Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ..( ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ )

@ Πριν τον Πανθρακικό δεν κοιμάμασταν από αγωνία. Πριν τον Ατρόμητο από στεναχώρια. Τώρα κι από τα δύο. Θα τον σηκώσω τον Σταυρό που λέει και το τραγούδι. Τουλάχιστον να οδηγήσει κάπου. Γιατί όλα τα χρόνια άκουγα πως δεν έχει πιο κάτω σε κακές στιγμές. Φτάσαμε εδώ που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί. Kι όμως αδέρφια μου δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά έχει και πιο κάτω. Μπορεί να ακούγεται σαν την μαλακία που έγραφα από τον Αύγουστο ότι δηλαδή πρέπει να περάσουμε δυο ομάδες στην βαθμολογία αλλά έτσι είναι. Οταν πέφτεις δεν σώζεσαι αυτό ήξερα πάντα. Βέβαια αν γίνει αυτό που ανέπτυξε στα γρήγορα χθες το βράδυ ο Μελισσανίδης τότε πράγματι υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξελιχτεί με υπομονή και αγάπη η καταστροφή σε αναγέννηση. Η θεωρία όμως από την πράξη απέχουν πολύ όπως λέει κι ο... Μελισσανίδης. Και σε αυτές τις κρίσιμες μέρες θα μετρήσουν οι πράξεις. Μέχρι τώρα, από την Κυριακή, και μετά βλέπουμε μια κινητοποίηση όμως θεωρώ πως ακόμη είναι νωρίς. Θα περιμένουμε αρκετές μέρες ακόμη για να αποκτήσουμε μια σχετικά ασφαλής εικόνα για το μέλλον. Και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει μόνο ένα σενάριο. Υπάρχουν τουλάχιστον τρία, όπως τρεις είναι και οι κατηγορίες. Και βέβαια ακόμη τίποτα χειροπιαστό.
@ Η παραμονή στην Α Εθνική πλέον συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Η διοιίκηση της ΑΕΚ βέβαια οφείλει να δώσει την μάχη της είναι είναι 100% ανθρώπινο και για μένα κατανοητό να παλεύουν και οι τέσσερις πρόεδροι της οκταετίας με όποιο τρόπο μπορούν για να μην τους παρασύρει η ΑΕΚ μαζί της στον γκρέμο της πτώχευσης. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν για αυτό. Κι ας φαντάζει για τους περισσότερους σαν θεία δίκη. Αν όμως εξανεμιστούν κι οι τελευταίες ελπίδες παραμονής που ήταν πολλές περισσότερες και πολύ πιο ηθικές, γιατί πάντα το νόμιμο δεν είναι και ηθικό, τότε πραγματικά η Γ Εθνική, που τόσοι την υπερασπίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν η ΑΕΚ είχε ακόμη ελπίδες και μάλιστα πολλές να σωθεί φτάνοντας στο σημείο να κατηγορούν όσους ήθελαν να σωθεί η ΑΕΚ σαν... ύποπτους πως δεν θέλουν το καλό της, θα μοιάζει μονόδρομος. Ημουν κι εγώ ένας από τους ύποπτους αλλά με αυτό που έζησα την Κυριακή το βράδυ αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου για αυτό.
@ Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα είναι αποδεκτό το ρίσκο να δηλωθεί η ομάδα στην Β Εθνική μόνο και μόνο για να καθυστερήσουν οι όποιες συνέπειες για τους πρώην διαχειριστές και τον Δημητρέλο που κι αυτός ουσιαστικά πρώην είναι. Η Β Εθνική θα είναι μια προοπτική με τα ίδια χρέη, τα ίδια σχεδόν έξοδα, αν θέλεις να ανέβεις αμέσως, και με... 80% μειωμένα έσοδα. Αν οι τέσσερις πρόεδροι και όσοι είναι δίπλα τους, σαν τον Νάσο Θανόπουλο, έχουν τουλάχιστον 8-10 εκατ. έτοιμα τότε μπορούμε να συζητήσουμε την προοπτική. Αν όμως δεν υπάρχουν λεφτά είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει μέλλον και δεν αποκλείεται ακόμη κι η αποβολή από το πρωτάθλημα ή η μη εξασφάλιση αδειοδότησης. Και κάθε χρονιά που θα χάνεται με την ΑΕΚ μακριά από την Α Εθνική θα σημαίνει καταστροφή για το μέλλον της ομάδας και βήμα προς την εξαφάνιση. Τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα και πρέπει να γίνουν οι πιο υπεύθυνες κινήσεις στην ιστορία της ΑΕΚ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να βάλει τίποτα προσωπικό πάνω από την ΑΕΚ σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της.
Υ.Γ: Εμαθα αργά για την δήλωση - αντίο του αρχηγού. Δεν αρκεί μια αναφορά. Θα χρειαζόταν βιβλίο αλλά θα προσπαθήσω να το χωρέσω σε ένα κείμενο. Σύντομα. Την θεωρώ ιστορική μέρα για το συνδεσμιακό κίνημα και όχι μόνο της ΑΕΚ. Μοναδικό φαινόμενο. Καλή συνέχεια αρχηγέ. Πάντα αρχηγός θα γράφει το τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002