Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τους παίκτες που θέλουν στην ΑΕΚ να μείνουν κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα σήμερα: "Κλειδιά Μητρόπουλος, Ανάκογλου και Κορδέρο", γράφει και προσθέτει: "Η ΑΕΚ ρίχνει το βάρος στο να κρατήσει τους τρεις αυτούς παίκτες που τους θεωρεί τα πιο πολύτιμα "εργαλεία" από το ρόστερ της περσινής σεζόν. Πιο κοντά χθες η Ένωση με τον 23χρονο Έλληνα μέσο καθώς τον "ζέστανε" με τη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε για συμβόλαιο μάλιστα τετραετούς διάρκειας. Κοντά στο "ναι" ο Ανάκογλου μετά την πρώτη κρούση από τον Λυμπερόπουλο, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα κατεβα΄νει Αθήνα για την τελική επαφή. Το "κάτι παραπάνω" από διατεθειμένοι να κάνουν στην ΑΕΚ προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και ο Ισπανός μέσος".
SPORTDAY
Την ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου έχει πρώτο θέμα σήμερα η SD: "Forza... Φιλαδέλφεια", γράφει και σημειώνει: "Μπορούμε να χτίσουμε κάτι αντίστοιχο για εσάς με αυτά τα στάνταρ σε 14 έως 16 μήνες", άκουσε στην προχθεσινή του ξενάγηση ο Μελισσανίδης από τον επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας και σκέφτεται να τους εμπιστευτεί το "έργο ζωής" για την Ένωση". Χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ τονίζεται: "Θετικά ήταν τα μηνύματα που εισέπραξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την κατασκευαστική εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση του «Juventus Stadium» όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα κατασκευής ενός ανάλογου προδιαγραφών γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Οι Ιταλοί κατασκευαστές είπαν στον ισχυρό επιχειρηματία πως αν αναλάμβαναν το συγκεκριμένο εγχείρημα, θα ήταν σε θέση να παραδώσουν το γήπεδο στην ΑΕΚ σε διάστημα 14-16 μηνών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.
Αυτό χαροποίησε τον «τίγρη», ο οποίος επιθυμεί τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει στη φυσική της έδρα η Ένωση, αγωνιζόμενη στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Μελισσανίδης είδε τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία και δεν αποκλείεται να αναθέσει σε εκείνη την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να βρεθεί ξανά στο Τορίνο για να επισκεφτεί ξανά το γήπεδο της Γιουβέντους, ώστε να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το συγκεκριμένο εγχείρημα".
LIVE SPORT
Το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεσπόζει και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στη LIVE SPORT: "60-70 εκατ. ευρώ το κόστος του γηπέδου!", γράφει η LS και προσθέτει: "Λεφτά από επενδυτές, περιφέρεια - ΕΣΠΑ και δάνειο από 2 τράπεζες. Κλειδώνει η χωρητικότητας στους 32.500 θεατές".
GOAL
Toυς συμπαίκτες του Μελισσανίδη προσπαθεί να αναλύσει η εφημερίδα γράφοντας συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της:
"Και αν ο κόσμος γνωρίζει τόσο τον Μιχάλη Σάλλα -ιδιοκτήτη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς- όσο και τους Πέτρο Παππά (πρώην μέτοχος της ΠΑΕ) και Πόλυ Χατζηιωάννου (Κύπριος επιχειρηματίας που ασχολείται με τα κοινά εδώ και καιρό), τα ονόματα των Γιώργου Δαλακούρα και Βασίλη Σαραντίτη είναι στους περισσότερους άγνωστα.
Ο Γιώργος Δαλακούρας είναι 73 ετών, εφοπλιστής και έχει ασχοληθεί με την πολιτική και τον χώρο των media (μαζί με άλλους εφοπλιστές είχαν αποκτήσει παλαιότερα τις μετοχές της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»).
Παντρεμένος με την Ελένη Δαλακούρα, έχει τρεις γιους, τον Δημήτρη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη, και μία κόρη, την Ελένη. Εκλεγμένος βουλευτής με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα τέλη του '70 και ευρωβουλευτής.
Το 2004 ορίστηκε (δεν είναι πλέον) πολιτικός διοικητής στο Αγιο Ορος. Νυν πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων «Μύρινα» στη Λήμνο. Συμπαίκτης με τον εφοπλιστή Τσάκο στην εταιρεία Arcade Acquisition Corp.

Ο Βασίλης Σαραντίτης
Παλαιότερα ασχολήθηκε με την Ενωση, όντας αντιπρόεδρος στη διοίκηση Μπάρλου, ενώ εξωδιοικητικά βοήθησε τις διοικήσεις Αρκάδη και Ζαφειρόπουλου.

Ο Βασίλης Σαραντίτης είναι 75 ετών, γεννηθείς στη Νεάπολη της Λακωνίας. Δικηγόρος ειδικευμένος στο ναυτιλιακό και ασφαλιστικό δίκαιο, ιδρυτής της εταιρείας SARANTITIS LAW FIRM το 1965.
Κάτοχος πτυχίου νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο πάνω στο ναυτιλιακό και ασφαλιστικό δίκαιο.

Ο Γιώργος Δαλακούρας
Εξελέγη δύο φορές ως μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου και κατά τη διάρκεια των ετών 1983-1989 υπηρέτησε ως υπουργός στα υπουργεία Εμπορίου (4/1986-2/1987), Μεταφορών & Τηλεπικοινωνιών (9/1987-6/1988), Εμπορικής Ναυτιλίας (11/1988-3/1989).

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και επίσημος «διαιτητής» του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του ευρωπαϊκού δικαίου των μεταφορών.
Στο πλευρό του και ο Δημήτρης Λαζόπουλος
Νέα εποχή ξημερώνει και στο τμήμα χάντμπολ της Ενωσης με την είσοδο του Δημήτρη Λαζόπουλου. Ο νέος επενδυτής της ομάδας συναντήθηκε, μάλιστα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του εξέφρασε τη στήριξή του στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.
«Δεν θα ασχοληθώ μόνο με τα τμήματα χάντμπολ, αλλά θα βοηθήσω τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια» είπε μεταξύ άλλων ο Λαζόπουλος στο «Goal» και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του «τίγρη» στην προσπάθεια αναγέννησης της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002