Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡhttp://s1.aek365.com/uploads/articles/b37736f94387b018b64bb4017a721301_86266.jpg
"Ρε, δεν θα ρίξετε την ΑΕΚ", έχει πρωτοσέλιδο τίτλο η εφημερίδα η οποία προσθέτει: "Απίστευτη εκστρατεία... υπνωτισμού των ΑΕΚτζήδων με στόχο να τους πείσουν ότι... πρέπει να πέσει για να... εξαγνισθεί. Μαθήματα ήθους από το βρωμερό σύστημα των "όμορφιών των τελευταίων αγωνιστικών" κι απ'ο όσους τους καλύπτουν τόσα χρόνια. Να διαταχθεί έλεγχος των τηλεφωνημάτων που έκανε και δέχτηκε ο Τριτσώνης όσο ήταν στα αποδυτήρια. Γιατί βγήκε και έλεγξε το γήπεδο αν ήξερε ότι ήταν παράτυπο να συνεχιστεί το ματς; Γιατί έγραψε ότι έλειπαν τα σημαιάκια και δίχτυα, όταν όλοι είδαν πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν μια χαρά για να συνεχιστεί το ματς;".
SPORTDAY
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ και ο... Τριτσώνης είναι σήμερα στην εφημερίδα η οποία γράφει: "Τον βγάζουν στη σέντρα! Η τελευταία ελπίδα της ΑΕΚ περνά μέσα από την "καταγγελία" του Τριτσώνη. Με... όπλα τις μαρτυρίες των ανθρώπων του Πανθρακικού που δέχονταν να συνεχιστεί το επεισοδιακό ματς, τα δημοσιεύματα του Τύπου και τις "ανακρίβειες" του φύλλου αγώνα που υπέγραψε ο Αθηναίος ρέφερι, οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν το τελευταίο χαρτί για σωτηρία. "Σύμμαχος" και ο Γιάννης Ιωαννίδης που έριξε ευθύνες στην Αστυνομία".
LIVE SPORT
Στο ίδιο μήκος κύματος και η LIVE SPORT: "Τελευταίο χαρτί", γράφει η εφημερίδα πως παίζει η ΑΕΚ εξηγώντας: "Θα κάνει απέλπιδα προσπάθεια η ΑΕΚ για να σώσει τη ζωή της. Η υπερασπιστική γραμμή στη δίκη της Πέμπτης: Κακώς δεν τελείωσε το ματς ο Τριτσώνης, είχαμε συμφωνήσει με Πανθρακικό να βγούμε στο τερέν. Τρομοκρατημένοι από τις απειλές οι παίκτες, εξαφανίστηκαν και έκλεισαν τα κινητά. Ακούγεται έντονα το σενάριο για Γ' Εθνική".
GOAL
H εφημερίδα γράφει σήμερα για "το σταυροδρόμι της σωτηρίας" για την ΑΕΚ, τονίζοντας αναλυτικά στο ρεπορτάζ της: " Η χθεσινή μέρα για την ΑΕΚ ήταν η πιο δύσκολη στην ιστορία της. Για πρώτη φορά έπειτα από 89 χρόνια ιστορίας η Ενωση έπρεπε να συμφιλιωθεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Πράγμα δύσκολο για έναν σύλλογο που το DNA του είναι συνυφασμένο με μεγάλες στιγμές, τρόπαια, διακρίσεις, κορυφαίους άσους.
Οπως φαίνεται, πάντως, για την ΑΕΚ δεν υπάρχει η προοπτική του υποβιβασμού στη δεύτερη την τάξει επαγγελματική κατηγορία. Για την Ενωση η επόμενη μέρα θα τη βρει είτε στη μεγάλη κατηγορία είτε μέσω διαδικασίας πτώχευσης στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία που θα είναι από τη νέα σεζόν η Γ' Εθνική.
Το σκεπτικό είναι απλό. Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα στον υποβιβασμό της στη Β' Εθνική. Να διατηρήσει, δηλαδή, τα χρέη που ήδη την εγκλωβίζουν και της δημιουργούν πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία και να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον με μηδενικά έσοδα, δίχως να ξέρει σε ποιο γήπεδο θα αγωνίζεται, δίχως να έχει καμία ουσιαστική ελπίδα να σταθεί ξανά στα πόδια της. Οπότε είναι εύλογο πως είτε θα παίξει κάθε χαρτί για να σώσει την παρτίδα και να μείνει στην κατηγορία είτε θα επιλεχθεί η οδός της κάθαρσης μέσω της πτώχευσης.
Για καθεμία εκ των επιλογών υπάρχουν ιδιαιτερότητες και δεδομένα που χρήζουν διερεύνησης. Στην περίπτωση της παραμονής, θα πρέπει να υπάρξει βούληση από την πλευρά της πολιτείας και των ποδοσφαιρικών αρχών.
Παραμονή ή πτώχευση...
Να κατανοήσουν και να συναποφασίσουν άπαντες πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει να συνεχίσει δίχως το μέγεθος της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία. Να βρουν τρόπο, είτε μέσω της νομικής οδού είτε μέσω πιθανής αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, να κρατηθεί η ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία.
Ειδάλλως, να οδηγηθεί σε καθεστώς πτώχευσης, ώστε να «καθαρίσει» από τα χρέη και στη συνέχεια να ψάξει τη λύση μέσω σταδιακών ανόδων ή ακόμα και μέσα από αγορά ΑΦΜ. Ολα αυτά τα στοιχεία αναλύει το «Goal» στην αναζήτηση της περίφημης μέρας για την ΑΕΚ που φαντάζει πιο θολή από ποτέ.
Πιέζεται και πιέζει η Nova
Παραμονή ή πτώχευση...
Καθοριστική για τις εξελίξεις ενδέχεται να είναι η πίεση που θα ασκήσει στο θέμα το συνδρομητικό κανάλι. Κατά πόσον θα δεχθεί δηλαδή την υποβάθμιση του προϊόντος στο οποίο έχει επενδύσει πολλά χρήματα και επί της ουσίας κρατά ζωντανές πολλές ομάδες. Κατά ασφαλείς πληροφορίες, ήδη η Nova δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από συνδρομητές φίλους της ΑΕΚ που έθεταν θέμα διακοπής της συνδρομής τους. Και αν αναλογιστεί κάποιος τη δυναμική του κόσμου, γίνεται αντιληπτό πως δεν είναι απλή διαδικασία ένα πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ.
Ψάχνουν επαφή με τις αρχές
Αν και στο τηλεφώνημα που φέρεται πως επιχείρησε ο Ανδρέας Δημητρέλος το βράδυ της Κυριακής προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή δεν φαίνεται να βρήκε ανταπόκριση, στην ΑΕΚ συνεχίζουν να ποντάρουν σε θετική διάθεση.
Να αντιληφθούν σε Super League και ΕΠΟ ποια είναι η δυναμική της Ενωσης και να δεχθούν πως το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει και ό,τι είναι να γίνει να κριθεί εντός γηπέδου και μόνο.
Παραμονή ή πτώχευση...
Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Το σενάριο της αναδιάρθρωσης
Υπό προϋποθέσεις, ακόμα και εάν είναι πλήρως αρνητική η απόφαση γα το μέλλον του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό και οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών (ουσιαστικά, με άμεσο υποβιβασμό), υπάρχει ακόμα μια μικρή πιθανότητα να σωθεί η παρτίδα. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν προκύψει θέμα νέας αναδιάρθρωσης στην κατηγορία. Μολονότι η τελευταία αποφασίστηκε μόλις το περασμένο φθινόπωρο (προκαλώντας πολλές αντιδράσεις), ενδέχεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο. Ωστε να βρεθεί με αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα να παραμείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία, μέσω της αύξησης των ομάδων σε 19 ή 20. Σενάριο που μπορεί να απασχολήσει άμεσα εάν δεν προκύψει λύση.
Η στάση του κόσμου κρίνει πολλά
Η εικόνα που έδινε το Ολυμπιακό Στάδιο στην έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό ήταν συγκλονιστική. Περισσότεροι από 30.000 φίλοι της Ενωσης συγκεντρώθηκαν στο πλευρό της ομάδας στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της. Το ξέσπασμα οργής μιας μικρής μερίδας δεν μπορεί να αλλοιώσει τη συνολική εικόνα. Η ΑΕΚ είναι σύλλογος με τεράστια δυναμική και αυτό γίνεται αντιληπτό απ' όλους. Ειδικά την επομένη της «καταστροφής», όταν σχεδόν όλοι συνειδητοποίησαν ποιο είναι το διακύβευμα, υπήρξε αναταραχή. Η στάση του κόσμου θα καθορίσει πολλά, δεδομένου πως η πίεσή του μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Αρχής γενομένης από την παρουσία που ετοιμάζεται στην συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για την Πέμπτη.
Το σενάριο της παραμονής
Από χθες το πρωί διοίκηση και νομικό επιτελείο της ΑΕΚ ξεκίνησαν διεργασίες ώστε να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας στη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Στην Ενωση επιχειρούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας και να πείσουν πως αποτελεί ευθύνη του Τριτσώνη και μόνο η διακοπή της αναμέτρησης και η μη κανονική λήξη του αγώνα.
Σε αυτήν την προσπάθεια μάλιστα έχουν ως συμμάχους τον Πανθρακικό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεχόταν να συνεχιστεί το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί κανονικά. Επίσης, υπάρχει η έκθεση του παρατηρητή που αναγνωρίζει τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων ώστε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο αλλά και η έκθεση του αστυνομικού διευθυντή που επίσης δικαιώνει την ΑΕΚ.
Δεν αποκλείεται, πάντως, στην Ενωση να επισημάνουν και τις ευθύνες της αστυνομίας. Με δεδομένο πως θα έπρεπε να είχε υπάρξει πιο έγκαιρη παρέμβαση και προστασία στα μέλη των δύο ομάδων που δέχθηκαν την επίθεση δίχως διακρίσεις. Προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η δημόσια τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη σε παρέμβασή του.
Με αυτά τα «χαρτιά» στην ΑΕΚ επιθυμούν να πείσουν πως το παιχνίδι πρέπει να ξεκινήσει ξανά από το σημείο που υπήρξε οριστική διακοπή. Να παιχθούν δηλαδή τα 10-15' που είχαν απομείνει και ο Τριτσώνης να σφυρίξει τη λήξη κανονικά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η απώλεια των τριών πόντων, η οποία καταδικάζει την Ενωση. Η ΑΕΚ να χάσει το παιχνίδι, αλλά να έχει τη δυνατότητα στην τελευταία αναμέτρηση με τον Ατρόμητο να παίξει την τελευταία... ζαριά της. Να ψάξει τη νίκη, η οποία σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα που θα έχουν οι άλλες ομάδες που προπορεύονται (η Ενωση είναι προτελευταία με ήττα) να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Βέβαια, αυτό θα σημάνει αυτόματα πως δεν θα γίνει αγωνιστική την προσεχή Κυριακή. Οποιο και αν είναι το πρωτόδικο αποτέλεσμα, θα υπάρξει έφεση είτε από την ΑΕΚ (εάν είναι απορριπτική απόφαση) είτε από κάποια άλλη ομάδα που έχει έννομο συμφέρον στη διαδικασία (εάν είναι θετική για την Ενωση). Το νωρίτερο που μπορεί να οριστεί η διεξαγωγή της διακοπείσας αναμέτρησης είναι η μεθεπόμενη Τετάρτη και άρα το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί την τελευταία Κυριακή του Απριλίου.
Το σενάριο της πτώχευσης
Είναι σαφές πως για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος είναι να βρεθεί φόρμουλα για την παραμονή στην κατηγορία, είτε μέσω της αποφυγής της τιμωρίας των τριών πόντων είτε μέσω της αναδιάρθρωσης. Ωστόσο, υπάρχουν προετοιμασίες και για το έτερο σενάριο, που θα μπορεί να προκύψει μέσω της πτώχευσης. Να οδηγηθεί δηλαδή η ομάδα από τη νυν διοίκηση και το μετοχικό σχήμα σε πλήρη αδυναμία πληρωμών, να μπει σε καθεστώς πτώχευσης και στη συνέχεια να οδηγηθεί στην πρώτη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία, που για τη νέα χρονιά θα είναι η σημερινή Γ' Εθνική.
Η διαδικασία πτώχευσης βέβαια μόνο απλή δεν είναι. Κυρίως επειδή παρασύρει μαζί με την ΑΕΚ στον όλεθρο και όσους είχαν τη διαχείρισή της τα τελευταία χρόνια. Οι Δημητρέλος, Νικολαΐδης, Αδαμίδης και Θανόπουλος δέσμευαν την ΠΑΕ με την υπογραφή τους και θα δουν την περιουσία τους να δεσμεύεται και παράλληλα να τελεί υπό εκποίηση. Οι Δημητρέλος και Αδαμίδης θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στη διαδικασία, δεδομένου πως διώκονται για αδικήματα που θεωρούνται κακουργήματα και ελλοχεύει κίνδυνος για φυλάκισή τους.
Η πτώχευση της ΠΑΕ και η διάλυσή της θα σημάνουν αυτόματα πως η ΑΕΚ θα οδηγηθεί να αγωνιστεί στην ερασιτεχνική κατηγορία με το ΑΦΜ του ερασιτεχνικού σωματείου. Μαζί της δεν θα κουβαλά τα χρέη της ομάδας. Η διαδικασία είναι ξεκάθαρη. Το κράτος θα θέσει την ΑΕΚ σε ειδικό καθεστώς εκκαθάρισης και θα ορίσει κάποιον εκκαθαριστή (συνήθως κάποιον ορκωτό λογιστή), που θα προσπαθήσει να εκποιήσει τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Δηλαδή, το πούλμαν και ενδεχομένως τα γραφεία των Σπάτων.
Με αυτά τα έσοδα, θεωρητικά, θα πρέπει πρώτιστα να πληρωθούν οι υπάλληλοι της ομάδας. Βέβαια, η πρακτική δείχνει πως όποιος προλάβει παίρνει. Το σωματείο θα είναι επιφορτισμένο με τα χρέη της ΠΑΕ στο ποσοστό που του αναλογεί από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Ητοι, με 10%. Οπότε, αν τα χρέη της ΠΑΕ είναι 35 εκατ. ευρώ, το νέο σωματείο θα είναι χρεωμένο με 3,5 εκατ. ευρώ. Συν βέβαια τα χρέη προς τους ξένους ποδοσφαιριστές, τα οποία δεν σβήνονται έπειτα από σχετική διάταξη της FIFA (πιθανό να ζητηθεί φόρμουλα και για τους Ελληνες παίκτες).
Το μεγάλο παζάρι γύρω από την ένωση
Το εναλλακτικό σενάριο για την ΑΕΚ προκύπτει μέσα από την πτώχευση της ομάδας και τη διάλυση της ΠΑΕ με τη μορφή που είναι σήμερα. Εστω κι αν η Ενωση βρεθεί σε ερασιτεχνική κατηγορία, θεωρείται βέβαιο πως θα προκύψουν πολλοί... μνηστήρες στη διαδικασία για την ανάληψη της εξουσίας.
Αλλωστε, θα πρόκειται για μια ομάδα απαλλαγμένη από χρέη, αλλά θα έχει να ανέβει τους δύσβατους δρόμους των μικρών κατηγοριών για να βρεθεί ξανά στο φυσικό της περιβάλλον της μεγάλης κατηγορίας.
Αρκετοί εκτιμούν πως σε αυτή την προοπτική είναι ακόμα πιο πιθανή η επιστροφή του Νικολαΐδη. Μολονότι ο Νικολαΐδης ανήκει στην κατηγορία των πρώην παραγόντων που θα έχουν πρόβλημα από τη διαδικασία, θεωρείται πολύ πιθανό να μπει σε αυτήν. Αλλωστε, η σκέψη της κάθαρσης μέσω του υποβιβασμού σε μικρότερη κατηγορία δεν είναι καινούργια, αλλά αποτελούσε πρότασή του από το 2004. Ισως, εάν τότε είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες, τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
Αντίθετα, φαίνεται πως ατονεί το θέμα του Βιντιάδη.
Με δεδομένο πως ακόμα και τον καλό καιρό που πείθονταν πολλοί πως ο Βιντιάδης θα κάνει κίνηση για την ΑΕΚ, υπήρχε πάντα ο όρος του μη υποβιβασμού. Τώρα που το σενάριο φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ, φαντάζει εντελώς απίθανο ο υποψήφιος επενδυτής και οι χρηματοδότες του να ασχοληθούν με τα κοινά της ΑΕΚ και να πάρουν την ομάδα από τις χαμηλές κατηγορίες.
Οι σκέψεις του Μελισσανίδη και το ΑΦΜ
Κάθε ιδιοκτησιακή αλλαγή στην ΑΕΚ, κάθε σκέψη για το μέλλον φέρνει αμέσως στο προσκήνιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο πρώην μεγαλομέτοχος το τελευταίο διάστημα έγινε ξανά δέκτης πολλών αιτημάτων από φίλους της ΑΕΚ για να αναλάβει πρωτοβουλίες.
Ο Μελισσανίδης έχει καταστήσει σαφές πως ενδιαφέρεται για επανεμπλοκή στα κοινά της ΠΑΕ, αλλά υπό προϋποθέσεις. Είτε να κάλυπταν οι μέτοχοι τα χρέη που δημιούργησαν εκείνοι και οι μπροστινοί τους είτε να υπήρχε λευκή σελίδα για την ΑΕΚ. Και αυτή μπορεί να υπάρξει στο ενδεχόμενο της πτώχευσης.
Ωστόσο, από το περιβάλλον του Μελισσανίδη αποσυνδεόταν οιαδήποτε προοπτική ενασχόλησης με το ζήτημα απόκτησης ΑΦΜ από άλλη ομάδα ώστε η ΑΕΚ να κερδίσει κατηγορία και να παίξει στη Super League ή τη Football League. Ο Μελισσανίδης δεν δείχνει καμία διάθεση να μπει σε αυτή τη διαδικασία.
Παρόμοιο σκεπτικό εμφανίζεται και από την πλευρά του Νικολαΐδη και διαψεύδονταν κατηγορηματικά σενάρια πως προσέγγισε τον πρόεδρο του Απόλλωνα για να συνεργαστούν και να υπάρξει απορρόφηση της ομάδας από την ΑΕΚ.
Ωστόσο, για τον Μελισσανίδη είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει ενδιαφέρον, αν και πρώτιστα ενδιαφέρεται να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Φόβοι για οικονομικό κραχ
Η πιθανότητα υποβιβασμού της ΑΕΚ σε μικρότερη κατηγορία είναι ικανή να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηδη από χθες, όταν και συνειδητοποίησαν όλοι το μέγεθος της πιθανής καταστροφής, υπήρξε αναθεώρηση πολλών σκέψεων και προβληματισμός για τη συνέχεια. Βλέπετε, ενδεχόμενος υποβιβασμός της ΑΕΚ θα ισοδυναμεί με ανατροπή των ισορροπιών που υφίστανται στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη μέρα της ίδρυσής του.
Οι συνέπειες θα είναι άμεσες σε διάφορα επίπεδα. Το ΟΑΚΑ θα μείνει ξαφνικά δίχως καμία ομάδα που να αγωνίζεται και θα έχει τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας. Ο Παναθηναϊκός οδεύει προς Λεωφόρο και η ΑΕΚ είναι απίθανο να παραμείνει σε ένα πανάκριβο γήπεδο που δεν είναι καν έδρα. Ο ΟΠΑΠ βλέπει από την πλευρά του να χάνεται μια ομάδα με κόσμο και ιστορία και είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολο να συναινεσει σε νέα χρηματοδότηση για να κρατήσει ζωντανές τις ομάδες.
Επίσης, υπάρχει έντονος προβληματισμός στο συνδρομητικό κανάλι. Εάν στερηθεί μια ομάδα που οι φίλαθλοι της οποίας αποτελούν το 20%-25% των τηλεθεατών, τότε η ζημιά είναι τεράστια. Οπως, βέβαια, και για τον συνεταιρισμό της Super League που δεν θα μπορεί να πουλήσει ένα προϊόν δίχως εμπορική αξία. Ολα αυτά προς όλους αυτούς αλλάζουν το κλίμα για την ΑΕΚ και αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο αίτημα της ομάδας να παίξει εντός γηπέδου την παραμονή της.
Το θέμα Ψωμιάδη
Συν τοις άλλοις, υπάρχει η παράμετρος Ψωμιάδη. Επειτα από δικαστικούς αγώνες ετών, η υπόθεση δείχνει πως έχει φτάσει στο τελικό στάδιο και στην ΑΕΚ πιστεύουν βάσιμα πως μπορούν να στριμώξουν τον πρώην παράγοντα της ομάδας και να του πάρουν όσα αποδεδειγμένα υπεξαίρεσε από τα ταμεία της. Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν υπάρχει και διεκδίκηση από τον Ψωμιάδη.
Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ένας υπόδικος του ελληνικού κράτους θα «καθαρίσει» δίχως συνέπειες, μια ιστορική ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων θα οδηγηθεί σε μαρασμό και το Δημόσιο δεν πρόκειται να βάλει ευρώ στα ταμεία του από τη διάλυσή της.
Οπότε, σε αυτήν την κατεύθυνση είναι εύλογο να τίθεται και αυτή η παράμετρος προς όσους κληθούν να αποφασίσουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002