Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΟΥΠΟΥ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365..

Στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου, ο υπογράφων είχε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους συγχρηματοδότες για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τις επισκέψεις, την επίβλεψη και τις εντολές του για τη μετατροπή του γηπέδου του Ελληνικού σε προσωρινό Παλατάκι για την ΑΕΚ καθώς και για το προσωπικό στοίχημα που έχει βάλει για να δει την αγαπημένη του ομάδα, πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2016.
Σήμερα, ο Τάσος έχει ένα σούπερ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους δύο ανθρώπους που θα μπουν στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Μια ματιά στο βιογραφικό τους αρκεί και... περισσεύει για να κατανοήσουν και οι πλέον δύσπιστοι, τι πλάνο έχει και τι σκοπεύει να δημιουργήσει ο «Τίγρης».
Κι επειδή οι «σεισμικές δονήσεις» είναι ακόμα στην αρχή, με αυτές που θα ακολουθήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είναι βέβαιο ότι αφενός θα προκαλέσουν δέος στους φίλους και τρόμο στους εχθρούς της ΑΕΚ και ότι αφετέρου θα κάνουν να... καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι μας ειρωνεύονται και λένε «μα καλά, με αυτά που γράφουν, αυτοί ήδη έχουν ανεβάσει την ΑΕΚ στην Α' Εθνική».
Γιατί, δεν έχουν καταλάβει οι άμοιροι ότι το γεγονός πως η ΑΕΚ θα ανέβει «τρένο» τις δύο κατηγορίες, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ομάδα που θα δημιουργήσει. Υγεία να έχουμε, εδώ θα είμαστε όλοι και θα τρίβουμε τα μάτια μας με αυτά που έρχονται.
Ας μου επιτραπεί να σταθώ όμως σήμερα, σε αυτά τα «γατάκια» που φόρεσαν την τελευταία σεζόν τη φανέλα της ΑΕΚ και που πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, αποδείχτηκαν ακατάλληλοι, ανύπαρκτοι, ανεπαρκείς, άμπαλοι, ανόητοι, ανιστόρητοι και ότι άλλο σε άλφα στερητικό σας έρχεται στο μυαλό. Μα πάνω απ' όλα αχάριστοι. Για να ακριβολογούμε, ασύλληπτα αχάριστοι.
Γιατί είναι ασύλληπτη αχαριστία από πλευράς Μπουγαϊδη να καταθέτει προσφυγή εις βάρος της ομάδας που τον μάζεψε από τα αζήτητα της δεύτερης ομάδας του Άρη με ρήξη χιαστών, ξέροντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε τίποτα από αυτόν για έξι και πλέον μήνες που χρειαζόταν για να αποθεραπευτεί, της ομάδας που τον ανέστησε αγωνιστικά και τον έκανε και διεθνή. Είναι απίστευτη αχαριστία προς τον κόσμο της ομάδας που «κατάπιε» αδιαμαρτύρητα τις τόσες γκάφες του, με αποκορύφωμα το αυτογκόλ του στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς με τον Πανθρακικό.
Είναι ασύλληπτη αχαριστία από πλευράς Κατίδη να καταθέτει προσφυγή εις βάρος της ομάδας που τον υπερασπίστηκε και δεν του έκοψε το ποδόσφαιρο, ούτε καν προχωρώντας σε διακοπή συμβολαίου, την ώρα που το 90% των Ελλήνων απαιτούσε να του πάρουν το... κεφάλι λόγω της ηλίθιας χειρονομίας του, στο ματς με την Βέροια. Είναι ασύλληπτη αχαριστία από πλευράς Κατίδη προς την ΑΕΚ που εν αντιθέσει με την ΕΠΟ που τον απέκλεισε ισοβίως από τις υποχρεώσεις όλων των Εθνικών ομάδων, αποφάσισε πηγαίνοντας κόντρα ακόμα και στους οργανωμένους της οπαδούς, να του αναγνωρίσει ως ελαφρυντικό ότι παραδέχτηκε το λάθος του και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Είναι ασύλληπτη αχαριστία από πλευράς Φούντα να ξεχνά τόσο εύκολα ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που τον πίστεψε και που του έδωσε στα 16 του μόλις χρόνια (!) την ευκαιρία να γίνει μέχρι και ο μελλοντικός της ηγέτης. Και παρά το γεγονός ότι δεν έδειξε μέσα στο γήπεδο, ούτε το 20% αυτών των δυνατοτήτων που πίστευαν στην ΑΕΚ ότι είχε, παρά το γεγονός ότι οι ουκ ολίγες χαμένες ευκαιρίες του συνέβαλλαν κι αυτές στον αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας, υπήρξε από την πλευρά της ΑΕΚ η επιθυμία να τον κρατήσει και να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.
Και να σας πω και κάτι άλλο, πολύ πιο απλό. Ξεχάστε όλα τα παραπάνω. Δεν έχουν εγωισμό οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ. Γιατί, αν είχαν εγωισμό, θα έπρεπε να είχε θιχτεί τόσο πολύ που έγραψαν τα ονόματά τους στην πιο μαύρη σελίδα της 89χρονης ιστορίας της ομάδας, που το μόνο που θα έπρεπε να τους νοιάζει από το ίδιο κιόλας βράδυ του υποβιβασμού είναι το πώς θα μείνουν στην ΑΕΚ για να την επαναφέρουν στην Α' Εθνική, να διορθώσουν το λάθος τους, να συγχωρήσουν τον εαυτό τους, να μπορούν να αντικρίσουν ξανά τον κόσμο της ομάδας στα μάτια.
Δεν τα γράφω όλα αυτά για να τα διαβάσουν και να τα καταλάβουν. Πρώτον, διότι με αφήνει παγερά αδιάφορο το αν θα μείνουν στην ΑΕΚ - για να ακριβολογώ δεν θέλω να μείνουν - και δεύτερον επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταλάβουν. Μιλάμε για άτομα και δεν αναφέρομαι μόνο στους τρεις προαναφερθέντες, που έπεσε η ΑΕΚ και μέσα σε ένα 24ωρο έκαναν χαβαλέ στο facebook. Στο καλό και να μην μας γράφουν, τέτοια «γατάκια» που δεν κατάλαβαν ποτέ, τι φανέλα φόρεσαν.
Προσωπικά, η τελευταία φορά που έσκασα για κάποιον παίκτη που έφυγε από την ΑΕΚ ήταν για τον Σκόκο και η προτελευταία για τον Τζιμπούρ. Και για να είμαι ειλικρινής, ακόμα σκάω και για τους δύο και ειδικά για τον Νάτσο που ήταν και η τελευταία ποδοσφαιρική μου... καψούρα. Κι αναφέρομαι στην καθαρά ποδοσφαιρική αξία αμφοτέρων.
Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν. Και αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους και όσοι το... σκέφτονται για το αν θα μείνουν αλλά και όσοι θα το... σκεφτούν για το αν θα έρθουν. Και γράφω πώς πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους γιατί είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσουν.
Γιατί, όποιος συμμετέχει και προσφέρει από φέτος στην ομάδα που δημιουργείται με σφραγίδα Μελισσανίδη, θα έχει περίοπτη θέση και στην ομάδα που σε τρία χρόνια θα κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας, στην ομάδα για την οποία θα τρίβουν οι πάντες τα μάτια τους, στην ομάδα που θα κάνει φίλους και εχθρούς να παραμιλάνε για τα κατορθώματά της. Και για όσους παραμένουν ακόμα δύσπιστοι και μας θεωρούν υπερβολικούς, τους συνιστάμε λίγη ακόμα υπομονή.
Πολύ καλημέρα σας και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002