Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 21, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Ο πρόεδρος πάει στο Τορίνο λοιπόν, πάντα πρόεδρος είναι, και νομίζω πως το γήπεδο της Γιουβέντους  με λίγο μικρότερη χωρητικότητα είναι ένα από τα καλύτερα υποδείγματα για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενα από τα πιο καινούργια γήπεδα της Ευρώπης, για μια πραγματικά μεγάλη ομάδα που επίσης έφυγε από ένα τεράστιο γήπεδο εκτός πόλης για να αποκτήσει επιτέλους έδρα. Αυτό που δεν είχε ποτέ η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Φυσικά η ΑΕΚ δεν θα κάνει αντιγραφή. Θα πάρει όλα τα καλά, θα έχει ένα μπούσουλα αλλά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μοναδικό στον κόσμο. Με το μουσείο του, τον ιερό ναό του μέσα στο... Ναό, με τις σουίτες που θα πάρουν τα ονόματα από τις μεγάλες δόξες της ομάδας και κάθε γωνιά του να είναι ΑΕΚ. Και μαζί ότι πιο ωραίο θα υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και από τα καλύτερα της Ευρώπης σε αθλητικό χώρο. Οποιος ξέρει καλά τον Μελισσανίδη γνωρίζει πως δεν λέω καμία υπερβολή γιατί ξέρει τι έχει φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια παντού. Και ο ανταγωνισμός δεν είναι η Ελλάδα αλλά η Ευρώπη. Η χωρητικότητα δεν θα είναι 5 αστέρων, αφού πέντε αστέρων είναι μόνο τα γήπεδα πάνω από 50.000 θέσεις, αλλά όλα τα άλλα θα είναι πέντε αστέρων. Ολα. Ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα τέτοιες μέρες για να μάθουμε τις λεπτομέρειες.
@ Ας πάω και σε ένα θέμα αντιεμπορικό. Μεθαύριο επιτέλους υπάρχουν πιθανότητες πάρα πολλές να αρχίσει η δίκη Ψωμιάδη. Να καθίσει στο σκαμνί για το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης ληστείας της ΑΕΚ. Αλλη μία αναβολή δεν θα είναι απλό σκάνδαλο.  Θα είναι ο ορισμός της ατιμωρησίας γιατί δεν μπορεί μια τέτοια θρασύτατη ληστεία να μείνει ατιμώρητη. Δεκάδες οι αναβολές, απίστευτες οι δικαιολογίες που έχουν εφευρεθεί και έχουν καταρρεύσει με κορυφαίες βέβαια τις... διαγνώσεις του νοσοκομείου Καβάλας. Πλέον ο βασικός κατηγορούμενος δεν μπορεί να λείπει, εκτός αν το μεταγωγικό από τον Κορυδαλλό χαθεί στον δρόμο, άρα η δίκη ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει. Εστειλαν και τα Σκόπια το χαρτί για όσους το έχουν ξεχάσει.
@ Από εκεί και πέρα στην Ελευθεροτυπία του Χάρη Οικονομόπουλου, για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ουσιαστικά το αφεντικό της ιστορικής εφημερίδας, υπάρχει ένα άρθρο που είναι προφανές πως θέλει να πιέσει το δικαστήριο να μην δώσει και αυτή την φορά αναβολή. Δεν μπορεί να εννοεί πράγματι, μου φαίνεται αδύνατο να πιστεύει, το ότι η τροπολογία που ουσιαστικά σώζει την ΑΕΚ, αφού αλλιώς θα έπρεπε να μείνει τρία(!) χρόνια στην Γ Εθνική για να καθαρίσει, έγινε τον Ιανουάριο με σκοπό την... αθώωση Ψωμιάδη στο δικαστήριο με την ΑΕΚ. Εχουμε δει τα πάντα αλλά αυτό είναι χοντρό. Λες και ήξεραν οι βουλευτές που την ψήφισαν και ο υπουργός που την πέρασε πως η ΑΕΚ θα έπεφτε, μετά θα πήγαινε στην Γ και τελικά θα διαλυόταν η ΠΑΕ και έτσι δεν θα μπορούσε ο Οικονομόπουλος να παραστεί στην δίκη σαν πολιτική αγωγή. Πιστεύω λοιπόν πως θέλει να πιέσει, και καλά κάνει, για να μην δοθεί άλλη αναβολή. Γιατί πολύ πρόσφατα στις 9 Μαίου ο Χάρης Οικονομόπουλος, που μέσω της εφημερίδας του λέει, ουσιαστικά, πως έγινε ολόκληρη συμπαιγνία της κυβέρνησης (διαβάστε το ΕΔΩ) για να σωθεί ο Ψωμιάδης, έλεγε επί λέξει τα εξής: «Έχω τονίσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν ότι η οποιαδήποτε μεταβολή στο status της εταιρίας δεν επηρεάζει την υπόθεση Ψωμιάδη. Ακόμη και η πτώχευση της ΠΑΕ. Πιστεύω πως η όλη φημολογία περί «άφεσης αμαρτιών» για τον κατηγορούμενο σε περίπτωση πτώχευσης, είναι μια ανοησία. Δεν αποκλείω μάλιστα το ενδεχόμενο να υπάρχει και σκοπιμότητα στη διάδοση τέτοιων ψευδών πληροφοριών». Αν λοιπόν μέσα σε μία εβδομάδα άλλαξε τόσο πολύ γνώμη ή μόλις τώρα συνηδητοποίησε πως η πτώχευση ευνοεί τον Ψωμιάδη δεν μας βλέπω... καλά. Στην υπόθεση κατά Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002