Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 21, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Πλησιάζει η ώρα της προτελευταίας ελπίδας, πριν την έφεση, που μπορεί να είναι και η τελευταία, χαμένη, αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Έφτασε Σάββατο και τις πιθανότητες τις βλέπω λίγες. Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Και τις βλέπω λίγες γιατί ακόμη και σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που θα μνημονεύονται για πάντα όσο υπάρχει ΑΕΚ δεν κατάφερε αυτό το τεράστιο μέγεθος που λέγεται ΑΕΚ να έχει μια ενιαία γραμμή και κυρίως να την περάσει προς τα έξω. Αυτή την στιγμή ένα τεράστιο κομμάτι οπαδών της ΑΕΚ θεωρεί πως ο υποβιβασμός όχι στην Β' Εθνική αλλά στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ. Ετσι ακριβώς.
@ Επειδή μέσα στην εβδομάδα είχα γράψει ένα άρθρο για τον Μακεδονικό ο οποίος εδώ και δύο χρόνια δεν παίζει πουθενά τιμωρημένος από την ΦΙΦΑ, παρότι ήταν Ερασιτεχνικό σωματείο, για χρέη σε παίκτη, να αναφέρω κάπου εδώ πως του έφερα γούρι γιατί χθες ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ πως η ΦΙΦΑ μετά από δύο χρόνια του επέτρεψε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 2013-2014. Σε κάθε περίπτωση πάντως το καθεστώς των χρεών προς παίκτες και κυρίως ξένους που προστατεύονται από την Παγκόσμια ομοσπονδία είναι μπερδεμένο και δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο πως η ΑΕΚ ξεμπερδεύει από ένα μέρος των χρεών της που φτάνει σχεδόν τα 10.000.000 ευρώ αν πάει στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Επίσης δύο έγκριτοι δικηγόροι δήλωσαν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε πως πρέπει το σωματείο να μείνει Ερασιτεχνικό για 30 μήνες για να σβηστούν τα χρέη του προς το δημόσιο και να αποκτήσει νέο καθαρό ΑΦΜ. Τρία χρόνια δηλαδή στην Γ' Εθνική και βλέπουμε...
@ Ολα αυτά δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και έτσι πάρα πολλοί θεωρούν σωτηρία να πάει η ΑΕΚ στην Γ' Εθνική των έξι ομίλων και να αναλάβει και το ποδόσφαιρο η Ερασιτεχνική. Η Ερασιτεχνική που χωρίς ΠΑΕ οδεύει φουλ για διάλυση. Πολλοί από αυτούς είναι οι ίδιοι που όλη την χρονιά μίλαγαν για οργανωμένο σχέδιο κάποιων να ρίξουν την ΑΕΚ, άλλο ένα δείγμα της παράνοιας που επικρατεί. Άλλοι λένε πως την ΑΕΚ την έριξε ο Ψωμιάδης για να γλυτώσει το χρέος. Το ότι το χρέος του Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ θα πάει όπως είναι στο δημόσιο που αν μπορεί να του πάρει κάτι θα του το πάρει πολύ πιο εύκολα είναι μια λεπτομέρεια που πολλοί αγνοούν. Η ΑΕΚ χάνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το δικαίωμα να ελπίζει πως έστω μετά από 10 χρόνια θα μπορούσε να πάρει πίσω χρήματα, που ακόμη και σε ποσοστό 50% των όσων δικαιούται με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση λύνουν το πρόβλημά της, αν επιλέξει την λύση του υποβιβασμού στο Ερασιτεχνικό και της πτώχευσης.
@ Επίσης πάρα πολλοί λένε πως η ΑΕΚ ακόμη κι αν σωθεί φέτος θα πέσει του χρόνου οπότε καλύτερα μια ώρα νωρίτερα κτλ. Η τραγωδία η φετινή έχει στερήσει τελείως το καθαρό μυαλό και έτσι κανείς δεν σκέφτεται πως ο ΠΑΣ με μικρότερο μπάτζετ, μικρότερη δυναμική και παίκτες απλήρωτους όλο τον χρόνο βγήκε στην Ευρώπη. Απλά επειδή είχε από την αρχή έναν σωστό προπονητή και ποδοσφαιρανθρώπους δίπλα του που έφτιαξαν μια πολύ όμορφη ομάδα με σωστές επιλογές. Επιλογές που δεν έκανε η ΑΕΚ σωστά το καλοκαίρι όταν την έφτιαχναν πέντε άνθρωποι που δεν είχαν καμία ψυχική επαφή μεταξύ τους και κοίταζαν περισσότερο τις προσωπικές τους κόντρες παρά το πως θα φτιάξουν την καλύτερη δυνατή ομάδα.
@ Με τέτοιες και άλλες πολλές συζητήσεις πέρασε η εβδομάδα όπου η ΑΕΚ πάλεψε μόνη της για να αντιμετωπιστεί με τα ίδια κριτήρια με τον βασικό της ανταγωνιστή και φυσικά σε πρώτο βαθμό έχασε. Ο Δέλλας και ο δικηγόρος Γρηγορίου ήταν όλη η ΑΕΚ την εβδομάδα που πέρασε. Η ούτως ή άλλως ανύπαρκτη διοίκηση άφησε ακόμη και τον... Αλαφούζο να την προλάβει στην υπεράσπιση της... ΑΕΚ αλλά το πιο πικρό είναι πως άλλοι ΑΕΚτζήδες που θα μπορούσαν να ασκήσουν πολύ μεγαλύτερη επιρροή δεν εμφανίστηκαν πουθενά. To ίδιο κι οι μέτοχοι που οδήγησαν την ΑΕΚ στην μεγαλύτερη καταστροφή της ιστορίας της. ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ. Πως λοιπόν να αισιοδοξείς πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να νικήσει αύριο στο Περιστέρι και να τους αναγκάσει να την ρίξουν στα χαρτιά; Ο γίγαντας Δέλλας και οι παίκτες, που κι αυτοί βέβαια έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί δεν κατάλαβαν ποτέ τι έπρεπε να κάνουν φέτος, κόντρα σε ένα ολόκληρο σύστημα και κυρίως κόντρα στην αδιαφορία αυτών που μπορούσαν να βοηθήσουν αυτές τις κρίσιμες ώρες αλλά και στην απελπισία ενός ολόκληρου λαού που δεν ξέρει από που μπορεί να πιαστεί και δεν ασχολείται με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σενάριο σωτηρίας. Την νίκη στο Περιστέρι και την νίκη την Τετάρτη στην έφεση. Ποιος θα την οδηγήσει σε αυτές τις δύο νίκες; Ο Θεός είναι μεγάλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002