Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL

Με φωτογραφίες από το παρελθόν με πρόσωπα που στιγμάτισαν την ΑΕΚ, η εφημερίδα γράφει: "Τετέλεσται! Βουβός θρήνος για την ΑΕΚ που δεν πεθαίνει με μία απόφαση, αφού όπως είπε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης: "Η ΑΕΚ είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν". Στο ρεπορτάζ τo Goal γράφει αναλυτικά: "Αρχικά υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία. Στην ΑΕΚ πίστευαν πως με τα στοιχεία που κατέθεσαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League πέτυχαν να ανατρέψουν τη λογική και τα στοιχεία που θεώρησε ο Τριτσώνης ως σημαντικά για να αποφασίσει τη διακοπή της αναμέτρησης.
Εκτιμούσαν πως είχαν αποκτήσει πολύ σημαντικό λόγο για δικαίωση στην προσπάθειά τους. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα και η απόφαση δεν έβγαινε, τα μηνύματα γίνονταν αρνητικά. Πίστευαν πως τα πράγματα ήταν τόσο ξεκάθαρα για τη δικαίωση της ομάδας, που η καθυστέρηση συνιστούσε αρνητική εξέλιξη. Και τα γεγονότα τους δικαίωσαν. Λίγα λεπτά μετά τη 1 τα ξημερώματα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση.
Στην ΑΕΚ ήταν σχετικά προετοιμασμένοι. Το πρώτο σχόλιο που έκαναν με ψυχραιμία είναι πως χάθηκε η πρώτη μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Για την ΑΕΚ το θέμα είναι να μπορέσει να κάνει την... ανατροπή με δύο νίκες τις προσεχείς ημέρες. Αρχικά αγωνιστικά, επικρατώντας του Ατρόμητου στο Περιστέρι, και έπειτα στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Εκεί εκτιμούν πως θα κερδίσουν και πάλι τους πόντους που τους αφαιρέθηκαν με την απόφαση και έτσι θα μπορούν με νίκη στο Περιστέρι -κατά συντριπτικό ποσοστό- να εξασφαλίσουν την παραμονή. Τα πρώτα συναισθήματα βέβαια ήταν αρνητικά, καθώς στην ΑΕΚ είχαν την αίσθηση πως η υπόθεση βρισκόταν σε καλό δρόμο. Απορούσαν για το ότι ενώ της επιβλήθηκαν οι μέγιστες ποινές σύμφωνα με τον ΚΑΠ, δεν μέτρησαν τον πειθαρχικό κώδικα και δεν έθεσαν θέμα τιμωρίας της έδρας. Το σκεπτικό της απόφασης βρισκόταν στα χέρια του νομικού τμήματος, που μελετούσε τη γραμμή που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, ώστε να βγει η ΑΕΚ από το πρωτοφανές αδιέξοδο".
SPORTDAY
Για "εξόντωση" της ΑΕΚ, κάνει λόγο η εφημερίδα: "Ο Τριτσώνης και το φύλλο αγώνα... νίκησαν την ΑΕΚ! Μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών και δύο ακόμη από το επόμενο πρωτάθλημα, αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή. Ακολουθεί έφεση. Στους δρόμους από χθες ο κόσμος της Ένωσης".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Όλα παίζονται στο Περιστέρι και στην έφεση" γράφει η εφημερίδα και εξηγεί: "Πέταξαν το μπαλάκι στην Πειθαρχική της ΕΠΟ με απόφαση που έβγαλαν στις 2 και με την... ελπίδα πως η ΑΕΚ θα πέσει μόνη της την τελευταία αγωνιστική, ανεξάρτητα από την τιμωρία. Τα "κοράκια" ετοιμάζονται τώρα για το τελευταίο χτύπημα την Κυριακή".
LIVE SPORT
Αφού η εφημερίδα γράφει για την τιμωρία της ΑΕΚ που βγήκε στη 1.20 μετά τα μεσάνυχτα, τονίζει: "Νικάς; Μένεις! Με τρίποντο επί του Ατρόμητου ο Δικέφαλος μπορεί να ελπίζει στην έφεση για παραμονή. Η ΑΕΚ έχει την τελευταία ευκαιρία για σωτηρία στο Περιστέρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002