Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

YΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΚΑΙ ΑΝ..ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..

Ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί για την σωτηρία της ΑΕΚ άφησε σε συνάντηση που είχε  με αντιπροσωπεία της ORIGINAL 21 ο ΔΗμήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δέχτηκε για σχεδόν δύο ώρες 10 άτομα στο γραφείο του την αντιπροσωπεία των οπαδών και μίλησαν για το παρελθόν αλλά και για το μέλλον της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συζητήθηκαν τα πάντα και μάλιστα οι οπαδοί του ζήτησαν ξανά συγνώμη για το 2005 και συμφώνησαν πως θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα για την ΑΕΚ αν τότε η οργάνωση δεν είχε στηρίξει την τελευταία στιγμή τον Ζούπα, δηλαδή τον Ντέμη, στις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Οσον αφορά αυτό που καίει τον λαό της ΑΕΚ, δηλαδή το μέλλον ο Μελισσανίδης είπε πως θα κάνει ότι μπορεί ώστε η ομάδσ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Οχι στην Α Εθνική αλλά στην κορυφή. Από την πλευρά τους οι οπαδοί του είπαν πως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μοιάζει αναπόφευκτο να πάει η ομάδα στην Γ Εθνική ώστε να απαλλαγεί από το μεγαλύτερο μέρος των χρεών και να επιστρέψει αναγεννημένη. Από την πλευρά του ο Μελισσανίδης δεν εξέφρασε ευτθέως άποψη αλλά τους ειπε: "Αν γίνει αυτό που λέτε. δηλαδή πάει η ομάδα στο Ερασιτεχνικό, και εμπλακώ με κάποιο τρόπο ο στόχος πρέπει να είναι η ΑΕΚ σε τρία χρόνια στην Α Εθνική με ομαδάρα και γήπεδο. Το παν τώρα για την ΑΕΚ είναι το γήπεδο στη Νέα ΦΙλαδέλφεια." Οπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Τίγρη η θέληση του να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ίσως και από το 2005, και ανεξάρτητα από το τι θα κάνει με την ομάδα θεωρείται σίγουρο πως θα πρωταγωνιστήσει ωστε η ΑΕΚ να αποκτήσει ξανά το ΣΠΙΤΙ της στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Για πολλούς ήταν τεράστια έκπληξη η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με ιστορικά στελέχη της Οriginal, παρόντος και του Δημήτρη Χατζηχρήστου. Βλέπετε, έπειτα από τις εκλογές στην Ερασιτεχνική το 2005, είχε φριχτά παράπονα για τη στάση που είχαν κρατήσει. Γι' αυτό και όταν μπήκε ο Χατζηχρήστος στο γραφείο, δέχτηκε πυρά... ομαδόν από τον Μελισσανίδη, στα οποία δεν απάντησε τίποτα.
"Εχετε γράψει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Κάνατε ό,τι ήθελε ο κάθε πρόεδρος και δεν λέγατε κουβέντα. Φταίτε όλοι γι' αυτό που έγινε. Με βάλατε να μαζεύω ψηφουλάκια και να μπαίνω σε κόντρες".
Ο "τίγρης" είπε πολλά και ξεθύμανε. Και μετά άρχισε να αναλύει τις σκέψεις του: "Δεν συζητάω για ΑΦΜ. αυτά δεν υπάρχουν για μένα. Δεν αλλάζει το ΑΦΜ της ΑΕΚ. Μία είναι η ΑΕΚ και αυτή θα μείνει. Η λύση είναι να πάμε του χρόνου στη Ριζούπολη. Να είμαστε δίπλα στο σπίτι μας, να έχουμε πραγματική έδρα".
Ο Μελισσανίδης δεν έκρυψε πως οι μπουλντόζες δεν πρέπει να μπουν μόνο στο γήπεδο αλλά και στην ΠΑΕ. "Η ομάδα θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Είχε 110 υπαλλήλους, πέντε εμπορικούς διευθυντές και τωρα έχει 70, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 40. Ο Ντέμης ήταν παικτούρα, αλλά δεν είναι το ίδιο να κάνεις τον παράγοντα".
Για τον Νοτιά και τον Παππά σχολίασε: "Ο Παππάς είναι καλό παιδί και θα τα βρούμε. Για τον Νοτιά δεν ξέρω, είναι πολλά τα μέτωπα που έχει ανοιχτά και με το προπονητικό". Στις ασφυκτικές πιέσεις των οπαδών για την προοπτική να μπει στην ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης έλεγε συνέχεια πως η λύση πρέπει να έρθει από τους μετόχους και τη δημιουργία ομάδας. Κάτι που δείχνει πως η ενεργοποίηση του Πόλυ Χατζηιωάννου είναι το κλειδί των εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002