Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Η Ανάσταση πλησιάζει και οι μέρες δεν είναι τυχαίες. Η αρχή θα γίνει σήμερα. Η καρδιά μας χτυπάει για την Βασίλισσα μας που θα κάνει σήμερα το πρώτο από τα δύο βήματα της μεγάλης επιστροφής. Ολη η χρονιά σε έναν αγώνα που δεν θα χρειαζόταν αν η ΑΕΚ δεν έπεφτε στην περίπτωση του Ψυχικού, της γειτονιάς των αδελφών Αγγελόπουλων κι αν δεν έκανε τις δύο απρόσμενες, απίστευτες και εντελώς εκτός προγράμματος ήττες. Αυτά όμως είναι παρελθόν. Σήμερα νικάμε και ανεβαίνουμε. Η ομάδα μας όπως λένε είναι ήδη έτοιμη με το υλικό που έχει να διεκδικήσει άνοδο και από την Α2 αλά σίγουρα θα ενισχυθεί αρκεί να είναι καλά, να αντέχουν και να συνεχίσουν ο Κοτσάτος και ο Αλεξίου. Γιατί όπως αποδείκνύεται η φανέλα και το όνομα, δυστυχώς, δεν φτάνουν από μόνα τους αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι. Η φανέλα όμως, το όνομα και κυρίως ο λαός είναι που φροντίζουν έστω και μετά από καταστροφές να βρεθούν οι άνθρωποι που ξεκινούν ακόμη κι από το μηδέν. Ολη μας η αγάπη και η θετική ενέργεια είναι μαζί με την ομάδα που έμαθε το μπάσκετ στους Ελληνες. Αρχίζουμε σήμερα και πάμε χωρίς ανάσα μέχρι την Α1.
@ Μετά το σοκ με τον Πανθρακικό και την ταφόπλακα με τον Ατρόμητο η ποδοσφαιρική ΑΕΚ άρχισε κι αυτή να έχει πολλά κοινά σημεία με την μπασκετική.  Ενα από αυτά μπορεί να είναι πιθανότατα ο τρόπος που η ομάδα θα καταλήξει στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Επειδή αυτοί που στα χέρια τους έπεσε η ΑΕΚ, ανεξάρτητα από το μερίδιο ευθύνης του καθενός, και βέβαια έχουν την ευθύνη από εδώ και πέρα λένε δεξιά κι αριστερά πως θα αποφασίσει ο Μελισσανίδης σε ποια κατηγορία θα παίξει η ΑΕΚ του χρόνου πρέπει κι ο τελευταίος να καταλάβει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο Μελισσανίδης από την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησε μια προσπάθεια για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ώστε μέσα από αυτό να ξεκινήσει η αναγέννηση της ΑΕΚ που σε όποια κατηγορία κι αν παίζει δεν έχει μέλλον χωρίς το σπίτι της. Από εκεί και πέρα το αν θα πάρει και με ποιους και την ομάδα είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει στο άμεσο μέλλον. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα χρεωθεί ο Μελισσανίδης σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα την επόμενη σαιζόν. Τουλάχιστον αυτή την ευθύνη πρέπει να την πάρουν αυτοί που έφτασαν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Οι μέτοχοι. Ο Νοτιάς που δεν υπάρχει πουθενά και ο Κασνακίδης, ο Μπρουσιανός και τα άλλα παιδιά που όταν του λέγαμε από τον Μάιο του 2011 πως κάνουν έγκλημα που παίρνουν τις μετοχές του Παππά χωρίς να μπορούν να αντέξουν το βάρος που τους αναλογεί πούλαγαν τρέλλα. Ορίστε λοιπόν. Ηρθε η ώρα των αποφάσεων  και ήδη έχουν χαθεί αρκετές μέρες.
@ Υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος. Βγάζουν αγωνιστικό μπάτζετ, διακανονίζουν το χρέος με δημόσιο και προπονητές, παίκτες, βάζουν δηλαδή για αρχή περίπου 7-8.000.000, αναλαμβάνουν την ευθύνη για άλλα 20-25 και κατεβάζουν την ομάδα στην Β Εθνική όπου τα έσοδα είναι 2-3.000.000 τον χρόνο και προχωράνε. Αν μπορούν ακόμη καλύτερα ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει πιο γρήγορα. Εχει πιθανότητες αυτό το σενάριο; ΚΑΜΜΙΑ. Εδώ δεν έβαλαν φράγκο στην Α Εθνική όταν η ΑΕΚ είχε βγει και στην Ευρώπη, είναι δυνατόν να βάλουν τώρα; Μην κοροϊδευόμαστε. Εκτός αν έχουν σκοπό να αποτελειώσουν την ΑΕΚ, να την καταστρέψουν κι άλλο δηλώνοντας την στην Β Εθνική χωρίς να βάλουν ευρώ ώστε να μην πάρει αδειοδότηση ή να πτωχεύσει στο μέσο της σαιζόν και να πέσει χάνοντας τελείως άλλη μια χρονιά.
@ Ο άλλος δρόμος είναι να βάλουν την ΠΑΕ σε καθεστώς εκκαθάρισης διαλύοντας την εταιρία με την ομάδα να πηγαίνει στην Γ Εθνική, όπου τα μόνο χρέη που υπό προϋποθέσεις μπορούν να μείνουν ζωντανά είναι αυτά προς παίκτες και προπονητές, ιδίως ξένους, γιατί η ΦΙΦΑ αναγνωρίζει σήματα και ονόματα ομάδων και όχι εταιρίες και εταιρικούς νόμους, πράγμα απόλυτα λογικό αφού το επαγγελματικό πλαίσιο του ποδοσφαίρου διαφέρει πολύ από χώρα σε χώρα. Από εκεί και πέρα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα αποφασίσει το ποιος θα αναλλάβει την ομάδα  ή θα την αναλλάβει η ίδια με την νέα της διοίκηση. Να επαναλάβω εδώ και να ξεκαθαρίσω πως έχοντας μιλήσει με πολλούς και διάφορους νομικούς πως σε καμία περίπτωση δεν παραμένουν στην ΑΕΚ τα χρέη σε ποσοστό 10% ή όσο ποσοστό έχει τέλος πάντων η Ερασιτεχνική. Το σωματείο από το 1979 προστατεύεται και έχει μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση από το ποσοστό που της παραχωρεί η ΠΑΕ βάσει νόμου. Δεν το πληρώνει καν και δεν έχει καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύπτει. Αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος. Κι όσο αργούν απλά η ΑΕΚ χάνει καιρό. Θέλουν δεν θέλουν την ευθύνη για το αύριο θα την πάρουν αυτοί. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να αναλάβουν ΑΕΚτζήδες με καρύδια και λεφτά για να ξεκινήσουν την μεγάλη επιστροφή.
@ Αυτοί είναι οι δύο δρόμοι που έχουν μέτοχοι. Για την ΑΕΚ υπάρχει και τρίτος, αυτός που ακολούθησαν ο Κοτσάτος και ο Αλεξίου στο μπάσκετ.  Αν όπως λένε παραιτηθούν όλοι και δεν βγει νέα διοίκηση στις 14 Μαιου τότε την προτελευταία μέρα που δηλώνονται οι συμμετοχές στα πρωταθλήματα θα πάει η Ερασιτεχνική και θα δηλώσει την ΑΕΚ στην Γ Εθνική, στην μεγαλύτερη Ερασιτεχνική κατηγορία. Και την επόμενη σαν μέτοχος και της ΠΑΕ θα ζητήσει την εκκαθάριση της εταιρίας που με την τροπολογία που ψηφίστηκε θα κρατήσει τρεις μήνες.  Ο μόνος κίνδυνος εμπλοκής σε αυτή την περίπτωση είναι να πάνε τα μίκι μάους που θα μάζευαν 20.000.000 ευρώ από 650.000 Ενωσίτες και να ζητήσουν διοίκηση πρωτοδικείου. Εκεί το πράγμα μπλέκει πολύ αφού η διοίκηση πρωτοδικείου αναγκαστικά κρατάει την ομάδα ΠΑΕ και στην κατηγορία που είναι και τα χρέη παραμένουν κανονικά με την διαφορά πως οι νέοι διοικούντες, μέσω Πρωτοδικείου, δεν έχουν ευθύνες για τα χρέη αυτά παρά μόνο για όσα δημιουργήσουν. Θα μιλάμε για καταστροφή αλλά νομίζω πως και τα καρτούν έχουν ένα όριο. Αυτά. Και ΑΕΚ γερά Βασίλισσα ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002