Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Αυτή την φορά ομολογώ πως δεν το περίμενα. Πίστεψα πως αφού η δίκη άρχισε θα συνεχιστεί. Και οι 8 μέρες φαίνονταν πολύ λίγες. Δυστυχώς όμως η νομική... ντριμ τιμ του Ψωμιάδη, που πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι μερακλής στις επιλογές συνεργατών, είχε για άλλη μια φορά το πάνω χέρι. Ετσι και η... ένατη αναβολή δόθηκε. Και επειδή αυτή την φορά, στην ένατη συνεχομενη αναβολή(!), δεν υπήρχε χαρτί... γιατρού από το νοσοκομείο Καβάλας αλλά έγγραφο από τα Σκόπια για το οποίο δεν είχε ιδέα μάλλον ο Χάρης Οικονομόπουλος πρέπει να ομολογήσουμε πως απλά οι δικηγόροι Ψωμιάδη για άλλη μια φορά πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν. Εκμεταλεύτηκαν κάθε ευκαιρία και νίκησαν.
 
 
@ Η ΑΕΚ λοιπόν φαίνεται πως χάνει την ευκαιρία να δικάσει ποινικά τον Ψωμιάδη, οπότε θα χάσει το όποιο διαπραγματευτικό ατού ώστε να επιτύχει έναν συμβιβασμό και να πάρουν κάποιοι τα χρήματα τους που θα επέστρεφε ο Ψωμιάδης στην ΠΑΕ κάνοντας χρήση του νόμου Βενιζέλου για να βγει από την φυλακή όπου θα τον έκλεινε ο Οικονομόπουλος. Τουλάχιστον το Ελληνικό δημοσιο παθαίνει τεράστια ζημιά αφού η ΑΕΚ θα έχει καταργθεί σαν ΠΑΕ ούτως ή άλλως.  Μην μας λέει κανείς λοιπόν πως η ΑΕΚ πτώχευσε και το δημόσιο έχασε τα λεφτά του γιατί η ΑΕΚ έχασε μια κατηγορία ακόμη και πήγε στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και βέβαια το δημόσιο αν ήθελε τα λεφτά του ας φρόντιζε να τα πάρει από τον Ψωμιάδη. Η ΑΕΚ πάει σε εκκαθάριση λοιπόν και όταν επανέλθει θα είναι μια άλλη ΠΑΕ που θα έχει χάσει τα δικαιώματα της.
 
@ Οτι και να γραφτεί για το πως λειτουργεί το σύστημα είναι λίγο. Ομως επειδή το πως λειτουργεί το σύστημα είναι γνωστό και στους δικηγόρους πιστεύω πως η διαφαινόμενη ήττα της ΑΕΚ σε μια υπόθεση ουσιαστικά κερδισμένη, αφού η ληστεία ήταν αποδεδειγμένη με έγγραφο του ΣΔΟΕ μετά από έρευνα που αποκάλυψε τα πάντα, και βέβαια πρόσθεσε και κάποια εκατομύρια πρόστιμο στην ήδη ταλαίπωρη ΑΕΚ, οφείλεται κυρίως στην αδιαφορία. Κι αν κάποιοι τα βάζουν με την αδιαφορία των οπαδών της ΑΕΚ εγώ θα αναφερθώ στην αδιαφορία αυτών που θα είχαν το μεγαλύτερο όφελος από αυτή την ιστορία. Στην αδιαφορία των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, της μετοχικής ομάδας δηλαδή που στο τέλος της η ΑΕΚ υποβιβάστηκε αγωνιστικά στην Β Εθνική και πτώχευσε. Την ώρα που ο Ψωμιάδης που ήταν ένοχος πριν ξεκινήσει κατάφερε με μια πραγματική δικηγορική ντριμ τιμ να πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελε η ΑΕΚ περίμενε τα πάντα από τον Χάρη Οικονομόπουλο. Μόνος του απέναντι σε θηρία με μοναδικό μόνιμο συμπαραστάτη τον Ντέμη, και από εκεί και πέρα τον εκάστοτε πρόεδρο της ΠΑΕ, τον... Γρανίτσα και τον Βαγγέλη τον Δερμανούτσο. Ανύπαρκτοι και εξαφανισμένοι οι μέτοχοι που με το 25% έστω των χρημάτων που συνολικά δικαιούται η ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη θα μπορούσαν να την έχουν εξυγιάνει και να μην φτάσει εκεί που την έφτασαν.  Που είναι η προσωπική τους επιρροή με κάποια δήλωση που θα  αναδύκνειε το θέμα που ζήμιωνε όχι μόνο την ΑΕΚ αλλά και το κράτος; Που είναι οι ακριβοπληρωμένοι για τις προσωπικές τους υποθέσεις δικηγόροι τους να σταθούν δίπλα στον Οικονομόπουλο που όπως φάνηκε μόνος του ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τα βάλει με τα τσακάλια του Ψωμιάδη; Ναι σίγουρα φταίει το σύστημα. Αλλά κι όταν ξεκίνησε η δίκη το ίδιο σύστημα ήταν.
 
@ Ενας μοναχικός καβαλάρης λοιπόν, ο Οικονομόπουλός αποδείχτηκε τελικά και απόλυτα φυσιολογικά πολύ λίγος για να τα βάλει με τα θηρία. Και ιδίως τον τελευταίο μήνα ήταν μια πραγματική αρνητική έκπληξη οι κινήσεις του. Πρώτα με τις δηλώσεις του στις 9 Μαιου: "«Δεν προβλέπεται η παραμικρή μεταβολή στην όλη διαδικασία. Έχω τονίσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν ότι η οποιαδήποτε μεταβολή στο status της εταιρίας δεν επηρεάζει την υπόθεση Ψωμιάδη. Ακόμη και η πτώχευση της ΠΑΕ. Πιστεύω πως η όλη φημολογία περί «άφεσης αμαρτιών» για τον κατηγορούμενο σε περίπτωση πτώχευσης, είναι μια ανοησία. Δεν αποκλείω μάλιστα το ενδεχόμενο να υπάρχει και σκοπιμότητα στη διάδοση τέτοιων ψευδών πληροφοριών» καθησύχαζε τους πάντες πως δεν υπήρχε περίπτωση να επηρρεάσει η πτώχευση της ΠΑΕ την υπόθεσης Ψωμιάδη και λίγες μέρες μετά μέσω της εφημερίδας του κατηγορούσε την κυβέρνηση γιατί μείωσε από 30 σε 3 τους μήνες εκκαθάρισης των πτωχευμένων ΠΑΕ, διάταξη που κρατάει ζωντανή την ΑΕΚ που θα έπρεπε να μείνει με τον παλιό νόμο 3 χρόνια στην Δ ΕΘνική, αφήνοντας να εννοηθεί πως η τροπολογία ψηφίστηκε τον Γενάρη για να σώσει τον... Ψωμιάδη. Και φτάσαμε στην σημαρινή συντριβή του μετά την νέα αναβολή που πέρασε με την άρνηση του να κάνει δηλώσεις το μήνυμα της τελικής ήττας 21 μέρες μετά την ημέρα που ξεκαθάριζε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και όσοι λένε πως η πτώχευση θα σώσει τον Ψωμιάδη το λένε εκ του... πονηρού. Εφαγε και τον απόλυτο αιφνιδιασμό σήμερα με το έγγραφο από τα Σκόπια και το δεδικασμένο παρόμοιας περίπτωσης που παρουσίασε η νομική ομάδα του Ψωμιάδη και όλα πήγαν όπως έπρεπε για να θριαμβεύσει το... άδικο.
@ Και εκτός από τεράστιο κρίμα για την ΑΕΚ και για όσους θα τους εκχωρηθούν τα χρέη του Μάκη που άντε να βρεις που έχει λεφτά χωρίς να τον κρατάς κάπου, με πρώτο το Ελληνικό δημόσιο, είναι κρίμα και για τον Οικονομόπουλο που ήταν ο μόνος που πείστηκε από την έκληση που είχε κάνει ο... ίδιος για παροχή άτοκου δανείου στην ΠΑΕ με εγγύηση τα σίγουρα, όπως τα παρουσίαζε τότε, λεφτά Ψωμιάδη και δύσκολα θα πάρει πίσω τα 60.000 ευρώ που όπως μας είχε ενημερώσει ρίσκαρε και δάνεισε στην ΑΕΚ. Κρίμα. Και μεγάλο κρίμα που αυτή η υπόθεση δεν κυνηγήθηκε όσο έπρεπε από την ΑΕΚ που άφησε έναν Οικονομόπουλο μόνο του να παλεύει απέναντι στα θηρία που ήξεραν πως να παίξουν το παιχνίδι στην χώρα της... δικαιοσύνης. Αλλη μια ήττα της ΑΕΚ που τελειώνει. Μιας ΑΕΚ που όταν επιστρέψει θα νικάει στο παιχνίδι όπως κι αν παίζεται.
 
@ Mεγαλώσαμε, έστω και σαν αντίπαλοι, με το «Εργαστήριο» της Παιανίας. Πράγματι το καλύτερο προπονητήριο στην Ελλάδα όχι βέβαια μόνο για την πρώτη ομάδα αλλά και για όλες τις ομάδες του ΠΑΟ , μόνο στην ΑΕΚ φτιάχτηκε προπονητήριο εν έτει 2010 χωρίς πρόβλεψη για τις ακαδημίες, με καταπληκτικές ανέσεις για όλους. Ενα πραγματικά Ευρωπαϊκό έργο. Η έξωση του ΠΑΟ από εκεί και η αγορά του Απήλιου από τον Αλαφούζο ήταν και τυπικά το τέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον ΠΑΟ. Μια ιστορική μέρα χωρίς αμφιβολία. Και ένα διήμερο από τα γεγονότα του οποίου βγήκαν πολλά παράλληλα συμπεράσματα και βέβαια μέσα υπάρχει και η ΑΕΚ. Με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για Απήλιο και Παιανία έγινε πλέον κατανοητό και στον τελευταίο πως ο Νοτιάς πιάστηκε κορόιδο σε αυτή την ιστορία και βέβαια την άστοχη κίνηση του επιχείρησε να την φορτώσει στην ΑΕΚ. Αν τα πράγματα κυλούσαν διαφορετικά ο Νοτιάς θα εξοφλούσε ένα, επιεικώς, ακριβοπληρωμένο και μισό έργο, αφού ήταν άχρηστο για τις υποδομές που είναι το μέλλον ιδίως στην δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε, με χρήματα της ΑΕΚ και εν συνεχεία θα μπορούσε και να το πουλήσει στην ΑΕΚ με της οποία τα λεφτά είχε αγοραστεί βέβαια αφού τα ενοίκια θα εξοφλούσαν το δάνειο. Φυσικά δικά του ήταν και τα δύο ότι ήθελε έκανε. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ και τα Σπάτα.  Το κακό είναι πως τα άφησε και τα δύο στη μοίρα τους και όπως διαβάσαμε στις πρόσφατες δηλώσεις Σίμου παραπονιέται και για τα... ενοίκια. Νομίζω πως η δημοσιοποίηση των στοιχείων της Παιανίας και του Απήλιου απλά τον εξέθεσε. Από εκεί και πέρα ελπίζω πως έστω και στην τελευταία στιγμή θα καταλάβει το τεράστιο κακό που έκανε στην ΑΕΚ που υποβιβάστηκε με αυτόν ουσιαστικό αφεντικό και για τα δύο τουλάχιστον χρόνια θα προσφέρει το μόνο που μπορεί. Το σίγουρο είναι πως με την φροντίδα και τα επιπλέον έργα που θα γίνουν κερδισμένος θα βγει. Αλλιώς υπάρχει και ο... Πανιώνιος που μένει άστεγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002