Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@  Εγραψαν ιστορία χωρίς ίσως να το καταλάβουν ο Ανάκογλου κι ο Τσουμάγκας. Είναι οι δύο πρώτοι παίκτες της νέας εποχής. Οι δύο πρώτοι. Ετσι ξεκινάει η ΑΕΚ της αντεπίθεσης. Η ΑΕΚ της ολικής επαναφοράς. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ όχι θεωρητικά αλλά ουσιαστικά έχει δύο παίκτες. Και ένας ο Γεωργέας τρεις αλλά ακόμη για τον Φούλη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.  Με αυτά τα δύο παιδιά λοιπόν ξεκινάει το όνειρο που δεν ξέρουμε που θα μας φτάσει. Προσωπικά είναι δύο από τους λίγους παίκτες που θα ήθελα στην ΑΕΚ της αναγέννησης αλλά θέλω να επαναλάβω που πραγματικά θα μπορούσα να ζήσω και να μην χάσω την αισιοδοξία για το καλύτερο αύριο της ΑΕΚ ακόμη κι αν δεν έμενε ΚΑΝΕΙΣ από την ομάδα της χειρότερης σαιζόν της ιστορίας της ΑΕΚ μακράν της δεύτερης. Μπράβο όμως στα παιδιά πρώτα από όλα επειδή είναι έξυπνα. Είναι δεδομένο πως θα μπορούσαν να πάνε σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Α Εθνικής και με περισσότερα χρήματα. Και οι δύο. Ομως όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, που είναι το μόνο που μετράει, και τα δύο παιδιά είναι έξυπνα. Κατάλαβαν τι έρχεται, κατάλαβαν την ευκαιρία που έχουν και έμειναν εδώ με το βλέμμα στο μέλλον. Συνεχίζουν με την ΑΕΚ και είναι σίγουρο πως θα δώσουν τα πάντα για να αποδείξουν στην μεταβατική διετία που έρχεται πως αξίζουν να είναι στην ομάδα της ΑΕΚ που θα επιστρέψει στον ΝΑΟ και την κορυφή. Γιατί η επιστροφή Μελισσανίδη μαθηματικά οδηγεί εκεί. Στον ΝΑΟ στην κορυφή και ακόμη ψηλότερα.
@ Και ο Ανάκογλου και ο Τσουμάγκας έχουν δείξει το ταλέντο τους. Ο Ανάκογλου λόγω Λίνεν δεν μπόρεσε να δώσει στην ΑΕΚ αυτά που περιμέναμε όταν ήρθε το καλοκαίρι από τον Πανσερραϊκό με εκείνη την συγκλονιστική σύμπραξη δυνάμεων, αλλά ξέρουμε ποιος είναι από την θητεία του στον Πανσερραϊκό και για αυτό άλλωστε έγινε και αυτή η μάχη για να τον πάρει η ΑΕΚ μέσα από τα γραφεία του ΠΑΟ και να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο. Μόνο για αυτό και για τον ήρωα αδερφό μας που έδωσε τα λεφτά της ασφάλειας του παιδιού του για να γίνει η μεταγραφή έπρεπε ο Ανάκογλου να μείνει. Με πολλή δουλειά θα γίνει ένα έτοιμος ποδοσφαιριστής πρωταθλητισμού. Στο χέρι του είναι.
@ Ο Τσουμάγκας αν η χρονιά δεν τελείωνε με αυτόν τον τραγικό για την ΑΕΚ τρόπο θα ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Ηρθε στην ομάδα σαν μεταγραφή - ρίσκο και πήρε την φανέλα σπίτι του χωρίς κανείς να απορεί για αυτό. Φυσικά χρειάζεται βελτίωση στην τακτική και στο αμυντικό κομμάτι αλλά έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ήδη. Από την μέση και μπροστά είναι από τους λίγους πλάγιους μπακ στην Ελλάδα που μπορούν να γίνουν τόσο απειλητικοί για τον αντίπαλο.  Οι σέντρες του είναι φαρμάκι και ο τρόπος που βγαίνει μπροστά και ζητάει μπάλα μιλάει από μόνος του. Τα περιθώρια εξέλιξης είναι μεγάλα και πρέπει βέβαια και αυτός να έχει στο μυαλό του πως προετοιμάζεται για την ΑΕΚ που θα πάει για πρωτάθλημα αμέσως με την επιστροφή της αλλά όχι στα λόγια. Στην πράξη. Για αυτό άλλωστε το συμβόλαιο είναι τετραετές. Μπράβο στα παιδιά. Εγραψαν ιστορία χωρίς ίσως να το καταλάβουν και πολύ και κυρίως έστειλαν μήνυμα και σε κάποιους άλλους. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002