Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η υπόθεση Φούντα μονοπώλησε στην χθεσινή μέρα και νομίζω πως η υπόθεση του, πράγματι, πιο ελπιδοφόρου παίκτη της χειρότερης ΑΕΚ από το 1924 είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μιλήσουμε μετά από πάρα πολύ καιρό για το αγωνιστικό κομμάτι που απόλυτα λογικά δεν υπάρχει... πουθενά. Χωρίς να ξέρω καν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον όμιλο της Γ Εθνικής μπορώ να πω με πάσα ειλικρίνεια πως με αυτά που είδα στο θλιβερό πρωτάθλημα που τελείωσε δεν θα ήμουν καθόλου σίγουρος πως η ΑΕΚ θα είχε εξασφαλισμένη την άνοδο της στην Β Εθνική με αυτό το ρόστερ. Για αυτό η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και το ρόστερ της θα είναι καλύτερο από το φετινό κι ας είναι δυο κατηγορίες κάτω. Πιο ακριβό δεν θα είναι βέβαια γιατί έφυγαν συμβόλαια πολύ βαριά άλλων εποχών που είχαν ξεμείνει. Καλύτερο θα είναι σίγουρα. Οχι πως είναι και δύσκολο.
@ Ο Φούντας λοιπόν, για να μείνουμε στο θέμα, είναι ένας παίκτης που με συστηματική δουλειά πάνω στις αδυναμίες του και αν βρεθεί η σωστή θέση, στον άξονα πάντα, θα μπορεί σε δύο χρόνια όταν η ΑΕΚ επιστρέψει πρώτα ο Θεός στην μάχη του τίτλου να είναι παίκτης 18αδας κι αν έχει προοδεύσει πολύ και 11αδας. Πραγματικά πιστεύω πως έχει προσόντα και δεν επηρρεάζεται η άποψη μου από το γεγονός πως θέλει τόσο πολύ να φύγει. Μου προκαλεί όμως απορία και αυτός και τα άλλα παιδιά που μάλιστα είχαν το θράσσος να κάνουν και προσφυγή που δεν σκέφτονται πόσο τυχεροί θα είναι αν κρατήσουν την θέση τους σε αυτή την ΑΕΚ. Και δεν υπάρχει βέβαια καμία δικαιολογία για το ότι δεν είναι σίγουροι για το μέλλον γιατί αυτοί ξέρουν και με ποιους έχουν μιλήσει και τι τους έχουν πει. Ο Φούντας σίγουρα πάντως. Τέλος πάντων. Ας κάνει το καλύτερο που νομίζει αυτός, για την ακρίβεια οι γονείς του γιατί μην ξεχνάμε πως μιλάμε για παιδί που δεν είναι καν 18, όμως εκτός όλων των άλλων πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του πως με την νοοτροπία που είχε στην ΑΕΚ που του παραδόθηκαν όλα εύκολα την χρονιά της κατάντιας δεν θα έχει καμία τύχη σε ομάδες τύπου Βέρντερ ή σε οποιαδήποτε οργανωμένη Γερμανική ομάδα. Και για να μην νομίζει κανείς πως έχω κάτι με το παιδί να του πω ένα μπράβο γιατί δεν συζήτησε καν με τον ΠΑΟΚ που τον ήθελε πολύ. Μακάρι να το σκεφτεί καλύτερα η οικογένεια του και να μείνει στην ΑΕΚ. Χαμένος είναι σίγουρο πως δεν θα βγει.
@ Οσον αφορά την ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν. ΚΑΝΕΝΑΝ! Και όλοι να φύγουν από αυτούς που έπεσαν είναι σίγουρο πως θα έχει καλύτερο ρόστερ από αυτό που είχε. Δεν θα φύγουν όμως όλοι. Η ΑΕΚ θα κρατήσει τους περισσότερους από αυτούς που θέλει. Και δεν θέλει και τόσους πολλούς για αυτό μην νομίζει κανείς πως όποιος δηλώνει πρόθυμος να μείνει θα είναι πράγματι στην ΑΕΚ της επόμενης σαιζόν. Μπορεί η ΑΕΚ να ξεκινάει πάλι από την αρχή αλλά ένα είναι το σίγουρο. Η φανέλα της θα είναι πάλι όνειρο ζωής και απωθημένο και δεν θα την φοράει όποιος είδε φως και μπήκε όπως έγινε δυστυχώς πέρυσι το καλοκαίρι με τα γνωστά αποτελέσματα. Ζυγίζει πολλά κιλά. Και ότι κι αν πιστεύουν μερικοί είναι σίγουρο πως θα βαρύνει κι άλλο. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002