Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αλλάζουν τα πάντα στην ΑΕΚ και η εφημερίδα το τονίζει: "Επιτέλους, η ΑΕΚ αρχίζει να λειτουργεί ως ποδοσφαιρική ομάδα, ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ και ΟΧΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ! Με τα μούτρα στη δουλειά ο παθιασμένος Ντούσκο. Πήγε χθες στα Σπάτα κι επιθεώρησε τα πάντα. Είδε τα δύο γήπεδα που ήταν σε τραγική κατάσταση και κατέγραψε ότι θέλουν νέο χλοοτάπητα. Θα φτιαχτεί επιτέλους και τρίτο γήπεδο με πλαστικό τερέν για να προπονούνται οι Ακαδημίες της ΑΕΚ. Ζήτησε λεπτομερή ανάλυση για το εξοδολόγιο του προπονητικού κέντρου. Συνάντησε και ενημέρωσε τον Μελισσανίδη για όλα. Συναντήθηκε με Δέλλα, Ζήκο και Λυμπερόπουλο". Επιπλέον, η εφημερίδα γράφει πως έγινε και νέο ραντεβού ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Κοτσάτο - Αλεξίου. "Όλο το βάρος να τρέξουν οι διαδικασίες και να μπουν άμεσα μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην τελική ευθεία και το ψηφοδέλτιο στις εκλογές".
SPORTDAY
Για έναν "φουριόζο" Μπάγεβιτς κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία γράφει συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της: "Τα μανίκια έχουν ήδη σηκωθεί και η δουλειά έχει αρχίσει για όλους στην ΑΕΚ. Η είσοδος του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της Ένωσης έχει φέρει ενθουσιασμό σε όλους και η προοπτική της κατασκευής του νέου γηπέδου έχει κάνει τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανό Δέλλα, Άκη Ζήκο και Νίκο Λυμπερόπουλο να θέλουν όσο τίποτε άλλο την αναγέννηση της ομάδας.
Η επίσκεψη του «Ντούσκο» στα Σπάτα είχε πολλά ραντεβού και μέσα σε αυτά ήταν με τους τρεις παραπάνω με τους οποίους και συζήτησε για θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού. Μια πρώτη βολιδοσκόπηση με το ποιοι παίκτες επιθυμούν να μείνουν στην νέα ΑΕΚ έχει γίνει αλλά δεν έχει τελειώσει. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα ονόματα των Φούντα, Κουτρουμπή, Βλάχου και Τσουμάγκα για τους οποίους χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στο ρόστερ.
Ειδική αναφορά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ έγινε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Την ευθύνη για αυτό το κομμάτι θα αναλάβει ο Άκης Ζήκος όπως φαίνεται και τονίστηκε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει πολύ σημασία σε αυτό.
Τέλος, ο Σερβοέλληνας τεχνικός μίλησε με τον «Τίγρη» και του επισήμανε τι διορθωτικές αλλαγές πρέπει να γίνουν στα Σπάτα. Ο χλοοτάπητας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, και το ενδεχόμενο ανακατασκευής την γηπέδων είναι τα πρώτα που ζήτησε ο Μπάγεβιτς από τον Μελισσανίδη".
GOAL
Η νέα επιστροφή του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ αποτελεί πρώτο θέμα σήμερα στο GOAL: "Τέταρτη επιστροφή με τρίτο διαφορετικό ρόλο στην ΑΕΚ για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος με την επίσκεψή του στα Σπάτα αποτέλεσε τον προπομπό της νέας εποχής για την Ένωση. Πρώτα ως παίκτης, μετά ως προπονητής και τώρα ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ντούσκο επιθεώρησε το προπονητικό κέντρο και ενημέρωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις βελτιώσεις που θα απαιτηθούν". Πιο αναλυτικά το GOAL τονίζει επί του θέματος στο ρεπορτάζ του:
"...Ουσιαστικά, ο Μπάγεβιτς έπιασε δουλειά από χθες, επιθεωρώντας τις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Εμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τις υποδομές και τους χώρους που στεγάζουν γραφεία, αποδυτήρια και γυμναστήριο. Δεν έχουν άλλωστε καμία σχέση με το παράπηγμα των Θρακομακεδόνων, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής θητείας του στην ΑΕΚ. Ο προβληματισμός του αφορά την κατάσταση των γηπέδων, που ήδη χαρακτηρίζεται τραγική. Τα γήπεδα είναι παρατημένα, το χορτάρι έχει ξεραθεί και χρειάζεται να ξεκινήσει άμεσα δουλειά (άρα να πέσουν και λεφτά) για τη συντήρησή τους.
Ο Μπάγεβιτς περπάτησε τα δύο γήπεδα, ενώ επιθεώρησε και τον χώρο που θα γίνει το τρίτο γήπεδο. Οπως έχετε ενημερωθεί, εκεί υπάρχει πρόθεση για τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, ώστε η ομάδα να μπορεί να έχει προσαρμογή στις συνθήκες της Γ' Εθνικής. Επιθυμία του Ντούσκο είναι στα Σπάτα να στεγάζονται μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα τμήματα υποδομής της ομάδας και να μην υπάρχουν διοικητικές υπηρεσίες. Κι αυτό ώστε άπαντες να δουλεύουν απερίσπαστοι.
Στα Σπάτα συνάντησε και παλιούς γνώριμους, όπως τους Δημητρέλο, Γρηγορίου και Κορομηλά και στη μιάμιση ώρα που έμεινε περίπου έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.
Ραντεβού με τον Μελισσανίδη, συνάντηση με τους τρεις
Ο Μπάγεβιτς έχει μπει με τα... μπούνια στον νέο του ρόλο στην ΑΕΚ και δουλεύει ασταμάτητα. Αμέσως μετά την επίσκεψή του στα Σπάτα, είχε γεύμα εργασίας μαζί με τους Δέλλα, Ζήκο και Λυμπερόπουλο. Σταδιακά η συνεργασία του Ντούσκο με την «κιτρινόμαυρη τρόικα» γίνεται συνεχώς και πιο στενή, καθώς έχουν να επιλύσουν πολλά ζητήματα από την αρχή, ώστε να μη χαθεί χρόνος.
Αμέσως μετά το ραντεβού με τους τρεις, ο Μπάγεβιτς πήγε στον Πειραιά στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αν και με τον «τίγρη» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες ημέρες, μετά την επίσκεψη στα Σπάτα ο Ντούσκο ήθελε να τον ενημερώσει εκ του σύνεγγυς για τις εντυπώσεις που αποκόμισε. Αλλωστε, ο Μελισσανίδης πρέπει να οριστικοποιήσει το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τον Νοτιά για τη χρήση του προπονητικού κέντρου των Σπάτων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002