Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "βόμβες από Τίγρη", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σήμερα τονίζοντας: "Τα δύο πρώτα μεγάλα ονόματα που έδωσαν τα χέρια με τον Μελισσανίδη και μπαίνουν στην διοίκηση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ: Πέτρος Χριστοδούλου (αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ο άνθρωπος που το γερμανικό Spiegel χαρακτήρισε "Σωτήρα της Ελλάδας") και Απόστολος Πουλοβασίλης (ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Ομίλου "Lloyd's Register" gia thn Aνατολική Μεσόγειο και την Αδριατική). Δεν σταματούν εδώ οι "σεισμικές δονήσεις"... Ο Μελισσανίδης φτιάχνει σχήμα που θα προκαλεί δέος στους φίλους και τρόμο στους εχθρούς της ΑΕΚ. Έχει βάλει μπροστά και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα σαρωθεί και θα ισοπεδωθεί αλύπητα όποιος πάει να βάλει εμπόδιο σε αυτόν και στην ΑΕΚ που ξεκίνησε να δημιουργεί".
Για το γήπεδο η εφημερίδα γράφει:
"Τρεις ακόμη επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο τιμ των Μελισσανίδη, Χατζηϊωάννου, Παππά και Γκούμα ήρθαν να προστεθούν οι εφοπλιστές Βασίλης και Γιάννης Σαραντίτης, αλλά και ο Γιώργος Δαλακούρας. Εκφράζεται η βεβαιότητα πως με ένα τόσο ισχυρό τιμ δεν θα υπάρξει το παραμικρό εμπόδιο για την ταχύτερη δυνατή κατασκευή του γηπέδου. Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής και τα έργα θα αρχίσουν μέσα στο 2013, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της σεζόν 2015/16".

SPORTDAY
Για το γήπεδο του Ελληνικού και τα "θέλω" του Μελισσανίδη γράφει η εφημερίδα: "Θα... φωνάζει: ΑΕΚ", γράφει χαρακτηριστικά η SD τονίζοντας ότι ο Τίγρης θέλει το γήπεδο να μαγνητίζει με την ομορφιά του τον κόσμο της ΑΕΚ.
LIVE SPORT
Αυτοψία στο γήπεδο του Ελληνικού έκανε η εφημερίδα βγάζοντας το συμπέρασμα: "Γήπεδο απ' την αρχή! Εικόνες εγκατάλειψης, βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει ο Μελισσανίδης". Επιπλέον η LIVE SPORT αναφέρει ότι "ψήνεται επιστροφή του Σωτήρη Λυμπερόπουλος, παίζει και του Ναζλίδη".
GOAL
Για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ της Γ' Εθνικής αναζητούν στην Ένωση και το GOAL γράφει χαρακτηριστικά επί του θέματος:
"Τα δεδομένα που θα συναντήσει η ΑΕΚ από το καλοκαίρι κι έπειτα είναι πρωτόγνωρα για τον σύλλογο. Ενας οργανισμός που επί χρόνια είχε μάθει να πρωταγωνιστεί και να κάνει κινήσεις πρώτης γραμμής πρέπει να προσαρμοστεί σε δεδομένα ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Ακόμα κι έτσι, όμως, η Ενωση παραμένει κορυφαίο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να δημιουργηθεί ρόστερ που θα απαρτίζεται από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά θα έχει και 3-4 δυνατά ονόματα. Παίκτες που. αφενός, θα αποτελέσουν «κράχτες» για τον κόσμο που θα υποστεί... σοκ με τους αντιπάλους που θα βρει και, αφετέρου, προκειμένου να δυναμώσει η ομάδα με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.
Σε αυτό το πλαίσιο, η κοινή απόφαση που έχει ληφθεί στην ΑΕΚ (και ήδη γίνονται κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση) είναι να υπάρξουν κάποιες κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Να γίνουν μεταγραφές με παίκτες που θα μπορούσαν να έπαιζαν στην ΑΕΚ, ακόμα κι εάν δεν είχε υπάρξει η κατρακύλα της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αλλωστε, ο μακρόπνοος στόχος που έχει τεθεί είναι από την επόμενη κιόλας σεζόν να τεθούν οι βάσεις για την ΑΕΚ που θα επιστρέψει σε δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και θα μπορεί άμεσα να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Ενας εκ των παικτών που φαίνεται πως θα αποτελέσουν μέρος αυτής της προσπάθειας είναι ο Νίκος Γεωργέας. Πολύτιμη λύση ποδοσφαιρικά, δεδομένου πως πρόκειται για παίκτη που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της μεσοαμυντικής γραμμής. Με ειδικό έρεισμα στον κόσμο της ΑΕΚ, που δεν έδειξε να συμφωνεί ποτέ με την απόφαση της διοίκησης το περασμένο καλοκαίρι να τον αποδεσμεύσει. Ο Γεωργέας έχει την πείρα και τις ικανότητες να βοηθήσει την ΑΕΚ στις μικρές κατηγορίες και, επίσης, έχει την εμπειρία της ομάδας ώστε να μπορέσει να φτιάξει δίπλα του τους πιτσιρικάδες με σωστές βάσεις.
Με δεδομένη τη θετική άποψη που έχουν για τον Γεωργέα όλοι όσοι κινούνται γύρω από την ομάδα, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του. Ετσι κι αλλιώς, οι γέφυρες έχουν ήδη πέσει και δείχνουν πως υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεργαστούν ξανά στη νέα προσπάθεια που θα επιχειρηθεί στην ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002