Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL

Πρώτο θέμα είναι ο Μελισσανίδης στην εφημερίδα, η οποία γράφει: "Ο Μελισσανίδης οριοθέτησε στη συνάντηση με μέλη της ORIGINAL το αύριο της ΑΕΚ . "Πρωταθλήτρια στο σπίτι της". Σε καταπληκτική διάθεση ο "Τίγρης" εν όψει και της επικείμενης ολοκλήρωσης του μεγάλου deal για τον ΟΠΑΠ". Αναλυτικά το GOAL γράφει στο ρεπορτάζ του: "Ηταν νομοτελειακό πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε, αλλά έγινε πολύ γρήγορα. Ηδη μόλις δύο ημέρες έπειτα από τον αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας φαίνεται πως αναπτύσσονται δύο τάσεις αναφορικά με το μέλλον της. Η πρώτη, όπως φαίνεται να εκπροσωπείται από τον Πέτρο Παππά και πιθανότατα θα περιλάβει και τον Νίκο Νοτιά, βλέπει τη λύση για την ΑΕΚ μέσω της κάθαρσης από τα χρέη που θα προσφέρει ο υποβιβασμός σε ερασιτεχνική κατηγορία. Αυτό επί της ουσίας συζητήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη προχθεσινή συνάντησή τους. Ο Παππάς έδειξε πως συμφωνεί με τις προτεραιότητες που ορίζει ο Μελισσανίδης για κατασκευή γηπέδου και μια ΑΕΚ που θα κάνει restart απαλλαγμένη από αμαρτίες του παρελθόντος. Φαίνεται πως έχουν βρει κοινό βηματισμό και αυτό που απομένει είναι να ενισχύσουν τη δυναμική της ομάδας τους με την προσθήκη και άλλων επιχειρηματιών όπως ο Πόλυς Χατζηιωάννου.
Ωστόσο, αυτή η λύση που προωθεί ο Παππάς έχει τον επώδυνο υποβιβασμό στη Γ' Εθνική. Και με δεδομένο πως ο Μελισσανίδης δεν συζητά για ΑΦΜ και άλλες διαδικασίες, θα πρέπει να ανέβει βήμα βήμα τα σκαλιά για να γίνει ξανά όπως τη θέλουν οι φίλοι της. Και για να συμβει αυτό, οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα πρέπει να αποφασίσουν πως η ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο επικείμενο πρωτάθλημα της Football League, αλλά θα αγωνιστεί στην ερασιτεχνική κατηγορία. Μέτοχοι της ΑΕΚ τώρα είναι ο Νοτιάς, με πολλά ερωτηματικά να συνοδεύουν τις προθέσεις του, και οι «Supporters». Οι «υποστηρικτές» μπορεί να... γεννήθηκαν με τις ευλογίες Παππά, ωστόσο ελέγχονται από τον Αδαμίδη. Εκεί βρίσκεται και ο έτερος πόλος και συνολικά όλο το παιχνίδι. Ποια στάση θα κρατήσουν οι μέτοχοι. Για τους Νικολαΐδη, Νίκο Θανόπουλο, Αδαμίδη και Δημητρέλο υπάρχει κάτι που τους ενώνει. Είναι ο κίνδυνος της απώλειας περιουσιακών στοιχείων ή ακόμα και φυλάκισης για κάποιους, σε πτώχευση της ομάδας. Και γι' αυτό είναι εύλογο πως αναζητούν τρόπο να την κρατήσουν ζωντανή, έστω και στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο, μέχρι τώρα φαίνεται πως τα μόνα χρήματα που έχουν προκύψει είναι μέσω δανεισμού. Ο Νάσος Θανόπουλος, αδερφός του Νίκου, έχει κάνει κίνηση για την εξασφάλιση των δόσεων του «44», ενώ κάποια χρήματα φέρεται πως έχει βρει και ο Νικολαΐδης (πάλι με μορφή δανεισμού)".
SPORTDAY
Πρώτο και κύριο θέμα και στη SportDay είναι ο Μελισσανίδης με την εφημερίδα να έχει τίτλο: "Τη σώζει! Ο Μελισσανίδης δήλωσε παρών - υπό όρους - στην προσπάθεια για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Προϋπόθεση να συγκεντρώσουν 50-60 εκατ., ώστε να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του γηπέδου. Μαζί του - όπως άφησε να εννοηθεί - ο Πέτρος Παππάς, θεωρεί απαραίτητη την παρουσία κι άλλων συμπαικτών".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"ΤΟ παν είναι το γήπεδο, σε όποια κατηγορία κι αν παίξουμε τελικά", είπε χθες ο Μελισσανίδης στην ORIGINAL και η εφημερίδα το τονίζει στο πρώτο της θέμα, για να προσθέσει: "Τα άκουσαν... χοντρά για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005, αλλά κάθισε μαζί τους για πολλή ώρα και τους ανέλυσε τις θέσεις του. Κεφαλαιώδες το θέμα του γηπέδου, ανοιχτός και πάλι για να είναι μέσα σε συμμετοχικό σχήμα ακόμη κι αν η ΑΕΚ καταφέρει τελικά να μείνει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Μελισσανίδης δεν αποφασίζει σε ποια κατηγορία θα παίξει η ΑΕΚ. Γι' αυτό υπάρχει η Πολιτεία, οι μέτοχοι και η Γ.Σ. της ΠΑΕ. Ξεκαθάρισε στους οπαδούς ότι σιχαίνεται την ιδέα και είναι αντίθετος για νέο ΑΦΜ".

LIVE SPORT
"Έτσι μπαίνω", έχει κεντρικό τίτλο σήμερα η εφημερίδα και η οποία αναφέρεται φυσικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Θέλει μαζί του τους μετόχους, είναι υπέρ της εκκαθάρισης και ονειρεύεται την Αγιά Σοφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμμαχος του "Τίγρη" ο Παππάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002