Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

H YΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΑΣ..

Τα όσα με πάθος και στοιχεία θα παρουσιάσει η ΑΕΚ στην απολογία της, ώστε να μην τιμωρηθεί ανέλυσε ο νομικός της Χάρης Γρηγορίου. Μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM, ο Γρηγορίου τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία της ΑΕΚ, θα αποδείξει πως το ματς με τον Πανθρακικό μπορούσε να συνεχιστεί, τις ασάφειες του Τριτσώνη, αλλά και το "πάτημα" που έχει η ΑΕΚ από το ματς Βέροια - Αρης που συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά παρά το ντου των Αρειανών στο γήπεδο. Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγορίου:
-την απόφαση για οριστική διακοπή του αγώνα: «Το θέμα που τίθεται είναι αν και κατά πόσο η απόφαση του διαιτητή ήταν σύννομη και συμβατή με τους λοιπούς αξιωματούχους του αγώνα. Αν κριθεί και αποδειχτεί ότι κάτι τέτοιο έγινε κατά παράβαση ή καθ' υπέρβαση δικαιοδοσίας του, κάτι που πιστεύω πως θα αποδείξουμε, η διακοπή θα είναι αναιτιολόγητη και το παιχνίδι θα μπορούσε να συνεχιστεί.
Η αντίπαλη ομάδα, η αστυνομία και οι παρατηρητές που εγγυούνταν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της απομονωτικής απόφασης του διαιτητή να μη συνεχιστεί ο αγώνας, κάτι που δεν έγινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Στο ματς του Άρη στη Βέροια υπήρξαν τέσσερις διακοπές και στην τέταρτη δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως η τάξη αλλά το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά.
Κάθε περίπτωση έχει τις δικές της παραμέτρους. Δεν είναι ένας τιμοκατάλογος ποινών. Όλα τα γραφόμενα είναι δεκτικά ανταπόδειξης. Αλίμονο αν ο καθένας μπορούσε να διαμορφώνει βαθμολογίες και αποτελέσματα αγώνων. Τότε θα είχαμε ένα πρωτάθλημα γραφείων και εκθέσεων.
Το φύλλο αγώνα έχει ασάφειες. Είχε εκκενωθεί πλήρως το γήπεδο και δεν υπήρχε κανένας φόβος και καμία ανησυχία. Η συνηγορία των ανθρώπων του Πανθρακικού είναι υπέρ αυτής της άποψης. Είπαν ‘εμείς δεν έχουμε φόβο ή οποιοδήποτε ψυχολογικό πρόβλημα'. Δεν μπορεί ο διαιτητής να είναι απομονωμένος και να αποφασίζει ό,τι θέλει. Πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους. Αν δεν τις λαμβάνει, τότε να κάνουμε αγώνες μόνο με την παρουσία διαιτητή, χωρίς ΔΕΑΒ ή παρατηρητές. Απόλυτος άρχοντας είναι μόνο στις παραβάσεις του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να έχει κυρίαρχο ρόλο και να προδιαγράφει τις μοίρες ομάδων. Άγνωστο για ποιον λόγο ο κ. Τριτσώνης αποφάσισε αλλιώς.
Κατά την είσοδο αυτών των σε εισαγωγικά φιλάθλων υπήρχε μία επί μέρους καταστροφή. Αυτά αποκαταστάθηκαν σε λίγα λεπτά. Επειδή όμως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα και δεν υπάρχει στο μυαλό καθενός ότι μπορεί να παίζει με την τύχη και την ιστορία μιας μεγάλης ομάδας με ιστορία 89 ετών, αυτό θα το δούμε την Πέμπτη.
Την Πέμπτη θα δείτε μια άλλη ακροαματική διαδικασία, με πλήρη στοιχεία και πλήρεις αποδείξεις. Δεν μπορείς να έχεις ένα πρωτάθλημα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν λέω ότι ως ΑΕΚ λόγω όγκου και ιστορίας πρέπει να έχουμε άλλη μεταχείριση, αλλά θέλουμε ισονομία. Δεν θέλουμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο ή γκρι. Ούτε γκριζάρουμε τα πράγματα ούτε εξωραΐζουμε».
-τα μέτρα που έλαβε η ΑΕΚ για το ματς: «Εμείς ό,τι μέτρα ήταν να πάρουμε, τα πήραμε. Οι ευθύνες ας καταμεριστούν. Το θέμα είναι αν η απόφαση του Τριτσώνη ήταν σωστή βάσει του κλίματος μετά τις 21:10. Ο κ. Τριτσώνης οφείλει να έχει στο μυαλό του όλες τις παραμέτρους της συγκεκριμένης στιγμής για να αποφασίσει».
-το αν οι δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη για ευθύνες της αστυνομίας μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ της ΑΕΚ: «Ο υπουργός εκφράζει την άποψή του. Δεν θέλω να επεκταθώ. Θέλω μέσα από τη διαδικασία και τις εκθέσεις που προσδιορίζει ο πειθαρχικός κώδικας και ο ΚΑΠ να αποδειχτεί πως η απόφαση του διαιτητή είναι επιεικώς λανθασμένη και περίεργη. Για να μην χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο επίθετο».
-τι θα συμβεί αν η ΑΕΚ πέσει στη Football League ή πτωχεύσει: «Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002