα να προχωρήσει ένα... πονεμένο ζήτημα για το σύλλογο, αλλά και στην τεράστια στήριξη που έχει βρει από οικονομικά επιφανείς και όχι μόνο φίλους της ομάδας, όπως και από το γεγονός ότι όλες οι αρμόδιες αρχές, από το Δήμο μέχρι και την κυβέρνηση, δείχνουν έτοιμες να διευκολύνουν το έργο του.
Το κόστος ανέγερσης του γηπέδου υπολογίζεται στα 50-60 εκατ. ευρώ. Ένα μεγάλο μέρος των κεφαλαίων θα μπουν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το τιμ που τον πλαισιώνει, όπως και από την κατασκευάστρια εταιρεία, ενώ η απόσβεση θα γίνει σταδιακά όχι μόνο από τα εισιτήρια, αλλά και από τις ήπιες εμπορικές χρήσεις, πιθανώς και από την παραχώρηση του ονόματος του γηπέδου σε κάποια εταιρεία για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (όπως συμβαίνει κατά κόρον στην Ευρώπη και γήπεδα όπως το «Etihad» της Σίτι, το «Emirates» της Άρσεναλ ή η «Allianz Arena» της Μπάγερν)".
LIVE SPORT
Το θέμα της χρηματοδότησης του γηπέδου απασχολεί την εφημερίδα η οποία τονίζει: "Λεφτά από ΕΣΠΑ! Αντλεί κοινοτικά κονδύλια ακόμη και για το 50% του γηπέδου ο Μελισσανίδη".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το θέμα του γηπέδου, αλλά και τη χθεσινή νίκη και άνοδο της Βασίλισσας, που ξεκίνησε το ταξίδι της αντεπίθεσης είναι τα δύο βασικά θέματα σήμερα στην ΩΡΑ. Για το γηπεδικό τονίζεται: "Χορός εκατομμυρίων γύρω από το σχέδιο του γηπέδου. Τεράστιο ενδιαφέρον ήδη και για χορηγίες, ακόμη και για την ονομασία του. Ο Μελισσανίδης προσπαθεί να βάλει σε μία σειρά τα θετικά δεδομένα που αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει και να καταλήξει άμεσα στο μοντέλο με το οποίο θέλει να προχωρήσει. Ταυτόχρονα δεν τον αφήνει αδιάφορο το μέλλον της ομάδας, αν και προς το παρόν θέτει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό σε σχέση με το γήπεδο. Συνεχείς επαφές για τον τρόπο που πρέπει να προχωρήσει αγωνιστικά η ΑΕΚ, αλλά προέχει να ξεκαθαρίσουν οι μέτοχοι και η διοίκηση που μπορεί να αγωνιστεί του χρόνου η ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002