Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΣΑΤΑΛΗ..


Αν και γίνεται μια προσπάθεια να στραφεί το ενδιαφέρον του κόσμου στο αν θα μείνει στην ομάδα ο κάθε Φούφουτος, προσπάθεια στην οποία εμείς κάθε άλλο παρά συμμετέχουμε όπως έχετε την ευκαιρία να διαπιστώνετε, τα σημαντικά θέματα για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, παραμένουν άλλα.
Δεν μπορώ για παράδειγμα να θεωρήσω σημαντικό θέμα για την ΑΕΚ, αν θα μείνει ο Φούντας κι ο Τσουμάγκας, όταν μπροστά μας βρίσκεται η πρόκληση των προετοιμασιών για το τελικό σχέδιο του γηπέδου.
Όταν ξέρεις δηλαδή ότι αυτή την ώρα που διαβάζετε όσοι μας διαβάζετε, ο Μελισσανίδης ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με τον καταρτισμό του τελικού πλάνου για το γήπεδο, για τα αρχιτεκτονικά σχέδια, τις μελέτες, την χρηματοδότηση, είναι αστείο να κουράσω το μυαλό μου, με το αν ο προσφιλής μου Ταξιάρχης έχει ή δεν έχει πρώτη επιλογή την ΑΕΚ.
Και το λέω αυτό, ενώ ο ίδιος ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξέρει πολύ καλά πως το «προσφιλής μου» το εννοώ και δεν τον ειρωνεύομαι σε καμιά περίπτωση.
Ωστόσο δεν έχω επιλογή όσο και να τον συμπαθώ προσωπικά. Δεν έχω καμιά όρεξη να μπω σε αυτή την διαδικασία, όχι για τον Ταξιάρχη, αλλά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του φετινού ρόστερ.
Απλά λυπάμαι κάποιες φορές, γιατί όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό στην ποδοσφαιρική αγορά, είναι πολύ δύσκολο για κάποια παιδιά που θα έπρεπε να το κάνουν, να κρατήσουν τα μυαλά μέσα στο κεφάλι, να σκεφτούν το συμφέρον τους μακροπρόθεσμα και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.
Δεν τους κακίζω. Όταν σε παίρνουν εσένα και την οικογένεια σου δέκα αετονύχιδες την ημέρα και σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, δεν είναι εύκολο. Μέσα στην θολούρα που δημιουργείται μέσα στο κεφάλι σου, είναι πολύ εύκολο και να το να μην διακρίνεις κι έναν δυο ανθρώπους που σε συμβουλεύουν σωστά.
Απλώς για κάποιους στεναχωριέμαι ειλικρινά γιατί πάνε φουλ για να χάσουν μια τεράστια ευκαιρία που τους δίνεται. Και σε δυο τρία χρόνια, θα πληρώνουν εισιτήριο για να μπαίνουν στο γήπεδο της ΑΕΚ και θα κοιτάνε να βρουν κανένα γνωστό στα επίσημα, για να πει μια καλή κουβέντα γι' αυτούς...
Δεν θα το έλεγα ποτέ με σιγουριά αυτό υπό άλλες συνθήκες, αλλά εδώ μιλάμε για Μελισσανίδη. Κι αισθάνομαι τυχερός που ηλικιακά έχω προλάβει να δω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, για να μπορώ τώρα να μιλάω με σιγουριά.
Γιατί μέσα στο κακό που μας βρήκε όλη την χρονιά που πέρασε, υπήρξαν και δυο τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που σε μια υγιή ΑΕΚ θα μπορούσαν να έχουν θέση καλή.

Αλλά επειδή τους λείπει η σωστή κρίση για να καταλάβουν ποιος τους συμβουλεύει σωστά και ποιος όχι, η καριέρα τους από εδώ και πέρα θα εξελιχθεί σε μια διαδρομή από ομάδες χωρίς σοβαρή προοπτική, με πρόσκαιρο ίσως οικονομικό κέρδος κι από εκεί και πέρα αρπαχτές. Σίγουρα η ιστορία δεν θα τους γράψει.


Η ιστορία θα γράψει αυτούς που θα είναι στο σωστό σημείο, όταν αυτή θα γράφεται... Τους υπόλοιπους θα τους αγνοήσει.


Και την ιστορία θα την γράψει η ΑΕΚ. Όποιος το καταλάβει αυτό, το κατάλαβε. Όποιος δεν το καταλάβει, λυπάμαι που το λέω, αλλά τελικά δεν θα αξίζει και να έχει θέση σε αυτή την ιστορία.

Θέλω να αναφερθώ σήμερα και σε κάποιο άλλο στοιχείο που έχει σημασία και προς το παρόν για τον πολύ κόσμο, περνάει φυσιολογικά απαρατήρητο.
Δεν έχουν σκεφτεί πολλοί και δεν τους αδικώ επειδή δεν έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν, πως πριν καν εμφανιστεί επίσημα ο Μελισσανίδης, ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει τις...κυβιστήσεις και προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως ξαφνικά ...αγάπησαν την ΑΕΚ και θέλουν να της προσφέρουν υπηρεσίες.
Μιλάω γι' αυτούς που όλα τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει να της δημιουργούν προβλήματα σε κάθε ευκαιρία. Μιλάω γι' αυτούς που διακρίνονται στην δουλικότητα απέναντι στην γνωστή κατεστημένη εδώ και 17 χρόνια δύναμη. Μιλάω γι' αυτούς που έχουν συνηθίσει να διατηρούν τον ρόλο τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, προσφέροντας υπηρεσίες στον εκάστοτε δυνατό.
Είναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία έχουν ...τρέξει να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους. Κι όσοι δεν έχουν τον τρόπο να το κάνουν προσωπικά, πασχίζουν να βρουν «κανάλι» για να δηλώσουν την υποτακτική τους παρουσία...
Αλλάζει ήδη ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ. Εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο η παρουσία τους και οι προθέσεις τους. Ωστόσο δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω αυτή την διάθεση που διαμορφώνεται, χωρίς καν να έχει μορφοποιηθεί επίσημα η νέα κατάσταση στην «Ένωση».
Φυσικά η νέα κατάσταση στην ΑΕΚ δεν θα αποτελείται από «χαρωπά παιδάκια», που δεν ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν.
Τίποτε από αυτά που σας περιγράφω δεν τους προκαλεί εντύπωση, ούτε οι αναμενόμενες ...υποκλίσεις και φυσικά σε κανέναν δεν πρόκειται να δώσουν το δικαίωμα να πιστέψει, ότι έκανε κάτι για το οποίο η ΑΕΚ θα του έχει υποχρέωση.
Η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην ΑΕΚ θεωρεί σαν δεδομένο για όλους αυτούς τους κύκλους, ότι θα φροντίζουν να μην κάνουν κάτι που θα τους φέρει αντιμέτωπους μαζί της. Γιατί πολύ απλά, αν συμβεί κάτι τέτοιο... ουαί κι αλίμονο! Τα παιχνιδάκια τελείωσαν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002