Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΟΜΒΕΣ !!


Τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που η απόκτηση τους θα θεωρηθεί βόμβα, όχι μόνο για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ την επόμενη σαιζόν αλλά γενικότερα, έχει στο στόχαστρο ο Μελισσανίδης σε συνεργασία με το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαβάστε το σχετικό θέμα της ΩΡΑΣ των Σπορ:
"Το μεταγραφικό ζήτημα, το θέμα της ενίσχυσης δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, τουλάχιστον όσον αφορά την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή η «Ένωση» έχει όλο το «πακέτο» για να λέγεται θελκτική. Έχει το όνομα, έχει την ιστορία, έχει τις οικονομικές προοπτικές, σύντομα θα αποκτήσει και τις προοπτικές του κορυφαίου εργασιακού περιβάλλοντος (βλ. γήπεδο, προπονητικό κέντρο), όμως δεν έχει ένα από τα κύρια συστατικά που θα την κάνουν την πρώτη επιλογή σε όλους τους παίκτες των ελληνικών πρωταθλημάτων. Το γεγονός ότι δεν θ' αγωνίζεται στην Superleague άμεσα, είναι αυτό που κάνει αρκετούς από τους παίκτες να έχουν δεύτερες σκέψεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως, δεν φαίνεται να ασχολείται ιδιαιτέρως με αυτό το εμπόδιο. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο πανίσχυρος μεγαλοεπιχειρηματίας δείχνει μια υπέρμετρη σιγουριά ότι μπορεί να καταφέρει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές επιπέδου Superleague και μάλιστα χωρίς ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα!
Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε τονίσει ότι ο βασικός άξονας των μεταγραφικών κινήσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν είναι να δημιουργήσει μια... υπερομάδα από τώρα, αλλά να φτιάξει ένα σύνολο που να «παντρεύει» τη νεανικότητα με την εμπειρία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια φουρνιά με μελλοντικό σκοπό να εδραιωθεί ως μία από τις κορυφαίες στην μεγάλη κατηγορία. Το ταλέντο μόνο, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν φτάνει. Γι' αυτό θέλει να χρησιμοποιήσει την αύρα τριών σημαντικών ονομάτων που έχουν ακατάπαυστη παρουσία στην Superleague και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με αυτή την λογική θα μπορέσει παράλληλα να εκπαιδεύσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο και τους νεότερους, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και να τους διαμορφώσει χαρακτήρα πειθαρχημένο αλλά και νικητή.

Ποιες είναι οι θέσεις
Ο Μελισσανίδης έχει εντοπίσει ήδη τους στόχους του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και είναι φυσικό πως κανείς δεν μπορεί να του αποσπάσει αυτές τις πληροφορίες. Βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ώστε να πληροφορείται για τις κινήσεις που γίνονται και να δώσει κατευθύνσεις εάν και εφόσον χρειαστεί να δώσει κάποιες. Αυτό όμως που έχει διαρρεύσει είναι ότι ο «Τίγρης» έχει βάλει στο μάτι τρεις παίκτες και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει κάνει και κάποιες έμμεσες επαφές μαζί τους! Πρώτα απ' όλα έχει επικεντρωθεί στη θέση του αμυντικού χαφ. Έχει εντοπίσει παίκτη ο οποίος έχει σταθερή παρουσία σε υψηλό επίπεδο και έχει όλα τα φόντα να γίνει ο ηγέτης της ομάδας για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Παράλληλα ποντάρει πάνω στα ηγετικά του χαρακτηριστικά προκειμένου να οδηγεί και οργανωτικά την ομάδα. Σίγουρα περισσότερα ενδεχομένως να προκύψουν μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι σε εξέλιξη. Μία ακόμη θέση στην οποία ο Μελισσανίδης έχει βρει αυτό που θέλει είναι αυτή του επιθετικού. Αυτό που σκέφτεται στην παρούσα φάση είναι να βρει έναν φορ με έφεση στο σκοράρισμα αλλά και στην δημιουργία φάσεων. Δηλαδή να είναι ένας παίκτης που έχει την διεισδυτικότητα και την ταχύτητα, χαρακτηριστικά που του δίνουν την δυνατότητα στην Superleague να «καθαρίζει» ματς. Πόσω μάλλον στην Football League 2. Το σημαντικότερο κριτήριο για τον «Τίγρη» είναι να έχει αυτός ο παίκτης παρουσία σε μεγάλες ομάδες. Είναι κάτι που δίνει εμπειρίες πρωταθλητισμού και αυτό είναι ένα στοιχείο που το θέλει στη νέα ΑΕΚ. Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε ότι και με αυτόν η «Ένωση» ενδεχομένως να έχει κάνει μια συζήτηση που να ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Η τρίτη θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η... ΑΕΚ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι αντίπαλες ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες θα της χαριστούν. Είναι πασίγνωστο άλλωστε πως το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως σκληρό και με στοιχεία που το physical game είναι μονόδρομος. Γι' αυτό θα χρειαστεί έναν κεντρικό αμυντικό τον οποίο θα γνωρίζει εκ των προτέρων ότι είναι «killer» και ότι δεν μασάει στο σκληρό παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002