Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 25, 2013

MIA EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!


 
Έπεσε στα χέρια μας μια επιστολή που γράφτηκε πριν από μερικά χρόνια από τον Μπάμπη Καρανούτσο. Σας την παρουσιάζουμε αναλυτικά. Ως ΑΕΚτζής, θέλω να εκθέσω τις απόψεις μου για την αγαπημένη μου ομάδα. Οι σημερινοί διοικούντες την ΑΕΚ, ανήκουν στην ομάδα συνεργατών (συνεταίρων) Νικολαϊδη και πιστεύω ότι δεν έχουν συναίσθηση της θέσης (κατάστασης) στην οποία έχουν οδηγήσει την ομάδα.
Ουδέποτε στην ιστορία της η ΑΕΚ βρέθηκε σε τόσο δεινή θέση, βαθμολογικά, αγωνιστικά, οικονομικά, διοικητικά όπως και κοινωνικά, όσο σήμερα. Εδώ και έξι χρόνια, ο λαός της ΑΕΚ εναπόθεσε όλες του τις προσδοκίες στην κίνηση Νικολαϊδη και των συνεργατών του. Οι κύριοι αυτοί είχαν υποσχεθεί, οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, ανανέωση της ομάδας, κατασκευή γηπέδου και αθλητικού κέντρου. Δυστυχώς απ΄όλα αυτά δεν πραγματοποιήθηκε, τουλάχιστον για την ΑΕΚ, τίποτα.

1. Τα χρέη της ΠΑΕ, σύμφωνα με τον πρόσφατο διαχειριστικό έλεγχο που έγινε και ο οποίος δεν ήταν και τόσο διαφανής, καθόσον έλειπαν τα στοιχεία (βιβλία) των ετών 2005 και 2006, ανέρχονται χοντρικά στα € 100 εκατομμύρια ευρώ.

2. Την ανανέωση της ομάδας την εννοούσαν μάλλον αντίστροφα. Αγόραζαν παίκτες 34 ετών και άνω, όπως Έμερσον, Σοάρες, Ριβάλντο, Λάκης, Ζήκος, Μπασινάς, Ντιόπ, Πατσατζόγλου και τελευταία Λυμπερόπουλο και Δέλλα και πουλούσαν (πουλάνε) ή έδιωχναν τους νεαρούς και εξελίξιμους όπως Παπασταθόπουλος, Μόρας, Κατσουράνης, Τόζερ, Πλιάτσικας, Κονέ, Ίβιτς κ.λ.π.

3. Η κατασκευή του γηπέδου βασανίζει τους ΑΕΚτζήδες εδώ και 8 χρόνια. Κάθε φορά που η ομάδα αντιμετωπίζει οξυμένα αγωνιστικά προβλήματα, ξεφυτρώνει πάντα η κατασκευή του γηπέδου για να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος μας. Τα ίδια και τώρα που η ομάδα βρίσκεται 26 και 16 βαθμούς απο τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

4. Όσον αφορά το αθλητικό κέντρο, ναι υπάρχει, αλλά είναι ιδιοκτησία του κ. Νοτιά και η ενοικίασή-του στην ΑΕΚ, μόνο ζημιογόνος δεν είναι για τον κ. Νοτιά.

5. Προπονητής, όταν προσέλαβαν τον κ. Χιμένεθ, η ΑΕΚ ήταν στην 13η θέση, οπότε είχε χαθεί το τρένο για την φετινή χρονιά και δεν μπορεί να προσλαμβάνουν προπονητή με κόστος 1,7 εκατομμύριων, όταν το περασμένο καλοκαίρι διέθεσαν λιγότερα από 500 χιλιάδες ευρώ. Ο κύριος Χιμένεθ έφερε και τους συνεργάτες του, άλλα η διοίκηση όμως κράτησε όλους όσους απασχολούσε προηγουμένως στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σύνολο 10 άτομα. Ο αείμνηστος Φάντροκ με 30 παίκτες και όλοι τους μεγάλα ονόματα, τους κουμαντάριζε με έναν βοηθό, τον κ. Καζάκη. Ο σημερινός προπονητής διαβάζουμε οτι το καλοκαίρι θα φύγει και από την άλλη μεριά έχει κάνει προγραφές που δεν του κάνουν για να τους διώξουν. Παραμονές μεταγραφών του Ιανουαρίου έλεγε ότι δεν θέλει δανεικούς παίκτες και τελικά έφερε .... τέσσερις δανεικούς.

6. Διοικητικά, ο κ. Παππάς δηλώνει ότι από το καλοκαίρι και μετά σταματάει να χρηματοδοτεί την ομάδα, ο δε κ. Νοτιάς επειδή χρηματοδοτεί από την Αμερική φαίνεται ότι η χραματοδότηση χάνεται .....κάπου στον ατλαντικό. Η παρούσα διοίκηση έχει 7 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και πρέπει να παρουσιάσουμε και τις φοβέρες επιτυχίες της. Κατάφεραν την προσέλευση των 50.000 και 60.000 χιλιάδων (με Καλλιθέα παρακαλώ) να την κατεβάσουν στις 5.000 με 6.000 χιλιάδες τα δε διαρκείας από 26.000 χιλιάδες τα έφεραν στις 10.000 χιλιάδες και για του χρόνου βλέπουμε. Το πιο τραγελαφικό είναι ότι αντί ο κόσμος να διώξει την διοίκηση, κατάφερε η διοίκηση να διώξει τον κόσμο. Αυτό μόνο στην ΑΕΚ μπορεί να συμβεί και λογίζεται στα επιτεύγματα της διοίκησης.

7. Επίλογος, πιστεύω ότι έρχονται τα χειρότερα, γι΄ αυτό ας καθήσουμε κάτω να προγραμματίσουμε το μέλλον της ομάδας μας. Αν χρειαστεί θα επανέλθω.
 
ΑΠΟ ΤΟ :  ΑΕΚ-LIVE.GR Μπάμπης Καρανούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002