Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Με την ΑΕΚ δεν μπορείτε να τα βάλετε", γράφει η εφημερίδα στο πρώτο της σημερινό θέμα, προσθέτοντας: "Πολιτεία, Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, τα παιχνίδια σας τελείωσαν πάρτε το απόφαση... Η "σφαγή του αμνού" δεν θα περάσει. Μόνο με ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ δεν δικαιώνεται σήμερα η Ένωση. Ξεκάθαρη η έκθεση της Αστυνομίας: "Σε 20' είχε αποκαταστασή πλήρως η τάξη. Καμία αμφιβολία ότι η διακοπή του αγώνα δεν ήταν τήρηση του κανονισμού, αλλά επιλογή ανθρώπων που ήθελαν να διαλύσουν την ΑΕΚ. Στη Σούπερ Λίγκα ο κόσμος της ΑΕΚ. Προσοχή να μη δοθεί ξανά αφορμή και δικαιωθούν τα κοράκια".
SPORTDAY
Για τη σημερινή μεσημεριανή εκδίκαση της απολογίας της ΑΕΚ γράφει η SD τονίζοντας τη στάση τόσο της ομάδας, όσο και του κόσμου της: "Στην οδό Αστροναυτών 1, έδρα της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, χτυπά η καρδιά της ΑΕΚ, καθώς εκεί το μεσημέρι θα απολογηθεί για τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό προσπαθώντας να αποδείξει πως η απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να μην επιτρέψει την επανέναρξη του αγώνα ήταν λανθασμένη. Η απόφαση, που αναμένεται ενός της ημέρας, θα κρίνει (σε πρώτο βαθμό) το μέλλον της «Ένωσης» στη μεγάλη κατηγορία, αφού αν επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή αφαίρεσης βαθμών ο υποβιβασμός είναι δεδομένος και απλώς θα γίνει μία απέλπιδα προσπάθεια με την κατάθεση έφεσης που θα εκδικαστεί πιθανότατα την Τετάρτη. Ειδάλλως, σε περίπτωση δικαίωσης της ΑΕΚ, θα μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της στο γήπεδο, την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο.
Η γραμμή της ΑΕΚ είναι σαφής: θα προσπαθήσει να πείσει τα αρμόδια όργανα ότι ο διαιτητής Τριτσώνης κακώς δεν επέτρεψε την επανέναρξη του αγώνα επικαλούμενη την έκθεση της αστυνομίας, που έκρινε ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό, του παρατηρητή, αλλά και της πλευράς του Πανθρακικού που είχε συναινέσει να παιχτούν τα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης. Άγνωστο είναι αν θα επικαλεστεί η πλευρά της «Ένωσης» δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απειλές που δέχτηκε ο διαιτητής για να αλλάξει την απόφασή του (μιας και είχε αποφασίσει αρχικά να διεξαχθεί το υπόλοιπο του ματς), καθώς δεν μπορεί να αποδειχτεί κάτι τέτοιο. Βασικό επιχείρημα της ΑΕΚ θα είναι η μη οριστική διακοπή του αγώνα Βέροια-Άρης, παρότι υπήρχαν τέσσερις μικρές διακοπές στην αναμέτρηση, ενώ πιθανολογείται πως θα χρησιμοποιηθούν ως «ατού» και κάποια άλλα αντίστοιχα γεγονότα του παρελθόντος που μπορούν να ενισχύσουν τις θέσεις της ομάδας.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν χάνουν την ελπίδα τους, αλλά γνωρίζουν πως τα πράγματα δεν είναι απλά. Αυτό που υπολογίζουν τα αθλητικά όργανα είναι το φύλλο αγώνος και μόνο αυτό, αφού ο διαιτητής είναι ο υπεύθυνος να πάρει την απόφαση για το αν μπορεί να συνεχιστεί ή όχι ένα παιχνίδι υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Παράλληλα όσα αναφέρει εκεί ο διαιτητής δεν χωρούν-σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία-ανταπόδειξη, συνεπώς δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Η πλευρά της ΑΕΚ θα υποστηρίξει πως ο Τριτσώνης ενήργησε αυθαίρετα και λανθασμένα και για το λόγο αυτό θα παρουσιάσει και τη μήνυση που καταθέτει εναντίον του για παράβαση καθήκοντος έχοντας ως επιχείρημα κάποιες ανακρίβειες που πιστεύουν πως έχουν εντοπίσει στα γραφόμενά του στο φύλλο αγώνος.
Οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι από νωρίς το μεσημέρι έξω από τα γραφεία που θα απολογείται η ΠΑΕ για να διαδηλώσουν και να ζητήσουν τη δικαίωση της αγαπημένης τους ομάδας. Για το λόγο αυτό έχει προβλεφτεί να ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις. Ήδη από χθες ο κόσμος της «Ένωσης» άρχισε να διαμαρτύρεται πετώντας εκατοντάδες φέιγ βολάν έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, της Nova και του Υπουργείου Πολιτισμού (στο οποίο υπάγεται και ο τομέας του Αθλητισμού)".
LIVE SPORT
Για "ξεσηκωμό" κάνει λόγο η LS, αναφερόμενη φυσικά στην ΑΕΚ: "Πανενωσίτικο κάλεσμα για συλλαλητήριο σωτηρίας έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας. Στη 1 μ.μ. στο Μαρούσι κρίνεται η ύπαρξη της ΑΕΚ".
GOAL
Στο ίδιο μήκος κύματος και το GOAL, το οποίο γράφει αναλυτικά, σχετικά με τη σημερινή κρίσιμη ημέρα για την ΑΕΚ: "Στην οδό Αστροναυτών στο Μαρούσι χτυπά σήμερα (στη 1 το μεσημέρι) η καρδιά της ΑΕΚ. Η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League θα κρίνει την ποινή που θα επιβληθεί στην Ενωση για τα επεισόδια στο ματς με τον Πανθρακικό και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης που αποφάσισε ο Σταύρος Τριτσώνης.
Ηδη, τις τελευταίες ώρες έχει φανεί πως η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τη νομική αντεπίθεσή της σε πολλά επίπεδα: ξεκίνησε με την ένσταση αντικανονικής διακοπής της αναμέτρησης, συνέχισε με τη μήνυση προς τον Σταύρο Τριτσώνη, έχει υπέρ της τις εκθέσεις αστυνομίας και παρατηρητή αλλά και τη συναίνεση του Πανθρακικού.
Ωστόσο, φαίνεται πως για την ΑΕΚ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα ακόμα και με όλα αυτά τα όπλα στην υπερασπιστική φαρέτρα της. Κατά πληροφορίες του «Goal», στην Ενωση υπάρχει ακόμα ένα χαρτί στην υπόθεση, που ακόμα δεν έχει διαρρεύσει. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό και στην ΠΑΕ θεωρούν πως θα μπορέσει να γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους. Ο άσος στο μανίκι μπορεί να αφορά κάποια πτυχή του νόμου ή κάποιο δεδικασμένο που θα επιτρέπει στην ΑΕΚ να βγει νικήτρια από την υπόθεση.
Στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της υπόθεσης. Ξέρουν πως θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να αλλάξουν την κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε από την απόφαση του Τριτσώνη να διακόψει το παιχνίδι. Το μεγάλο στοίχημα είναι η ποινή να περιοριστεί στα επεισόδια και να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της αναμέτρησης, από το σημείο που διακόπηκε. Σε αυτό το κομμάτι στην Ενωση έχουν τη σύμφωνη γνώμη όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων, καθώς αστυνομία, παρατηρητής και Πανθρακικός συναινούσαν πως υπήρχαν προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.
Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει και τη μήνυση προς τον Σταύρο Τριτσώνη. Στην ΠΑΕ προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση κατηγορώντας τον Αθηναίο διαιτητή για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση των εγγράφων της επίμαχης αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής. Επί της ουσίας, η Ενωση θεωρεί πως ο Τριτσώνης υπερέβη τα εσκαμμένα και μολονότι υπήρχε η σύμφωνη γνώμη όλων των συναρμόδιων φορέων (Πανθρακικού, αστυνομίας, παρατηρητή) δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι, αλλά αποφάσισε τη διακοπή του. Συν τοις άλλοις, οι ανακρίβειες που ανέγραψε στο φύλλο αγώνα προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφασή του συνιστούν κατά το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ψευδή βεβαιωμένα έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002